تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 720 اولاول ... 4383899091929394959697103143193593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

همه مواردی که تو سایتای مختلف بر برتری V20 نسبت به پنل های دیگه گفتن یه طرف و اینکه استادی مثل Alucard (مهدی عزیز ) این پنل رو داره هم یه طرف که باعث میشه کسانی که هنوز تو خرید این پنل مرددن با چشم بسته برن و زودتر بخرنش .
    سپاس
    ممنون دوست عزیز شما لطف زیادی نسبت به من دارین ولی من با کمال احترام با اون قسمت آخر جمله بالا شما که با فونت بلد مارک کردم مخالفم مطالعات نشون داده که خرید یک HDTV بعد از خرید خانه و ماشین معمولا یکی از پر هزینه ترین خریدهای یک خانواده محسوب میشه هدف از این بحثها هم این هست که دوستان بتونن پنلی رو انتخاب کنن که بهترین تجربه رو باهاش داشته باشن این مسئله تا حدودی به سلیقه افراد مرتبط میشه برای همین خواهش من این هست که اگر کسی قصد خرید این پنل یا هر پنل دیگه ای رو داره لطفا با دید باز و در نظر گرفتن سلیقه و علایق خودش انتخاب کنه تا از خریدش راضی باشه.

2. 15 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

42 تا فاصله 4 تا 4/5 متر هیچ مشکلی نداره اما اگه فاصله تون بیشتره حق با شماست .
    البته من منظورم اين بود كه شيفته اين تلويزيونم الان كه 80 تا كانال Full Hd مي بينم باور كن از 1 متري هم عالي (وحشتناك)ميبينم و كاش 50 اينچ خريد كرده بودم . جالب اينجاست مد حرفه اي با كم تغييرات اصلا از جلوي تلويزيون پا نميشي حتي تصاويرSD هم عالي هستن .خلاصه آقا الان فهميدم سام.. و ال... اصلا چيزي به نام تلويزيون ندارن؟؟!!!!!!!
    Last edited by p30worldiran; 14-12-2010 at 11:31.

4. 3 کاربر از p30worldiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

شما با گرانتی خریدی ؟ چند ؟ به نظرت چطوره تصویرش ؟ راضیت می کنه ؟ 1080 هم باهاش نگاه کردی ؟ بیشتر دوست دارم بدونم کیفیت 1080 اش چه جوریاست ؟!

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

12

البته من منظورم اين بود كه شيفته اين تلويزيونم الان كه 80 تا كانال Full Hd مي بينم باور كن از 1 متري هم عالي (وحشتناك)ميبينم و كاش 50 اينچ خريد كرده بودم . جالب اينجاست مد حرفه اي با كم تغييرات اصلا از جلوي تلويزيون پا نميشي حتي تصاويرSD هم عالي هستن .خلاصه آقا الان فهميدم سام.. و ال... اصلا چيزي به نام تلويزيون ندارن؟؟!!!!!!!
    دوست عزیز
    این 80 تا کانال HD رو چطور گرفتی؟؟؟ چه کانالهایی؟ الجزیره الریاضیه HD ؟ EuroSport HD ؟...؟
    با توجه به قوانین نمیشه اینجا از این بحث ها کرد. لطفا یه پیام خصوصی بده.
    Last edited by poonel; 14-12-2010 at 12:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما با گرانتی خریدی ؟ چند ؟ به نظرت چطوره تصویرش ؟ راضیت می کنه ؟ 1080 هم باهاش نگاه کردی ؟ بیشتر دوست دارم بدونم کیفیت 1080 اش چه جوریاست ؟!
    بله -1690000-عالي-بله-بله-و100% مطمئن 1080 كه من هنوز باورم نميشه با اين كيفيت عالي رنگ ها 100%طبيعي

8. 2 کاربر از p30worldiran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

با سلام
    lcd u20 پاناسونيك از نظر كيفيت تصوير و ساير موارد چگونه است؟راهنمايي در مورد كاليبره و بهترين تنظيمات تصويردر u20؟لطفا در مورد كاليبره و بهترين تنظيمات تصوير در v20 نيز راهنمايي كنيد.
    با سپاس

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام

یک نوع از کالیبره کردن V20 مناسب محیط های روشن برای مدلهای خاورمیانه ای R ، P ، M و همچنین S آسیایی که در سایت avforums توصیه شده است :

ابتدا از منو وارد قسمت Setup شده و وارد گزینه Other Setting شوید سپس بر روی Intelligent Frame Creation رفته و مقدار را به حالت Off قرار دهید سپس بر روی Resolution Enhancer رفته و مقدار را بر روی Max قرار دهید.

کالیبره :

مد : Normal

کنتراست : 78

برایتنس : 0 تا 8+ ( میزان دلخواه بسته یه نوع اتصالات و سورس پخش شده یعنی SD یا HD )

رنگ : 44

شارپنس : 50

بالانس رنگ : Normal

رنگ Vivid : روشن

اکو مد : خاموش ( در محیط خیلی پر نور مانند برخورد نور شدید کاملا مستقیم به صفحه روشن شود در غیر اینصورت همیشه خاموش )

مقدار P-NR : بر روی Mid ( در مشاهده تصاویر بدون نویز مانند تصویر HD با اتصال HDMI خاموش باشد )

مقدار 3D-COMB : روشن

گاما : مقدار دیفالت مد نرمال ( این مقدار می تواند بین 2.2 تا 2.4 متغییر باشد )

در حالت TV مقدار ست رنگ کانال : می تواند بین 0 تا 1+ باشد

توجه : کالیبره توصیه شده می بایست بعد از 100 ساعت اول کارکرد تلویزیون اجرا شود . همچنین این کالیبره در روز و برای محیط های نسبتا روشن خانگی توصیه میشود. برای شب به خصوص مشاهده تصاویر HD مد سینما با حداکثر کنتراست 70 توصیه میشود. در مشاهده تصاویر با کیفیت بالا ( HD ) میزان Resolution Enhancer می توانند به حداقل مقدار تعریف شده باشد و در محیط تاریک از مد سینما استفاده شود. برای مشاهده تصاویر ورزشی مانند فوتبال که بیشتر دارای زمینه سبز رنگ هستند توصیه میشود میزان عمق رنگ در مد نرمال بین 40 تا 44 باشد.

نکته : میزان کنتراست 78 در مد نرمال برابر است با کنتراست 66 در مد دینامیک!!!

در صورت مشاهده کالیبره های مناسب دیگر در همین تاپیک اعلام خواهد شد.

ضمن عرض خسته نباشی میخواستم خواهش کنم لینک ادرس این مطلب در سایت avforums رو قرار دهید

با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه persian_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

با سلام
    lcd u20 پاناسونيك از نظر كيفيت تصوير و ساير موارد چگونه است؟راهنمايي در مورد كاليبره و بهترين تنظيمات تصويردر u20؟لطفا در مورد كاليبره و بهترين تنظيمات تصوير در v20 نيز راهنمايي كنيد.
    با سپاس
    دوست عزیز اگر منظورتون حالت ISFccc هست باید بگم که این پنل از این مد پشتیبانی نمیکنه و کلا خاصیت کالیبره شدن حرفه ای رو نداره

این هم لینک مربوطه در سایت شرکت پاناسونیک

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد کالیبره کردن v20 هم که دوستان توضیح کافی رو دادند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

14

ممنون دوست عزیز شما لطف زیادی نسبت به من دارین ولی من با کمال احترام با اون قسمت آخر جمله بالا شما که با فونت بلد مارک کردم مخالفم مطالعات نشون داده که خرید یک HDTV بعد از خرید خانه و ماشین معمولا یکی از پر هزینه ترین خریدهای یک خانواده محسوب میشه هدف از این بحثها هم این هست که دوستان بتونن پنلی رو انتخاب کنن که بهترین تجربه رو باهاش داشته باشن این مسئله تا حدودی به سلیقه افراد مرتبط میشه برای همین خواهش من این هست که اگر کسی قصد خرید این پنل یا هر پنل دیگه ای رو داره لطفا با دید باز و در نظر گرفتن سلیقه و علایق خودش انتخاب کنه تا از خریدش راضی باشه.
    سلام آقا مهدی
    عزیز دل ؛دو تا سوال از خدمتتون دارم :
    اول اینکه اگه میشه لطف کنین آخرین قیمت هردو سایز این تلویزیون رو بفرمایین البته اگه دسترسی دارین و زحمتی نیست
    دوم : آیا خبر دارین که تو اون شهر مرزی زیبا ....!!!! سایز 50 اینچش موجود هست ؟ و اگه هست قیمتش چنده؟
    با تشکر از شما و همه دوستان
    ارادتمند :
    ناصر

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

یه سوال :
    پلاسماهای پاناسونیک مثل V20 و G10 توی کیفیت تصویر SD نسبت به LCD های با کیفیت چطورند؟ نویز بیشتری دارند؟
    عملکرد پردازنده های سامسونگ و چند برند دیگه در بزرگنمایی تصاویر SD بهتر از پاناسونیک هست مثلا لبه های اجسام در تصویر با دقت تر رسم میشن و تصویر اورجینال تر به نظر میرسه و فیلتر های ضد نویز بهتر عمل میکنن ولی این مسئله فقط محدود به عملکرد پردازنده هست برتریهای عمومی V20 در کیفیت تصویر مثل کنتراست بالا و Motion Clarity عالی و اشباع رنگ جالب توجه و ... تصاویر SD رو هم روی این پنل بی بهره نگذاشته برای همین به نظر من تصاویر SD روی این پنل چیزی رو از دست نمیدن و همون کیفیتی در حد تصاویر SD دارن و از برتریهای V20 تو کیفیت تصویر سود میبرن.

---------- Post added at 10:22 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------

سلام آقا مهدی
    عزیز دل ؛دو تا سوال از خدمتتون دارم :
    اول اینکه اگه میشه لطف کنین آخرین قیمت هردو سایز این تلویزیون رو بفرمایین البته اگه دسترسی دارین و زحمتی نیست
    دوم : آیا خبر دارین که تو اون شهر مرزی زیبا ....!!!! سایز 50 اینچش موجود هست ؟ و اگه هست قیمتش چنده؟
    با تشکر از شما و همه دوستان
    ارادتمند :
    ناصر
    سلام دوست عزیز متاسفانه من از قیمت ها اطلاع ندارم لطفا سوالتون در مورد قیمت رو در این تاپیک مطرح کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by *Alucard*; 15-12-2010 at 10:26.

14. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •