تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 328 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 3274

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Real Madrid C.F | کهکشانی ها | جلد 2

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

بازی که عالی نبود!
    اگه یه دقیقه دیگه وقت داشتیم 2 تا گل میزدیم!
    رونالدو هم که خیلی بد شانسی آورد!مخصوصا" 2 تا گلو از دست داد!
    اون تحلیل گر پیر هم که گیر داده بود به اون 5-1 معروف که من کل بازیایه رئالو دیدد به جز اون یه دونه که اونجا هم نمیدون چه جوری اونا 5 تا زدن!
    واران هم که هم سرعتش خوبه هم دقتش!متشکرم ازش!
    دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه لطفی کنین دست بچرخونین!ممنون
    این مودریچ هم که خیلی روحیه داد به بازیکنا!اگه فهمیدین چرا!..................
    اوزیلم که اون سانتو کرد ازطرف مودریچ شارژ شد!
    بنزما هم که نگو کلا" افتضاح کرد!
    هیگوآین هم که نگو !
    کلا" یه نوک حمله ی مطمئن نداریم!
    من که نظرم اینه که به جای کاروالیهو باید آلبیولو بازی میداد!
    کایخون هم جاش اصلا" رو نیمکت هم نبود!باید کاکا بود!
    اسین هم که عالی ار کرد به جز چند جا!
    خدیرا رو هم که اگه میزاشت کنار خیلی عالی تر بود !
    اینم یادم رفت که بگم که مسی خیلی بچه بازی در آورد!
    Last edited by Altairezio; 31-01-2013 at 13:21.

2. 2 کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پسر زیدان، انزو، تو بازی با Aspire بخاطر لگدی که به بازیکن حریف زد، دقیقه 9 بازی اخراج شد. تیم آکادمی تو دوهه قطر، در مسابقات Al Kass International Cup شرکت کرده.

4. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازی خوبی بود .بارسا اصلا خوب بازی نکرد.
    حق رئال بود بازیو ببره..وارانم خدا وکیلیعالی بازی کرد اگه واران نبود بازیو میباختیم دقیقه ی 30 بود فک کنم دروازه رو نجات داد.
    ررونالدو هم به نظر من عالی بود .مسی هم بدترین بازی عمرشو فک کنم بازی کرد.البته چی هم برای نشو دادن نداشت

6. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

واران بدون گلی که زد هم برای من بهترین بازیکن زمین بود ، به جز گلی که از روی خط دروازه خرید چندین بار با تکل های فوق العادش
    اجازه کار رو به مسی و فابرگاس نداد ، فوق العادست این بازیکن ، تا به حال توی بازی هایی که کرده بازی بد ندیدم ، همیشه از یک
    حداقل متوسطی بالاتر عمل می کنه ، فراموش نکنیم که فقط 19 سالشه و اگه به این روند ادامه بده می تونه برای 10-15 سال گزینه
    مطمئنی در قلب دفاع باشه.

کایخون متاسفانه بدترین بازیکن زمین بود ، بالاتر از کاروالیو ...
    اسین خیلی فراتر از انتظار بود ، لوپز هم نمایش خوبی داشت.

اوزیل و رونالدو رو باید زوج ال کلاسیکو بنامیم ، اوزیل با این پاس گل ، ششمین پاس گلش رو در ال کلاسیکوها داشت و رونالدو هر چند گل
    نزد تلاش زیادی کرد ، کارت زرد رو به پیکه و آلوز تحمیل کرد ، نیمه ی اول که هم مدافع چپ بود هم هافبک چپ و هم بال چپ ، پاس های
    اشتباهی که کایخون ، خدیرا و بقیه براش می فرستادن رو با تشویق جواب می داد و انرژی خوبی رو به تیم تزریق می کرد ، با این وجود که
    از نظر تاریخی در رئال بازوبند رو به بازیکنی که بیشترین سابقه حضور در تیم اصلی رو داشته داده میشه ، به نظرم شایستگی این رو داره
    که بعد از کاسیاس کاپیتان دوم تیم باشه.

در مجموع با وجود اینکه از خط دفاعی و دروازبانمون فقط آربلوا رو در اختیار داشتیم ، نتیجه ی قابل قبولی بود ، موقعیت های هر دو تیم زیاد
    بود، هر چند که بارسا موقعیت های بیشتری داشت ولی واقعا هر کدوم از دو تیم که توی ضربات آخر بیشتر دقت می کردند می تونستن
    پیروز از زمین بیرون بیان، فراموش نکنیم که اگه پیکه یا آلوز اونقدر خوب عمل نمی کردند یا بنزما قدر توپ های آخرو بهتر می دونست نتیجه
    دیگه ای رقم می خورد، کم نبوده ال کلاسیکوهایی که موقعیت های بیشتری خلق کردیم اما پیروز نشدیم...

هرچند که با این نتیجه باید حتما در نوکمپ گلزنی کنیم ولی با بازگشت کوئنترائو ، دی ماریای آماده(به جای کایخون) و راموس(به جای کاروالیو)
    می تونیم به صعود امیدوار باشیم.

8. 9 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Boy Ka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بازی خوبی بود با توجه به شرایط تیم و لیست مصدومین و محرومین.با این نتیجه باید بریم تو نیوکمپ واسه گل زدن که البته کار سختی نیست چون کلا گل زدن به بارسلونا کار راحتی شده واسه ما. اینو تو بازیهای گذشته نشون دادیم. و به طور عجیبی تو نیوکمپ بهتر بازی میکنیم نسبت به برنابئو. بازگشت په په و مارسلو و راموس باعث پیشرفت تیم خواهد شد. اینا باعث میشه امیدوار باشیم به بازی برگشت.

اما در مورد بازی. خوب بازی کردیم با در نظر گرفتن شرایطی که الان داریم. اما خیلی میتونیم بهتر باشیم. چیزی که دیشب بیشتر از همه چی منو اذیت کرد بازی بد کایخون و بازی ضعیف خدیرا با توپ بود. بدون توپ خدیرا همه وظایفشو بخوبی انجام میده اما وقتی توپ رو پاشه هیچ کار خاصی نمیتونه انجام بده. کایخون هم که دیگه چیزی نگم بهتره. کایخون یه بازیکن متوسطه که در سطح کلاسیکو نیست.

بهترینهای ما اوزیل و واران بودن بدون هیچ شکی. واران یه گل خرید, یه گل زد و وظایفشو بخوبی انجام داد و 2-3 تا تکل فوق العاده زد. برای یه بازیکن 19 ساله این نمایش و در این حد خونسرد بودن تو کلاسیکو فوق العادست. همه مون اولین باری که وارانه رو دیدیم میدونستیم این بچه دفاع فوق العاده ای هست و صادقانه بگم میدونستم تو این بازی می درخشه.

اما در مورد اوزیل. من بارها گفتم اوزیل موتور محرک تیم هست. اوزیل خوب باشه تیم راه میفته و اوزیل بد باشه تیم مشکل پیدا میکنه. دیشب خیلی از موقعیتهای خطرناک ما رو حرکات اوزیل پدید اومد. گل که روی سانتر اوزیل به ثمر رسید. 2-3 پاس عالی به کریس داد که در آخرین لحظه پیکه فوق العاده دفعشون کرد وگرنه کریس زده بود گلها رو. یه پاس عالی در عمق به کایخون داد که کایخون این پاش به اون پاش گفت بفرما برو بیرون و موقعیت رو خراب کرد. اصلا نمیخوام و خوشم نمیاد بیش از حد بازیکنهامون رو بزرگ کنم ولی تو دادن پاس آخر الان رو دست اوزیل کسی نیست. تو کلاسیکوهای اخیر فکر کنم 5 تا پاس گل داده.

کاروالیو و کایخون بدترین ها بودن. البته بازم به نظر من تصمیم مورینیو برای بازی دادن به کاروالیو بجای البیول درست بود. بین بد و بدتر بد رو انتخاب کرد. خدیرا هم میتونست بهتر بازی کنه. بنزما و کریس حرکات خوبی داشن ولی موقعیتها رو راحت از دست دادن. ژابی هم میتونست بهتر باشه.

قبل از بازی گفته بودم وجود فابرگاس به بارسلونا ضربه میزنه و دیشب این مشخص بود. درسته گل زد ( گلی که 99 درصدش باید به پای اشتباه کایخون نوشته بشه ) ولی باعث شده بود سمت چپ بارسلونا از کار بیفته. اینیستا وینگر نیست و هر وقت توپ رو میگرفت به سمت مرکز زمین حرکت میکرد. مسی وسط فابرگاس وسط اینیستا وسط سمت چپ بارسلونا خالی میموند و واسه همین اسین کار خیلی راحتی داشت. اسین سرعت بالایی نداره و تو مصافهای تک به تک جا میمونه ( بازی دورتموند ) و بزرگترین اشتباه بارسلونا این بود که اون گوشه فشار نیاوردن به اسین.

دنی الوز خوب میومد جلو ولی با روزهای اوجش فاصله داره. رونالدو دو تا موقعیت عالی گیرش اومد که الوز جا مونده بود و پیکه نجاتش داد. درکل پیکه به نظر من بهترین بازیکن بارسلونا بود. اینیستا هم عالی بود. یه پاس چیپ داد به البا که فوق العاده بود و اگه البا خوب ضربه میزد میتونست خطرناک باشه واسمون. درسته بازیکن بارسلوناست ولی دیدن بازی اینیستا واقعا لذت بخشه. دیگو لوپز هم خوب کار کرد و چیزی که من بیشتر باهاش حال کردم زیرتوپ زدناش بود . خیلی خوب میزنه زیر توپ.

بازی تقریبا پایاپای بود البته بارسلونا یکی دو موقعیت بیشتر داشت نسبت به ما. البته من به شخصه بدتر از اینو انتظار داشتم با توجه به نبود کاسیاس, په په, راموس, مارسلو, کونترائو و دی ماریایی که اندازه 3 نفر پرس میکنه. تا بازی برگشت خیلی زمان هست و امیدوارم تا اونموقع تیم بیاد رو فرم و بتونیم تو نیوکمپ دوباره بارسلونا رو شکست بدیم.

یه تشکر ویژه هم باید از مورینیو کرد. ممکنه ایراد داشته باشیم به بعضی کاراش ولی باید خوبیها رو دید و سپاسگذار بود. وقتی مورینیو اومد یه بازنده مطلق بودیم جلو بارسلونا ولی الان تو کلاسیکو حرف داریم واسه گفتن حتی بدون 5-6 بازیکن اصلی.

10. 12 کاربر از Boy Ka بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

گفتنی هارو دوستان گفتن. 2 پست بالایی کامل و منصفانه بود.

تنها چیزی که من میخوام اضافه کنم، شاید عجیب باشه، اما مورینیو اگه واقعاً راست میگفت، باید به آدان بازی میداد! این نشون میده که تمام این کارهایی که با کاسیاس کرد، واسه به رخ کشیدن قدرتش تو رختکن بوده و بس.

البته همینطور که بقیه مربی های بزرگ دنیا از مورینیو دفاع کردن و گفتن اول و آخر ترکیب رو مربی تعیین میکنه ، خودش تعیین کننده هست. شاید اگر کاسیاس بود، حتی توپ فابرگاس رو هم میگرفت.

بارسلونا الان برتری خفیفی از نظر نتیجه داره. به هرحال، خوشحالم که با این همه مصدوم و محروم، نتیجه نسبتاً قابل قبولی گرفتیم.

ویرایش:

اوزیل با این پاس گل، ششمین پاس گل خودش رو در ال کلاسیکو-ها داد.

واران سومین گلش رو در 33 حضورش برای رئال به ثمر رسوند.

از 8 باری که در بازی های حذفی، رئال در خانه جلوی بارسلونا 1-1 کرده، 4 بارش رو در صعود کرده و 4 بار نیز حذف شده.

فابرگاس دومین گلش رو، در تاریخ ورزشیش به رئال زد. هر دو گل در برنابئو بود.

از فصل پیش تا الان، این اولین باری بود که نه مسی گل زد نه رونالدو.
    Last edited by kasra_khan2003; 31-01-2013 at 20:03.

12. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

سرعت واران در مصاف با مسی و فابرگاس ( بزارید لود شن )

--------

Mamad Madrid

14. 15 کاربر از Retired User بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

مورينيو: نمي‌توانم در مادريد بمانم

سرمربي پرتغالي رئال مادريد در يک گفت‌و‌گوي خصوصي با خبرنگاري ايتاليايي فاش کرد در مادريد نمي‌ماند.

به گزارش فارس، فصل ديگري در حماسه ژوزه مورينيو گشوده شد. توني داماسکلي، يک خبرنگار ايتاليايي است که فاش کرد سرمربي پرتغالي رئال مادريد در مراسمي که در دوبي برگزار شده بود، شخصا درباره برنامه‌هاي آينده‌اش با وي به گفت‌و‌گو پرداخت.

وي در اين باره گفت: به طور خصوصي با مورينيو صحبت کردم و او به من گفت اين يک راهکار است. من نمي‌توانم در رئال مادريد بمانم.

وي ادامه داد: منظور او از راهکار جو بخشي از باشگاه، هواداران و برخي از بازيکنان بود. سپس از او پرسيدم آيا دوست دارد به پاري‌سن‌ژرمن برود و پاسخ دقيق او اين بود: «شايد».

آقا این مورینیو با خودش چند چنده
    یه روز میگه تا پایان قرار دادم تو رئال میمونم یه روز میگه نمیتونم در مادرید بمونم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

ظاهرا بعد از بازی مسی به پارکینگ برنابئو رفته و به آربلوا فحاشی کرده :

اینم لینک از مجله معتبر مارکا :

Messi goes crazy

It has been brought to the knowledge of MARCA that the Real Madrid squad is "quite angry" with Leo Messi in relation to the player’s behaviour both on and off the pitch. Incidents in Wednesday night’s 'El Clásico' clash proved to be the last straw for Xabi Alonso, who reproached the Argentine star on the field at the Santiago Bernabéu stadium on several occasions.
    However, the matter did not end on the field of play. Spanish website Punto Pelota revealed – which can be confirmed by MARCA – that the four-time Ballon d'Or winner went to the players’ car park in the Bernabéu in search of Álvaro Arbeloa after the game. Messi launched a tirade of insults at the Real defender – calling him "stupid", to name but one – leaving the full-back completely shocked. Arbeloa’s wife, Carlota – who is expecting a baby – was with the Spain international and was also astonished: "What’s his problem?" she asked her husband, according to witnesses at the scene. A Barcelona member of staff had to be called to take Messi to the team coach.
    La Sexta television and La Cope radio also reported another incident involving the Barça goal-machine and another member of the Real setup - Aitor Karanka, which occurred in the tunnel to the changing rooms. The player is believed to have said to the Madrid assistant coach: "What are you looking at? Shut up. You’re just Mourinho’s puppet".

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خبر هایی به گوش میرسه به کارنکا دستیار مورینیو هم در سالن فحاشی کرده که هنوز 100% تایید نشده....!

سایت گل هم مطالبی در این رابطه گذاشته
    اسطوره های اخلاق

18. 9 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Altairezio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    TaBrIz

پيش فرض

خوب عبدالرضا جان اگه اونطوری رفتار نمیکرد که بهش آقای خاص نمیگفتن!

20. این کاربر از Altairezio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •