medal of honor warfighter رو کمه کمش رو high اجرا بشه واست نه مدیوم crysis 3 هم رو high من الان هنوزم دارم crysis 3 رو روش بازی میگنم tomb raider هم تست نکردم هنوز عزیز تست کردم بت خبر میدم.
medal of honor warfighter رو کمه کمش رو high اجرا بشه واست نه مدیوم crysis 3 هم رو high من الان هنوزم دارم crysis 3 رو روش بازی میگنم tomb raider هم تست نکردم هنوز عزیز تست کردم بت خبر میدم.
پس احتمالا Config مدلی که شما دارید i7 و 8 گیگ رم هست ، درست میگم ؟
چون من Crysis 2 رو روی لپتاپ نصب کردم روی مدیوم هم کمی لگ داشت البته اونموقع ویندوز 7 بود ولی الان که 8 نصب کردم علاوه بر افزایش سرعت احساس میکنم قدرت گرافیکی هم بالاتر رفته !
نه مال من 4 گیگ رم سی پی یو i5
اما رمشو خودم 8 کردم.من فقط قبل بازی تو قسمت power options میزارم رو high performance بعد میرم تو اینتل اونم پاورشو رو high میزارم بعد تو قسمت 3d درایور اینتل میزارم رو quality بعد چک میکنم ببینم refresh rate رو 60 hz باشه تو display نمیدونم فایده داره یا نه اما موقع بازی اینکارا کردم.بعد تو amd هم میرم تو گزینه یه gaming performance بعد standard 3d settings میزارمش رو quality بعد هم میرم تو power play درایور amd چک میکنم ببینم رو maximize performance باشه بعد هم توswitch graphics بازی رو سرچ میکنم میزارم رو high performace بازی رو همین بعد بازی میکنم. همه نرم افزار های مخصوص بازی رو باید نصب کنی.حالا یه سوال من کرایسیس 2 و remember me رو که تو win 7 اجرا کردم تو win 8 نمیتونم چرا؟ یعنی وقتی سوویچمیکنمش بعد اجرا صفحه ابی میشه یه علامت ناراحت این شکلی ) : هم میاد بعد ریستارت میشه فکر کنم بش میکن کرش شدن اینجوری میشه تا حالا بش بر نخوردی؟؟؟
سلام شما درایور کارت گرافیک رو چه چوری نصب کردی(ترتیبش رو میگم) و اگه میشه لینک درایوری رو که نصب کردی هم بدی ممنون میشم
کرایسیس2 رو نمی دونم ولی RM مشکلی نداره تو 8.
یه تجربه ای که تو وین8 بدست اوردم اینه که بعضی بازی نرم افزارا که بار اول نصب می کنی درست اجرا نمیشن رو اگه پاک کنی دوباره بریزی درست میشه![]()
Last edited by mosi_alfa; 29-07-2013 at 20:44.
کلا" وین هشت با بعضی بازیها انگار مشکل داره
تو تنظیمات که همون اینتل نشون میده ولی اگر سوییچ شه تو خود بازی انجام میشه
کلا ویندوز 7 مشکل داره با سوییچ کردن من خودم هم سر بازی pes2013 و هم سر مکس پین 3 مشکل داشتم
البته pes2013 که با گرافیک اینتل هم بدون مشکلی روون اجرا میکرد ولی مکس پین 3 رو فقط گرافیک اینتل میشناخت و گرافیک ati رو شناسایی نمیکرد و در نتیجه گرافیک 512MB میزد گرافیک رو که نمیشد بازی کنیم مکس پین 3 رو
ولی با نصب ویندوز 8 این مشکل حل شد و خیلی راحت سوییچ میکرد
==========
با PES هم مشکل خاصی نداره
من خودم از همون روز اول که گرفتم میانگین روزی 3 ساعت 2013 PES بازی میکنم بعضی موقع ها خیلی کم لگ داره به خصوص وقتی PATCH نصب کنی
امروز که 5 ساعت پشت سر هم داشتم PES بازی میکردم یه چند جایی لگ میزد ولی در کل مشکلی نداره
در ضمن همه نرم افزار AIDA64 Extreme Edition رو نصب کنند کلا نرم افزار خیلی خوبیه دمای لپتاپ و مشخصات همه قطعات نشون میده
از اینجا دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نصب هم کردید از قسمت SENSOR و POWER MANAGMENT عکس بگیرید ببینیم چقدر باطری لپتاپتون ظرفیتش از بین رفته , دمای لپتاپ در حالت عادی چقدره که یه مقایسه ای داشته باشیم که واسه کسی غیرطبیعی نباشه و اگر اینطوره به فکر چاره باشه
اولین عکس هم خودم میذارم :
تو عکس فلشی که مشخص کردم مقدار فرسودگی باطری رو میزنه که تو این ده ماهی که 4540 دارم خدا رو شکر ظرفیت مثل اول هست
Last edited by Greedy; 29-07-2013 at 23:04.
چطور میشه لب تاپ های HP را ریکاوری کردش خود لب تاپ اورچینال بکاپ داره چطور متونم اونو اجرا کنم ؟؟؟؟
امروز خریدمش
i7 , 8gig ram
اما شنیده بودم که تاچ پدش LED داره ؟؟
سلام
میشه بگید سیستمتون چه کانفیگی هست ؟
نمیدونم چه مرگشه که واسه من لگ داره . حتی آپدیت pesedit هم نصب کردم اما بازم لگ داره .
دوست عزیز الان شما ویندوز 8 دارید ، pes 2013 توی setting کدوم گرافیک رو شناسایی میکنه ؟
در کل ویندوز 8 چطوره واسه این لپ تاپ ؟ ممنون میشم یه توضیح مختصری بدید .
اینم از دمای سیستم من :
در ضمن مقدار Wear Level ( فرسودگی باطری ) برای منم 0 هست .
تازه 2 هفتس خریدم .با رم 6 . دوستان قضیه این رم 6 چیه ؟ یعنی مثل کامپیوتر از یه رم 4 و یه 2 استفاده میشه یا نه ؟
راستی اینم از اطلاعات هاردم .
همه چیز درسته ؟
اون جایی که مشخص کردم نباید برای این لپ تاپ 7200 rpm باشه ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)