تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 263 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

داره خودمونی میشه dop12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

عزیز فکر کردی من مرض دارم که اطلاعات غلط بدم درسته تاریخ عضویتم جدیده ولی خودم تازه کار نیستما شمام هم پرفوسور!!!
    میخوای فیلم بگیرم بت نشون بدم تا باور کنی میرم تو بازی تنظیماتو میذارم رو ultra البته گفتم تو medal بعد بازی کنم فیلم بگیرم ببینی اخه میخوام دونم با چه فلسفه ای حرفمو بی ارزش میکنی البته اینا اعتراض بود نه بی احترامی به شما دوست عزیز
    medal of honor warfighter رو کمه کمش رو high اجرا بشه واست نه مدیوم crysis 3 هم رو high من الان هنوزم دارم crysis 3 رو روش بازی میگنم tomb raider هم تست نکردم هنوز عزیز تست کردم بت خبر میدم.

2. 3 کاربر از dop12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه greywarden90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

medal of honor warfighter رو کمه کمش رو high اجرا بشه واست نه مدیوم crysis 3 هم رو high من الان هنوزم دارم crysis 3 رو روش بازی میگنم tomb raider هم تست نکردم هنوز عزیز تست کردم بت خبر میدم.
    پس احتمالا Config مدلی که شما دارید i7 و 8 گیگ رم هست ، درست میگم ؟
    چون من Crysis 2 رو روی لپتاپ نصب کردم روی مدیوم هم کمی لگ داشت البته اونموقع ویندوز 7 بود ولی الان که 8 نصب کردم علاوه بر افزایش سرعت احساس میکنم قدرت گرافیکی هم بالاتر رفته !

4. 2 کاربر از greywarden90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dop12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    ها؟؟؟

پيش فرض

پس احتمالا Config مدلی که شما دارید i7 و 8 گیگ رم هست ، درست میگم ؟
    چون من Crysis 2 رو روی لپتاپ نصب کردم روی مدیوم هم کمی لگ داشت البته اونموقع ویندوز 7 بود ولی الان که 8 نصب کردم علاوه بر افزایش سرعت احساس میکنم قدرت گرافیکی هم بالاتر رفته !
    نه مال من 4 گیگ رم سی پی یو i5
    اما رمشو خودم 8 کردم.من فقط قبل بازی تو قسمت power options میزارم رو high performance بعد میرم تو اینتل اونم پاورشو رو high میزارم بعد تو قسمت 3d درایور اینتل میزارم رو quality بعد چک میکنم ببینم refresh rate رو 60 hz باشه تو display نمیدونم فایده داره یا نه اما موقع بازی اینکارا کردم.بعد تو amd هم میرم تو گزینه یه gaming performance بعد standard 3d settings میزارمش رو quality بعد هم میرم تو power play درایور amd چک میکنم ببینم رو maximize performance باشه بعد هم توswitch graphics بازی رو سرچ میکنم میزارم رو high performace بازی رو همین بعد بازی میکنم. همه نرم افزار های مخصوص بازی رو باید نصب کنی.حالا یه سوال من کرایسیس 2 و remember me رو که تو win 7 اجرا کردم تو win 8 نمیتونم چرا؟ یعنی وقتی سوویچمیکنمش بعد اجرا صفحه ابی میشه یه علامت ناراحت این شکلی ) : هم میاد بعد ریستارت میشه فکر کنم بش میکن کرش شدن اینجوری میشه تا حالا بش بر نخوردی؟؟؟

6. 2 کاربر از dop12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نه مال من 4 گیگ رم سی پی یو i5
    اما رمشو خودم 8 کردم.من فقط قبل بازی تو قسمت power options میزارم رو high performance بعد میرم تو اینتل اونم پاورشو رو high میزارم بعد تو قسمت 3d درایور اینتل میزارم رو quality بعد چک میکنم ببینم refresh rate رو 60 hz باشه تو display نمیدونم فایده داره یا نه اما موقع بازی اینکارا کردم.بعد تو amd هم میرم تو گزینه یه gaming performance بعد standard 3d settings میزارمش رو quality بعد هم میرم تو power play درایور amd چک میکنم ببینم رو maximize performance باشه بعد هم توswitch graphics بازی رو سرچ میکنم میزارم رو high performace بازی رو همین بعد بازی میکنم. همه نرم افزار های مخصوص بازی رو باید نصب کنی.حالا یه سوال من کرایسیس 2 و remember me رو که تو win 7 اجرا کردم تو win 8 نمیتونم چرا؟ یعنی وقتی سوویچمیکنمش بعد اجرا صفحه ابی میشه یه علامت ناراحت این شکلی ) : هم میاد بعد ریستارت میشه فکر کنم بش میکن کرش شدن اینجوری میشه تا حالا بش بر نخوردی؟؟؟
    سلام شما درایور کارت گرافیک رو چه چوری نصب کردی(ترتیبش رو میگم) و اگه میشه لینک درایوری رو که نصب کردی هم بدی ممنون میشم

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

حالا یه سوال من کرایسیس 2 و remember me رو که تو win 7 اجرا کردم تو win 8 نمیتونم چرا؟ یعنی وقتی سوویچمیکنمش بعد اجرا صفحه ابی میشه یه علامت ناراحت این شکلی ) : هم میاد بعد ریستارت میشه فکر کنم بش میکن کرش شدن اینجوری میشه تا حالا بش بر نخوردی؟؟؟
    کرایسیس2 رو نمی دونم ولی RM مشکلی نداره تو 8.
    یه تجربه ای که تو وین8 بدست اوردم اینه که بعضی بازی نرم افزارا که بار اول نصب می کنی درست اجرا نمیشن رو اگه پاک کنی دوباره بریزی درست میشه
    Last edited by mosi_alfa; 29-07-2013 at 20:44.

9. 2 کاربر از mosi_alfa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

کلا" وین هشت با بعضی بازیها انگار مشکل داره

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

همچنان کسی به سوال صفحه قبلم پاسخگ نبوده .

مشکل دیگه :
    دوستان با وجود اینکه دراور کارت amd رو نصب کردم اما یازی pes2013 رو با گرافیک intel اجرا میکنه . در صورتیکه روی hight performance تنظیمش کردم . ( البته پیشفرض تنظیم شده بود )

اینم سند :

مشکل چیه ؟ چاره چیه ؟

متشکرم
    تو تنظیمات که همون اینتل نشون میده ولی اگر سوییچ شه تو خود بازی انجام میشه
    کلا ویندوز 7 مشکل داره با سوییچ کردن من خودم هم سر بازی pes2013 و هم سر مکس پین 3 مشکل داشتم
    البته pes2013 که با گرافیک اینتل هم بدون مشکلی روون اجرا میکرد ولی مکس پین 3 رو فقط گرافیک اینتل میشناخت و گرافیک ati رو شناسایی نمیکرد و در نتیجه گرافیک 512MB میزد گرافیک رو که نمیشد بازی کنیم مکس پین 3 رو
    ولی با نصب ویندوز 8 این مشکل حل شد و خیلی راحت سوییچ میکرد
    ==========
    با PES هم مشکل خاصی نداره
    من خودم از همون روز اول که گرفتم میانگین روزی 3 ساعت 2013 PES بازی میکنم بعضی موقع ها خیلی کم لگ داره به خصوص وقتی PATCH نصب کنی
    امروز که 5 ساعت پشت سر هم داشتم PES بازی میکردم یه چند جایی لگ میزد ولی در کل مشکلی نداره
    در ضمن همه نرم افزار AIDA64 Extreme Edition رو نصب کنند کلا نرم افزار خیلی خوبیه دمای لپتاپ و مشخصات همه قطعات نشون میده
    از اینجا دانلود کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نصب هم کردید از قسمت SENSOR و POWER MANAGMENT عکس بگیرید ببینیم چقدر باطری لپتاپتون ظرفیتش از بین رفته , دمای لپتاپ در حالت عادی چقدره که یه مقایسه ای داشته باشیم که واسه کسی غیرطبیعی نباشه و اگر اینطوره به فکر چاره باشه
    اولین عکس هم خودم میذارم :

تو عکس فلشی که مشخص کردم مقدار فرسودگی باطری رو میزنه که تو این ده ماهی که 4540 دارم خدا رو شکر ظرفیت مثل اول هست
    Last edited by Greedy; 29-07-2013 at 23:04.

12. این کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چطور میشه لب تاپ های HP را ریکاوری کردش خود لب تاپ اورچینال بکاپ داره چطور متونم اونو اجرا کنم ؟؟؟؟

داره خودمونی میشه sajad_samavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ♥ Kermanshah ♥

پيش فرض

امروز خریدمش
    i7 , 8gig ram

اما شنیده بودم که تاچ پدش LED داره ؟؟

15. این کاربر از sajad_samavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

تو تنظیمات که همون اینتل نشون میده ولی اگر سوییچ شه تو خود بازی انجام میشه
    کلا ویندوز 7 مشکل داره با سوییچ کردن من خودم هم سر بازی pes2013 و هم سر مکس پین 3 مشکل داشتم
    البته pes2013 که با گرافیک اینتل هم بدون مشکلی روون اجرا میکرد ولی مکس پین 3 رو فقط گرافیک اینتل میشناخت و گرافیک ati رو شناسایی نمیکرد و در نتیجه گرافیک 512MB میزد گرافیک رو که نمیشد بازی کنیم مکس پین 3 رو
    ولی با نصب ویندوز 8 این مشکل حل شد و خیلی راحت سوییچ میکرد
    ==========
    با PES هم مشکل خاصی نداره
    من خودم از همون روز اول که گرفتم میانگین روزی 3 ساعت 2013 PES بازی میکنم بعضی موقع ها خیلی کم لگ داره به خصوص وقتی PATCH نصب کنی
    امروز که 5 ساعت پشت سر هم داشتم PES بازی میکردم یه چند جایی لگ میزد ولی در کل مشکلی نداره
    در ضمن همه نرم افزار AIDA64 Extreme Edition رو نصب کنند کلا نرم افزار خیلی خوبیه دمای لپتاپ و مشخصات همه قطعات نشون میده
    از اینجا دانلود کنید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نصب هم کردید از قسمت SENSOR و POWER MANAGMENT عکس بگیرید ببینیم چقدر باطری لپتاپتون ظرفیتش از بین رفته , دمای لپتاپ در حالت عادی چقدره که یه مقایسه ای داشته باشیم که واسه کسی غیرطبیعی نباشه و اگر اینطوره به فکر چاره باشه
    اولین عکس هم خودم میذارم :

تو عکس فلشی که مشخص کردم مقدار فرسودگی باطری رو میزنه که تو این ده ماهی که 4540 دارم خدا رو شکر ظرفیت مثل اول هست

سلام
    میشه بگید سیستمتون چه کانفیگی هست ؟

نمیدونم چه مرگشه که واسه من لگ داره . حتی آپدیت pesedit هم نصب کردم اما بازم لگ داره .
    دوست عزیز الان شما ویندوز 8 دارید ، pes 2013 توی setting کدوم گرافیک رو شناسایی میکنه ؟
    در کل ویندوز 8 چطوره واسه این لپ تاپ ؟ ممنون میشم یه توضیح مختصری بدید .

اینم از دمای سیستم من :

در ضمن مقدار Wear Level ( فرسودگی باطری ) برای منم 0 هست .
    تازه 2 هفتس خریدم .با رم 6 . دوستان قضیه این رم 6 چیه ؟ یعنی مثل کامپیوتر از یه رم 4 و یه 2 استفاده میشه یا نه ؟

راستی اینم از اطلاعات هاردم .
    همه چیز درسته ؟
    اون جایی که مشخص کردم نباید برای این لپ تاپ 7200 rpm باشه ؟

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •