واااااااااااااااای چه جالبه![]()
یه جوری گفتی با احساس که انگار گوشیت زبون در آورد![]()
من ان 73 هم داشتم خودش میرفت عقب)))))))
واااااااااااااااای چه جالبه![]()
یه جوری گفتی با احساس که انگار گوشیت زبون در آورد![]()
من ان 73 هم داشتم خودش میرفت عقب)))))))
من هر چی گوشی داشتم هیچ وقت نشد خودش ساعت رو ببره عقب خوب واسم تازگی داشت دیگه
مسخره میکنی![]()
ربطی به گوشی نداره شهاب جان مال سیم کارته![]()
سلام
دوستان یکی که اس 3 داره بره توی فضای باز با نور کافی یک عکس مناسب بگیره(بدون لرزش دست و تاری)
ببینه حجم عکس چند مگ هست
فوری هست
Last edited by ehsan_; 21-09-2012 at 17:06.
حالا تاثیری هم داره این power یا فقط حرفه؟
از همه چی راضی بودم ولی خدایش عکسش اصلا راضی کننده نیست . عکس n73 (گوشی قبلی ) خودم رو بهش ترجیح میدم .
عکس رو بی روح میگیره
Last edited by pedram9; 21-09-2012 at 17:13.
اگه پاور سیوینگ رو میگی تا حد شاید 20 30 درصد تاثیر داره .. یعنی درواقعه gpu و cpu رو تا حدی از کار میندازه تا باتری کمتر مصرف بشه .. این کاهش استفاده رو میشه توحرکت منو ها دید که حرکت کند تر میشه .. عکاسی با گوشی کمی تجربه میخواد شما با تنظیمات ور برو شاید بهتر شد با برنامه ی مختلف عکاسی هم تست کن . چون منم با تنظیمات خوب عکاسی خوبی میکنم وگرنه عکس جالبی در نمیاد
حالا جقدر مگه این NFC کار برد داره ؟ ایا این سیستم توی ایران کار میکنه یا نه ؟ شنیدم برای پرداخت پول هستش .. اصلا مگه این سیستم سخت افزاریه ؟ تا اونجایی که من میدونم پرداختهای توی سایت انجام میشه پس این سیستم دیگه چیه ؟!
power saving رو حتما فعال کن خیلی تو مصرف باطری تاثیر داره
اگه عکسهایی که من با گوشی گرفتم رو ببینی چی میگی کیفیت عکسها عالیه برو به لینک زیر و نگاه کن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
NFC تو ایران که اصلا کاربرد نداره ولی اونور آب کاربرد داره
آره یکی از کاربرداش برای پرداخت پول هست
آره این سیستم سخت افزاریه
مثلا شما میری فروشگاه و وقتی میخوای پول خریدت رو حساب کنی گوشیت رو میچسبونی به دستگاهی که اونجا تو فروشگاه هست و خرید انجام میشه
یه کاربرد دیگه ای که داره اینه که مثلا کنار هر محصول یه NFC tag میزارن و وقتی شما گوشیت رو به اون نزدیک کنی در مورد اون محصول یه سری توضیحاتی داده میشه
فعلا خیلی این تکنولوژی فراگیر نشده
من یه عکس با کیفیت با نور کافی گرفتم حجمش 2.46 مگ شد
Last edited by shahabprince; 21-09-2012 at 17:34.
یه سیستم از این گوشی توی تلوزیون نشون داد که من ندیده بودم . این گوشی رو چسبوند به یه اس 3 دیگه بعد عکس در عرض ثانیه رفت توی اون یکی اس3 .. این هممون nfc هستش یا سیستم خاصی؟ مخترعش کی بوده ؟ کی ثبتش کرده ؟ فیلم چقدرر طول میکشه انتقال پیدا کنه ؟NFC تو ایران که اصلا کاربرد نداره ولی اونور آب کاربرد داره
آره یکی از کاربرداش برای پرداخت پول هست
آره این سیستم سخت افزاریه
مثلا شما میری فروشگاه و وقتی میخوای پول خریدت رو حساب کنی گوشیت رو میچسبونی به دستگاهی که اونجا تو فروشگاه هست و خرید انجام میشه
یه کاربرد دیگه ای که داره اینه که مثلا کنار هر محصول یه NFC tag میزارن و وقتی شما گوشیت رو به اون نزدیک کنی در مورد اون محصول یه سری توضیحاتی داده میشه
فعلا خیلی این تکنولوژی فراگیر نشده
همون NFC هست . S3 اسمشو عضو کرده گذاشته S beam
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)