تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 117 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1165

نام تاپيک: Football Manager 2013

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یک سوال مثلا اوزیل رفته ارسنال من چجوری میتونم انجامش بدم توی بازی ؟؟؟
    فکر کنم با fmrte بتونی این کار رو بکنی و چجوری نمیدونم

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

مرسی ولی من چجوری رو میخوام بدونم

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

بالاخره بعد از حدودا 10 سال تونستم قهرمان لیگ قهرمانان بشم. اونم 10 نفره !!

دوستان اون قسمتی که تعداد جام هایی که گرفتیم رو نشون میداد کجاست؟؟ قبلا دیده بودمش ولی الآن هرچی میگردم پیداش نمیکنم!

بقیه هم از تیماشون عکس بذارن ببینیم با چه سبک و بازیکن هایی بازی میکنن

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

بچه ها سیو تربیت یزد خراب شد الان با تاتنهام دارم میرم همه بازیکناش عالین نیاز به خرید نداره ولی قول دادم ببرمشون چمپیونزلیگ

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

یه چیزی در مورد بازی وجود داره که من بهش میگم فاکتور موقعیت مشابه یعنی اینکه در یک موقعیت مشابه گلزنی برای تیم تو و تیم حریف احتمال گل شدن موقعیت حریف 50 درصده ولی برای تیم تو 20 درصد حالا نمیدونم شما هم موافقید یا نه شاید توی سیو من اینطوریه به عنوان مثال شوت های راه دور ما اکثرا میخورن به تیر در حالی که اکثر شوت های حریف گل میشن یا دروازه بان های حریف حتی اگر یک تیم درپیت دسته چندم باشه چنان واکنش نشون میده که من کف میکنم

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

واسه من هم اتفاق میفته ولی کم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یه چیزی در مورد بازی وجود داره که من بهش میگم فاکتور موقعیت مشابه یعنی اینکه در یک موقعیت مشابه گلزنی برای تیم تو و تیم حریف احتمال گل شدن موقعیت حریف 50 درصده ولی برای تیم تو 20 درصد حالا نمیدونم شما هم موافقید یا نه شاید توی سیو من اینطوریه به عنوان مثال شوت های راه دور ما اکثرا میخورن به تیر در حالی که اکثر شوت های حریف گل میشن یا دروازه بان های حریف حتی اگر یک تیم درپیت دسته چندم باشه چنان واکنش نشون میده که من کف میکنم
    کلا اینارو میتونی بذاری رو حساب گاف های بازی، مثلا تو سیو خودم وقتی وسط بازی دفاع وسط خودم رو تعویض می کنم بی برو برگرد تو اون بازی روی سوتی دفاع تعویضی که به زمین اومده بود گل میخورم...
    یا فکر می کنم نسخه ی 2008 بود که هر زمان روی کرنر گل میزدی داور خطا می گرفت...

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

شاید بعضی وفتا اینجوری باشه برام پیش اومد دروازه بان داغون یه تیم داغون یاشین شده ولی در کل موافق نیستم.
    به بازیکن ها ربط داره و از اون مهمتر به روحیه بازیکن و تیم مربوطه. روحیه بازیکنات که بالا باشه یه گل های مزخرفی میزنی که کف خودت ببره

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

شاید بعضی وفتا اینجوری باشه برام پیش اومد دروازه بان داغون یه تیم داغون یاشین شده ولی در کل موافق نیستم.
    به بازیکن ها ربط داره و از اون مهمتر به روحیه بازیکن و تیم مربوطه. روحیه بازیکنات که بالا باشه یه گل های مزخرفی میزنی که کف خودت ببره
    البته شاید این باعث جذابتر شدن بازی بشه ولی بعضی وقتها دیگه آدم جوش میاره ، مثلا مهاجم حریف در 12 بازی آخر خودش گل نزده ولی در بازی مقابل تو سه تا گل میزنه ونکته جالبترش اینکه این در چند بازی پیاپی با تیم های مختلف اتفاق میفته یا قبل از بعضی از بازیهای مهم اگر دقت کرده باشین یکی از مربیان قدیمی تیم در مورد فلان بازیکن بهت هشدار میدن و تو قبل از بازی طرف رو با یکی از مدافع هات mark میکنی و لی همون بازیکن مارک شده سه تا گل بهت میزنه در کل من هر وقت مهاجمی رو مارک میکنم همون دو تا بهم میزنه ( شاید هم به خاطر ضعف دفاع باشه ) ولی در کل دیگه بیخیال مارک کردن شدم

تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

در ضمن در پست های قبلی نوشته بودم اقتدار ما مقابل بارسا ، نگو اقتدار ما نبود افت شدید بارساست در 6 بازی آخرشون 5 تا رو باختن ، ما الکی ذوق کرده بودیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •