تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 120 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1194

نام تاپيک: کلوپ Lenovo Y580

داره خودمونی میشه haghili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با این قسمت حرفتون کاملا مخالفم من تاحالا ندیدم این فروشگاه یه جنسی رو حداقل نزدیک به قیمت بازار بفروشه
    هاردی رو که 3 روز پیش 308 خریدم داره میده 360 با عرض معذرت به این میگن دزدی تو روز روشن
    به هر حال اگه موردی بخواین بگردین ممکنه بعضی جنسا از بازار گرونتر باشن. من به طور کلی عرض کردم. در ضمن ممکنه همه شرایط جنسی که شما خریداری کردید با شرایطی که دیجی کالا ارائه میده یکسان نباشه، مثل نوع و مدت گارانتی و بقیه موارد. همچنین اگه دقت کرده باشید من به اون دوستمون هم عرض کردم که بعیده قیمت دیجی کالا از قیمت بازار ارزونتر باشه.

به هر حال من هم هیچ ارتباطی با دیجی کالا ندارم که بخوام از فروش بیشترش سود ببرم، فقط احساس می کنم قیمتای دیجی کالا در کل منصفانه تر از سایتای دیگه ست.

داره خودمونی میشه haghili's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اما سایت های خرید آنلاین دیگه رو بررسی کردم همشون با قیمت بالاتر و کانفیگ پایین تر میدادن(مثلا دیجی آنلاین y480 رو با امکاناتی پایینتر مثل رم 4 و هارد 500 و بدون بلوری و گارانتی 1ساله میده 3تومن، اما دیجی کالا رم 6 و هارد 750 , بلوری و گارانتی 2ساله سازگار میده 2879000)
    دیجی آنلاین سایتی هست که فروشنده های بازار قیمتاشون رو در اون ارائه می دن و میشه گفت قیمتاش قیمتای بازار هست، چون اگه به آدرس فروشنده هاش دقت کرده باشید اکثرا مال پاساژ ایران و رضا(ع) و پارسیان و ... هستند. ولی گاهی اوقات قیمتایی که ارائه می کنن متقلبانه ست، یعنی اگه باهاشون تماس بگیری قیمتی بالاتر از اونی که تو دیجی آنلاین گفتن میدن.

اما در مورد اون کانفیگی که توی دیجی آنلاین هست باید عرض کنم اون کانفیگ، گرافیکش GT650 هست ولی بقیه تفاوت هایی که گفتین درسته. با این حال قیمتش در مقایسه با قیمت دیجی کالا بالاتره، اما بهتره تماس بگیرین و قیمت جدید و کانفیگ رو بپرسین که ممکنه متفاوت باشه...

3. این کاربر از haghili بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چرا اینقدر گرون میدن جستجو کردم SSD 120 بیشتر از 120 دلار قیمت نداشت

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

چرا اینقدر گرون میدن جستجو کردم SSD 120 بیشتر از 120 دلار قیمت نداشت
    120*3300=400000
    قیمت ها هم نزدیک همینه دیگه!

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آقا کسی SSD پیدا نکرد بالاخره؟ من یکیو پیدا کردم میگه میارم اما حداقل باید 5 تا باشه!
    اگر خاستی بگیری منم هستم
    هر نوعی که خودمون خاستیم میاره؟

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلمبرداری payma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

اگر خاستی بگیری منم هستم
    هر نوعی که خودمون خاستیم میاره؟
    آره سفارشی مدلی رو که میخوای از خارج میاره من زیاد سر در نمیارم اما پر سرعت ترینش رو باید ادم بگه بیاره که بصرفه!

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان منم بلاخره تصمیم گرفتم به ویندوز 8 کوچ کنم...
    خب دوستانی که نصب کردن که مشکلی با درایوراش ندارن؟ تقریبا یک گیگ درایور رو باید دانلود کنم...
    اگه توصیه ای دارید خوشحال میشم بشنوم...راستی تو اجرای بازی ها که ویندوز 8 مشکلی نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

آره سفارشی مدلی رو که میخوای از خارج میاره من زیاد سر در نمیارم اما پر سرعت ترینش رو باید ادم بگه بیاره که بصرفه!
    با چه قیمتی میاره ما که شیرازیم چجوری دستمون میرسه 400-500 تومن پوله چجوری اعتماد کنیم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خب دوستانی که نصب کردن که مشکلی با درایوراش ندارن؟ تقریبا یک گیگ درایور رو باید دانلود کنم...
    اگه توصیه ای دارید خوشحال میشم بشنوم...راستی تو اجرای بازی ها که ویندوز 8 مشکلی نداره؟
    به نظرم زود کوچ کردید همین ویندوز7 عالیه به نظرم ویندوز8 اومدن تغییر بدن خراب تر کردن
    برای اونایی که صفحه نمایششون تاچه مناسبتره حتی برای اون دسته هم مشکلاتی هست

11. این کاربر از behnmah66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز من ١ هفته بعد از معرفي فاينال ورژن ، اونو دانلود كردم و با كركي كه از ------------ گرفتم تا الان بدون مشكل بوده و تقريبا تمامه بازيهاي روز hitman - cod black ops -far cry- asissan creed 3 -batelfield 3 رو خودم شخصا روي ultra بدون اشكال نصبيدم و بازي ميكنم اما درايورها رو يه بار از راه معمول و پيشنهادي خود سايت لنوو براي win8 ٦٤ بيت دانلود كردم كه خيلي مشكل خوردم باهاش مخصوصا تو اكستركت كردن اونها و يه بار ديگه كلا از لينك زير كه از فرومهاي لنوو است دانلود كردم و بدون مشكل بود
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پيشنهاد ميكنم حتما اين فروم و مشكلهاي مطرح شده در اونجا رو مطالعه كني و از اينجا دانلود كن

Sent from my new iPad using Tapatalk HD

13. 2 کاربر از sasha_2695 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •