تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 176 اولاول ... 4383899091929394959697103143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

هارد سیستمم قدیمی شده میخواستم هارد نو 1ترابایتی بخرم با مطالعه چند صفحه اخر تاپینگ هارد Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB 7200 RPM64MB Cache SATA 6.0Gb/s معرفی شده ،این هاردو فروشگاه اینترنتی رایان صبا194000 تومان ارائه میده ،ازین فروشگاه بخرمش؟
    سلام .

اين مدل رو 178 الي 180 هزار تومن هم ميتونيد در بازار پيدا كنيد .

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقت بخیر و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز مخصوصا اقا عطا . لطفا منو راهنمایی کنید :

قصد خرید یه هارد اکسترنال 6 ترابایتی (مای بوک) دارم . فقط برای نگه داری آرشیو سریال و حتی قصد ندارم سریال ها رو از روی اون ببینم (چون اگه خراب بشه به فنا میرم ) و حتی دور از کیس هم میخوام قرارش بدم که میدان مقناطیسی اون خرابش نکنه !!! (چون یه دونه سه ترا همینطوری خراب کردم)
    توی ایران که قربونش برم نیست . توی آمازون دیدم زده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یه جا قیمت گرفتم با قیمت یک میلیون و صد و هفتاد هزار تومن به دستم میرسه

الان تردیدی که دارم اینه که اینو بخرم یا این که خودم یه هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرم (الان قیمت این هارد هست یک ملیون و صد و نوزده هزار تومن) و بندازم روی اون باکس سه ترابایتی که هاردش خراب شده و باکسش سالمه

خیلی گارانتی واسم مهم نیست چون مطمئنا انقدر زمان گارانتی کوتاهه که توی اون مدت دو سال هارد رو خراب نمیکنم اما نمیدونم خود وسترن هم همین کار رو میکنه یا اون مثلا هارد سبز یا صورتی میزاره تو باکس

تو سایتش هم فقط زده WDBFJK0060HBK من متوجه نشدم رنگش چیه اما اگه واقعا یه هارد بهتر میزاره اون اختلاف مهم نیست ولی اگه همون قرمز رو می زاره چه کاریه بی خودی گرون تر بخرم گاراتنی هم نداشته باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه M-H2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

با عرض پوزش از تمام شما دوستان بابت خرید یک هارد و پرسیدن این همه سوال خواهشن به این چندتا هم پاسخ بدید ممنونهارد western digital my book 2tb که با یک لغزش امکان خراب شدن داره برای چی می سازنش و آیا هارد های اینترنال هم مثل اینه و با لغزش امکان خراب شدنش هست؟
    ۳)لطفا یک هارد حداقل مقاوم در مقابل لغزش بهم معرفی کنید قیمت حدود ۳۰۰ هزار تومان یک ترابایت یا دو ترابایت ایکسترنال فقط برای فیلم های کنکور آسان است میخوام
    ۴)یک هارد خوب یک یا دو ترابایت اینترنال حدود ۳۰۰ هزار تومان
    ۵)یک امید که برم western digital my book 2tb رو بخرم چون یک هارد توی اتوبوس حداقل یکم تکون می خوره دیگه
    دستتون درد نکنه واقعا ببخشید

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وقت بخیر و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز مخصوصا اقا عطا . لطفا منو راهنمایی کنید :

قصد خرید یه هارد اکسترنال 6 ترابایتی (مای بوک) دارم . فقط برای نگه داری آرشیو سریال و حتی قصد ندارم سریال ها رو از روی اون ببینم (چون اگه خراب بشه به فنا میرم ) و حتی دور از کیس هم میخوام قرارش بدم که میدان مقناطیسی اون خرابش نکنه !!! (چون یه دونه سه ترا همینطوری خراب کردم)
    توی ایران که قربونش برم نیست . توی آمازون دیدم زده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یه جا قیمت گرفتم با قیمت یک میلیون و صد و هفتاد هزار تومن به دستم میرسه

الان تردیدی که دارم اینه که اینو بخرم یا این که خودم یه هارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخرم (الان قیمت این هارد هست یک ملیون و صد و نوزده هزار تومن) و بندازم روی اون باکس سه ترابایتی که هاردش خراب شده و باکسش سالمه

خیلی گارانتی واسم مهم نیست چون مطمئنا انقدر زمان گارانتی کوتاهه که توی اون مدت دو سال هارد رو خراب نمیکنم اما نمیدونم خود وسترن هم همین کار رو میکنه یا اون مثلا هارد سبز یا صورتی میزاره تو باکس

تو سایتش هم فقط زده WDBFJK0060HBK من متوجه نشدم رنگش چیه اما اگه واقعا یه هارد بهتر میزاره اون اختلاف مهم نیست ولی اگه همون قرمز رو می زاره چه کاریه بی خودی گرون تر بخرم گاراتنی هم نداشته باشه

سلام .

و حتی دور از کیس هم میخوام قرارش بدم که میدان مقناطیسی اون خرابش نکنه !!! (چون یه دونه سه ترا همینطوری خراب کردم)
    علت خرابی از هر چی باشه حداقل از این یکی (قراردادن نزدیک کیس) نمیتونه باشه ! اول اینکه خود هارد دیسک دارای آهنربای فوق العاده قوی نئودیمیوم هست . دوم اینکه خودم مدتهای طولانی هاردهای اکسترنال را بغل کیس میذاشتم و دچار مشکلی هم نشده بودند .

قصد خرید یه هارد اکسترنال 6 ترابایتی (مای بوک) دارم .

چه اصراري به خريد شش ترابايتي داريد ؟ دو هارد اكسترنال سه ترابايتي بخريد هم از لحاظ قيمت مقرون به صرفه تر هست و هم امنيت بيشتري خواهد داشت . يكي از هارد ديسكها خراب بشه فقط سه ترابايت را از دست ميديد !

يا اينكه اگر عجله اي نداريد صبر كنيد به هر حال مطمئناً وارد بازار کشور میشود.

استفاده از باكس قديمي براي WD Red مشكلي نداره ولي حداقل از سلامت آداپتور مطمئن باشيد . Data Sheet هارد ديسكهاي WD Green و WD Red را هم مطالعه كنيد و ببينيد ميزان جريان مورد نياز تا چه حد باهم اختلاف دارند و اگر اختلاف زيادي دارند و اگر WD Red بيشتر از WD Green هست مطمئن بشيد كه آمپر آداپتور كافي هست .

روی این مدل قطعاً WD Green هست . زمانیکه برای اولین بار شش ترابایتی WD Green وارد بازار شد همزمان با آن شش ترابايتي WD my book هم به بازار عرضه شد .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

علت خرابی از هر چی باشه حداقل از این یکی (قراردادن نزدیک کیس) نمیتونه باشه ! اول اینکه خود هارد دیسک دارای آهنربای فوق العاده قوی نئودیمیوم هست . دوم اینکه خودم مدتهای طولانی هاردهای اکسترنال را بغل کیس میذاشتم و دچار مشکلی هم نشده بودند .

.
    چی بگم والا از دست این تعمیر کار های هارد (شایدم کیس من موشکول داره)
    اون هارد من سه ترا سبز بود و بعضی موقع ها خاموش میشد . بردم توی زیرزمین پاساز ایران نشون دادم گفتن فریم ورش مشکل داره منم 35 تومن دادم فریمورش رو اپدیت کرد
    بعد یه باکس وسترن یو اس بی 3 خریم 65 تومن گذاشتم توش و فورمت کردم و حدود 2 ترا اطلاعات ریختم روش تا اینجا هیچ مشکلی نداشت
    اما بعد از حدود سه ماه که روشنش کردم فقط هارد رو میشناخت و هیچ درایوی رو نشون نمیداد
    این دفه که بردم پیش اون یارو گفت برد هارد سوخته اما اطلاعات توش سالمه و احتمالا میدان مغناطیسی برد هارد رو خراب کرده
    تا الان که حدود 2 سال از این ماجرا میگذره نتونستم برد هارد 3 ترابایت وسترن پیدا کنم !!!

منم دیگه پشت دستمو داغ کردم دیگه اون یکی هاردام رو کنار کیس نمیذارم

چون تعداد هارد هام زیاده (یه 4 و یه 3 و یه 2 پارسپورتی) ترجیح میدم ظرفیت یه هارد 6 داشته باشم تا دو تا 3 !!!
    با این وضعیت فکر کنم خودم یه 6 ترای قرمز بخرم بهتر باشه چون کلا از سبز خاطره خوبی ندارم (یه 500 هم داشتم که کلا پوکید )

به هر حال ممنون از راهنمایی شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    من قصد خريد يه هارد اكسترنال 2TB قابل حمل دارم، ميخواستم بدونم شما چه برند و مدلى رو پشنهاد ميكنيد و چند تا سؤال:
    ١. تفاوت Western Digital My Passport Ultra و Western Digital Elements چيست و شما كدومو پشنهاد ميكنيد؟
    ٢. تفاوت My Passport Ultra و My Passport Ultra Metal Edition فقط در بدنه است؟ و آيا Metal ارزش خريد را دارد؟
    ٣. هاردهاى پرتابل پرسرعت (2.5 اينچ و 7200rpm) مانند Seegate GoFlex Turbo (كه ديگر توليد نميشود) آيا 2TB هم دارند؟
    باتشكر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من قصد خريد يه هارد اكسترنال 2TB قابل حمل دارم، ميخواستم بدونم شما چه برند و مدلى رو پشنهاد ميكنيد و چند تا سؤال:
    ١. تفاوت Western Digital My Passport Ultra و Western Digital Elements چيست و شما كدومو پشنهاد ميكنيد؟
    ٢. تفاوت My Passport Ultra و My Passport Ultra Metal Edition فقط در بدنه است؟ و آيا Metal ارزش خريد را دارد؟
    ٣. هاردهاى پرتابل پرسرعت (2.5 اينچ و 7200rpm) مانند Seegate GoFlex Turbo (كه ديگر توليد نميشود) آيا 2TB هم دارند؟
    باتشكر
    سلام .

1. به جزء شكل ظاهر و نداشتن نرم افزارهاي بكاپ گيري و مديريت هارد ديسك و نداشتن قابليت رمزگذاري سخت افزاري در مدلهاي elements ، تفاوتي با مدلهاي my passport ultra ندارند. اگر تفاوت قيمت زياد نيست بنظر من my passport ultra را بخريد .
    2. مهمترين تفاوت بين ايندو مدل metal و ultra جنس بدنه و شكل ظاهري آن هست و در بقيه موارد هم تفاوتي ندارند. مدل metal صرفاً به خاطر دهمين سالگرد هارد ديسكهاي سري my passport توليد شده و همچنين به خاطر شكل ظاهري آن مطمئناً براي طرفداران خودش جذابيت خواهد داشت .
    3. فعلاً فقط تا يكترابايت 7200rpm هست .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

اگر تفاوت قيمت زياد نيست بنظر من my passport ultra را بخريد.
    قيمت 386 تومن براى my passport ultra خوبه؟
    3. فعلاً فقط تا يكترابايت 7200rpm هست.
    لطفاً يكترابايت هاى موجود رو معرفى كنيد

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قيمت 386 تومن براى my passport ultra خوبه؟
    بگرديد كمي ارزانتر هم ميتونيد پيدا كنيد .

لطفاً يكترابايت هاى موجود رو معرفى كنيد
    فكر نميكنم هاردهاي اكسترنال پرتابل 7200rpm در بازار كشور موجود باشد. اگر خيلي براي شما مهم هست و اگر در بازار پيدا نكرديد ميتونيد سفارش بديد تا از خارج ارسال كنند. بعنوان مثال HGST Touro S .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

بگرديد كمي ارزانتر هم ميتونيد پيدا كنيد .
    چقدر ارزانتر؟! چون ميخوام از ديجى كالا بگيرم، به نظر شما به زمان و هزينه هاى رفت و آمد نميصرفه؟ به علاوه كه نميدونم كجا بايد بگردم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •