صبور باش ...
فوقش یه توزیع بهتر انتخاب میکنی ولی اونقدر ها هم بد نیست، مگه چی شده چند تا مشکل قابل حله دیگه.
دوستان برای ++g چی گفتن؟ بستشو دانلود کردی؟
صبور باش ...
فوقش یه توزیع بهتر انتخاب میکنی ولی اونقدر ها هم بد نیست، مگه چی شده چند تا مشکل قابل حله دیگه.
دوستان برای ++g چی گفتن؟ بستشو دانلود کردی؟
تشكر/
بستش توي dvd خود فودرا هست وقتي ميخوام نصبش كنم ميگه قبلا نصب شده !!! كجاست نميدونم!
خواستم محتواي فايل مورد نظر رو بذارم فدورا فرمودند :
There is no application installed for this file type
مهم نیست ++g کجا نصب شده، مهم اینه که نصب شده باشه
البته تا اونجا ای که من یادمه و اگه اشتباه نکنم:
رو توی همون جا کهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو زدی، بزن. اگه پشتیبانی شده باشه پاک میشه. البته اطمینان ندارم ها! ولی فکر کنم یه جا در این مورد خونده بودم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دسوت خوبم Blossom تشکر. ولی انجام دادم و طبق معمول ارور داد.
من یک سوال دیگه هم دارم. این پیغام که نوشته میشه /lib/moduls فایل autoconf وجود نداره منظورش چی هست؟ چطور باید فایل رو بسازم؟
البته cd دادم به این شاخه و دستور autoconf رو هم زدم منتها بازم نتیجه نداد!
آقا من هر برنامه اي رو حتي اگر فرمتش rpm باشه، حتي از برنامه هاي خود dvd فدورا كه ديگه خودشون دادن بيرون!! رو اجرا ميكنم error ميده. ميخواستم ببينم تا حالا كسي همچنين مشكلي داشته؟
فایل autoconf نه دستور autoconf ....
شما می خواین چیزی رو کامپایل کنید ؟
فایل fstab یک فایل متنی است . این فایل رو می توانید با برنامه های text editor باز کنید و محتویاتش رو ببینید و می توانید محتویاتش ( نوشته ها ) رو اینجا کپی کنید .
1. چه اروری ؟ لطفا متنش رو اینجا بگذارید
2. ری استارت کنید و با کاربر روت لاگین کنید . ببینید با دسترسی روت هم همین مشکل را دارید ؟
3. همزمانی باز بودن بعضی از برنامه ها موجب جلوگیری از کار ناتیلوس می شود . قبل از اقدام برای نصب پکیج های جدید هر برنامه ای را که برای ورود به آن پسپرد روت را زده اید ببندید .
لطفا نتیجه رو اعلام بفرمایید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)