آهان ببخشید دوست عزیز منظورم همون غیر فعال بود ( البته من جفتش تغییر دادم ولی تاثیر محسوسی نداشت )
تند تند پست زدم اشتباه شده بود![]()
آهان ببخشید دوست عزیز منظورم همون غیر فعال بود ( البته من جفتش تغییر دادم ولی تاثیر محسوسی نداشت )
تند تند پست زدم اشتباه شده بود![]()
سلام
فقط 2 ساعت و 50 دقیقه از الان وقت دارین تا لایسنس رایگان 6 ماهه نسخه Internet security بگیرین ! !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود :
دوستانی که از این لایسنس ( 6 ماهه اینترنت سکوریتی بیت دیفندر)گرفتن باید در نظر داشته باشن که حداکثر تا یک ماه بعد از دریافت لایسنس اونو اکتیو کنن وگرنه لایسنس از اعتبار ساقط میشه...
Last edited by aylar6888; 20-03-2014 at 09:20.
دوستان عزیز حدود 24 ساعت فرصت دارن از 9 ماه لایسنس اختصاصی بیت دیفندر اینترنت سکوریتی بهره مند بشن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دستان من از بیت ذفندر استفاده میکنم.هر روز باید یه تعداد خرید اینترنتی انجام بدم و این بیت دفندر خیلی سرعت رو میاره پایین.قبلا یه دکمه کوچیک بالای صفحه اینترنت میاورد و میشد غیرفعالش کرد.اما چند روزیه که نمیشه این تولبار بیاد و غیرفعالش کنم.برام مشکل ساز شده.کسی میدونه چجوری میتونم اونو بیارم و یا در زمان خاصی برای کروم غیرفعالش کنم که مشکل ساز نشه؟؟؟؟
ممنون
با سلام
سه الی 4 ماهه لایسنس رو خریدم دیشب یکدفعه با پیغام معتبر نبودن لایسنس روبه رو شدم عکس اول
دوباره همون لایسنس قبلی رو خواستم ثبت کنم که پیغام داد چون قبلاً ثبت شده دوباره امکانپذیر نیست. لطفا راهنمائی کنید چرا این مشکل بوجود اومده!!
در ضمن لایسنس رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خریدم.
Last edited by france; 02-04-2014 at 21:39.
داداش منم از همینچا گرفتم دوساله ولی دیشب بسته شد.....![]()
سایتشون که بالا نمیاد باید تا شنبه صبر کرد دید قضیه چیه
دیشب ازداخل قسمت کاربری درسایت بیتدفیندر موضوع رو گزارش کردم امروز صبح مشکلم رفع شد. لایسنس فعال شد.
دوستان سریال بیت دفندر اینترنت سکیوریتی 2013 رو دارید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)