تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 93 از 402 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

بله امیر جان

قبول دارم نورتون برای سیتمهای الوده ای که نت متصل هستن خوبه اما برای سیستم های

الود های که به نت متصل نیستن بدرد نمیخوره

نورتون تمام قدرتش بر میگرده به کلود اونم اگه ازش بگیری چیزی ازش نمیمونه
    درسته

هر سوییتی برای قدرتش تکیه بر اپشنی داره که نورتون امده دیتابیس را تقریبا حذف کرده و بجاش از کلود برای مهار کردن مخرب ها استفاده کرده !

مگه خوده شما سیستم الوده نشد که نورتون اخر نصب و توانستی مخرب را از بین ببری ؟
    من با نورتون روی سیستم یکی از دوستان ویروس های بزرگی نابود کردم و با دلیل و برهان میگم که نورتون برای سیستم های الوده درست شده !

حتی دوستان تست با نورتون هم گذاشتند !

این روزا بیشتر افراد به نت متصل هستند و نورتون امده مخرب هایی که درصد خرابی بالایی دارند را در دیتابیس قرار داده و اونایی که درصد خرابی پایینی دارند را در دیتابیس قرار نمیده.

یادمه مسعود بهم گفت : نورتون امده از دیتابیس سنتی فاصله گرفته و قدرتش را بر روی کلود و سونار گذاشته !

پس اخر نورتون با این گزینه ها تونسته جلو مخرب را بگیره !!!

2. 5 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز kases's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درسته

هر سوییتی برای قدرتش تکیه بر اپشنی داره که نورتون امده دیتابیس را تقریبا حذف کرده و بجاش از کلود برای مهار کردن مخرب ها استفاده کرده !

مگه خوده شما سیستم الوده نشد که نورتون اخر نصب و توانستی مخرب را از بین ببری ؟
    من با نورتون روی سیستم یکی از دوستان ویروس های بزرگی نابود کردم و با دلیل و برهان میگم که نورتون برای سیستم های الوده درست شده !

حتی دوستان تست با نورتون هم گذاشتند !

این روزا بیشتر افراد به نت متصل هستند و نورتون امده مخرب هایی که درصد خرابی بالایی دارند را در دیتابیس قرار داده و اونایی که درصد خرابی پایینی دارند را در دیتابیس قرار نمیده.

یادمه مسعود بهم گفت : نورتون امده از دیتابیس سنتی فاصله گرفته و قدرتش را بر روی کلود و سونار گذاشته !

پس اخر نورتون با این گزینه ها تونسته جلو مخرب را بگیره !!!
    قبول دارم هر سوییتی از روش مخصوص به خودش برای مبارزه با مخربها استفاده میکنه

ایا تا به حال فک کردی اگه یه لحظه ارتباطتت با نت قطع بشه اون وقت ویروسی

ران بشه چه اتفاقی میفته در ضمن خیلی ها هنوز امکانشو ندارن به نت وصل بشن

به نظر من نورتون شاید برای کشورهای پیشرفته که اکثریت جامعه سواد کامپیوتر دارن بهتر باشه اینجا همه نت ندارن یا نمیدونن چجوری باید به نت وصل شد

شما میگید نورتون مخربهایی که که درصد خطرشون پایینه شاید در دیتابیش قرار نده

سوال من اینه که شما مطمین هستید که اون مخرب کم خطر نمیتونه مشکلی ایجاد کنه و جفت پا نره رو اعصاب

بله حرف مسعود خان درسته راهی جز قبولی ندارم اما در عمل مشکلاتی این کلود ایجاد میکنه که در بالا بهش اشاره کردم

4. 4 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

قبول دارم هر سوییتی از روش مخصوص به خودش برای مبارزه با مخربها استفاده میکنه

ممنون ، خوبه
    ایا تا به حال فک کردی اگه یه لحظه ارتباطتت با نت قطع بشه اون وقت ویروسی
    درسته نورتون روشش با کلود هست ولی برای این کار هم روشی گذاشته به نام سونار !

ران بشه چه اتفاقی میفته در ضمن خیلی ها هنوز امکانشو ندارن به نت وصل بشن

فقط مخرب های سطح پایین را سپره به سونار و اعتبار سنجی

به نظر من نورتون شاید برای کشورهای پیشرفته که اکثریت جامعه سواد کامپیوتر دارن بهتر باشه اینجا همه نت ندارن یا نمیدونن چجوری باید به نت وصل شد

تا حدودی قبول دارم

شما میگید نورتون مخربهایی که که درصد خطرشون پایینه شاید در دیتابیش قرار نده
    بله !

سوال من اینه که شما مطمین هستید که اون مخرب کم خطر نمیتونه مشکلی ایجاد کنه و جفت پا نره رو اعصاب
    نورتون امده باز از زبان مسعود :

نورتون امده مخرب هایی که شرکت نورتون وارد دیتابیس نمیکنه را / سونار را طوری برنامه ریزی کردن که همین مخرب هایی با این الگوریتم را شناسایی و نابود کنه !

وقتی روی فایلی که نه امضا دیجیتالی داشته باشه / نورتون برسی میکنه با نت یا بدون نت اگر با نت باشه کلود یا اعتبار سنجی بدون نت باشه سونار.

نورتون الکی سونار و کلود را به جای دیتابیس سنتی نیورده !

بله حرف مسعود خان درسته راهی جز قبولی ندارم اما در عمل مشکلاتی این کلود ایجاد میکنه که در بالا بهش اشاره کردم

هر چیزی ک مزایا و معایبی داره !

ما به مزایا نگاه نمیکنیم ، فقط دنبال معایب هستیم !

6. 5 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درسته نورتون روشش با کلود هست ولی برای این کار هم روشی گذاشته به نام سونار !
    سونار بگیر نگیر داره خودم چند بار به امید سونار نشستم اما ناامیدم کرد سیستم به .... رفت خودتم در جریانی

فقط مخرب های سطح پایین را سپره به سونار و اعتبار سنجی
    اعتبار سنجی که در زمان وصل نبودن به نت میره کنار بازم ممکنه از دست سونار در بره نمیشه به امید سونار نشت

تا حدودی قبول دارم
    میشه حدودشو تعیین کنی؟

نورتون امده باز از زبان مسعود :

نورتون امده مخرب هایی که شرکت نورتون وارد دیتابیس نمیکنه را / سونار را طوری برنامه ریزی کردن که همین مخرب هایی با این الگوریتم را شناسایی و نابود کنه !

وقتی روی فایلی که نه امضا دیجیتالی داشته باشه / نورتون برسی میکنه با نت یا بدون نت اگر با نت باشه کلود یا اعتبار سنجی بدون نت باشه سونار.

نورتون الکی سونار و کلود را به جای دیتابیس سنتی نیورده !
    میتونید به صحبت های بالاتر مراجعه کنید

هر چیزی ک مزایا و معایبی داره !

ما به مزایا نگاه نمیکنیم ، فقط دنبال معایب هستیم !
    بله باید به معایب نگاه کنیم
    شاید از همین نادیده گرفتن معایب باشه که ....... بشیم

8. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سونار بگیر نگیر داره خودم چند بار به امید سونار نشستم اما ناامیدم کرد سیستم به .... رفت خودتم در جریانی
    بله / در جریان بودم

اعتبار سنجی که در زمان وصل نبودن به نت میره کنار بازم ممکنه از دست سونار در بره نمیشه به امید سونار نشت
    بله اعتبار سنجی با نت هست ! ولی اگر وصل بشید الودگی را اراحت رفع میکنه و اگر به امید سونار بنشینی ، مخرب اجرا نکن !

خودت مخرب با کسپر تست کردی و الوده شدی !

میشه حدودشو تعیین کنی؟
    چرا باید کشورهای پیشرفته نورتون داشته باشند ؟

یعنی بچه هایی که از نورتون استفاده میکنند باید دانش داشته باشند و نصب بکنند و اگر بلد نباشند و بعد نصب کنند این دانش را به دست نمی اورند؟

بهتر باشه اینجا همه نت ندارن یا نمیدونن چجوری باید به نت وصل شد

درسته !

بله باید به معایب نگاه کنیم
    شاید از همین نادیده گرفتن معایب باشه که ....... بشیم
    درسته ولی تکیه بر معایب میشه دوری از مزایایی که هست.

بهترین روش ارتقا مزایا و بهینه کردن مزایا و رفع معایب !!

10. 4 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بله / در جریان بودم
    خوبه

بله اعتبار سنجی با نت هست ! ولی اگر وصل بشید الودگی را اراحت رفع میکنه و اگر به امید سونار بنشینی ، مخرب اجرا نکن !

خودت مخرب با کسپر تست کردی و الوده شدی !
    خوب منم گفتم قدرت نورتون با نت هستش مگه همه مثل خودمون هستن که از صبح که میشه ویروس

ران کنن فک کنم کلبپ برنامه کلیک دیدی چجوری یه بد افزار مالی بیشتر انتی ویروسها رو زیر سوال برد

بله منم با کسپر الوده شدم اما 3 ساعت بعد کسپر ویروسو وارد دیتابیس کرد اما

اگه یادت باشه یه باربا وجود نورتون ویروسی شدم ویروسو برای نورتون ارسال کردم اما 10 روز بعد وارد دیتابیس کرد

اما اینا رو نمیشه ملاک برتر بودن انتی ویروس خاص قرار داد اما اتفاق یک مرتبه میفته
    چرا باید کشورهای پیشرفته نورتون داشته باشند ؟

یعنی بچه هایی که از نورتون استفاده میکنند باید دانش داشته باشند و نصب بکنند و اگر بلد نباشند و بعد نصب کنند این دانش را به دست نمی اورند؟
    من نگفتم حتما کشور های پیشرفته باید از نورتون استفاده کنن گفتم برای اونها که سطح امکاناتشون بیشتره بهتر به نظر میاد

اگه کسی نت نداره عمرا بتونه از کلود نورتون استفاده کنه در نتیجه باید امکانی به نام اینترنت باشه تا بدونه دار چی میگذره

درسته ولی تکیه بر معایب میشه دوری از مزایایی که هست.

بهترین روش ارتقا مزایا و بهینه کردن مزایا و رفع معایب !!
    قبول دارم بالاخره هر کدوم معایب و مزایایی دارن کسپرم معایب زیادی داره
    خوش حال شدم که باهاتون تبادل اطلاعات کردم
    Last edited by kases; 16-03-2012 at 18:54.

12. 3 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

آخ جون بازم بحث و گفتگو!! من عاشقشم!

خب، اول معذرت میخوام پریدم وسط صحبت.

دوم اینکه:

به نظرم اگر متد های دفاعی را به دو قسمت عمده تقسیم کنیم میشه این: 1- تشخیص 2-پیشگیری

با این مقدمه کوچک؛ بنابراین چند سوال برام مطرح است:

1)سوال: در نورتون اعتبار سنجی و سونار را شما جزو کدام از اون دو دسته تقسیم بندی میکنید؟

2)سوال: ایا نورتون سیستم پیشگیری دارد؟

3) آیا شرایط خاصی مثل عدم استفاده از نت در این روشها و متدها تاثیر گذار است؟ (فرض کنید من به اینترنت متصل نیستم و یک فلش پر از ویروس را به سیستم وصل کردم)

14. 5 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

آخ جون بازم بحث و گفتگو!! من عاشقشم!

خب، اول معذرت میخوام پریدم وسط صحبت.

دوم اینکه:

به نظرم اگر متد های دفاعی را به دو قسمت عمده تقسیم کنیم میشه این: 1- تشخیص 2-پیشگیری

با این مقدمه کوچک؛ بنابراین چند سوال برام مطرح است:

1)سوال: در نورتون اعتبار سنجی و سونار را شما جزو کدام از اون دو دسته تقسیم بندی میکنید؟

2)سوال: ایا نورتون سیستم پیشگیری دارد؟

3) آیا شرایط خاصی مثل عدم استفاده از نت در این روشها و متدها تاثیر گذار است؟ (فرض کنید من به اینترنت متصل نیستم و یک فلش پر از ویروس را به سیستم وصل کردم)
    سلام علی جان

نه بابا شما بزرگوارید عزیز / معذرت خواهی کجا بود

سوال: در نورتون اعتبار سنجی و سونار را شما جزو کدام از اون دو دسته تقسیم بندی میکنید؟
    اعتبار سنجی و سونار هم میشه تشخیص و هم پیشگیری قرار داد و کامل بخواهم بگم سونار را پیشگیری و اعتبار سنجی را تشخیص نظرم هست .

بله دارد همون سونار میشه !

ولی hips خیر ندارد .

3. تقریبا تاثیر گذار هست و فقط بر روی اعتبار سنجی تاثیر داره !

ولی سونار بدون نت هم کارش را انجام میدهد !

در مورد فلش تا اونجا که من فلش زدم / نورتون همه را شناخته و راحت پاک کرده و الوده هم نشدم.

اعتبار سنجی کمکی و نورتون دیتابیس را فراموش نکرده ولی از تاثیرش کاهش داده

16. 7 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام بر امیر خان و همه دوستان

راستش من خودم خیلی از نورتون استفاده نکردم و از چند و چون کار خبر ندارم. آخرین باری که نورتون داشتم بر میگرده سالهای خیلی دور و اون موقع اصلا نمیتونستم نورتون را رجیستر کنم و اپدیت هم نمیشد. بعد هم رفتم سراغ مک افی و اونم همینجوری بود نه بلد بودم رجیسترش کنم نه اپدیت میشد هر کدومشون را فقط چند ماه داشتم (نورتون را شاید یکماه و مک افی که نصب کردم و دیدم اینجوریه دیگه حوصله نداشتم عوضش کنم و حدود 4-5 ماهی داشتمش) یه دوره هایی هم که اصلا آنتی ویروس نداشتم! بعد هم اروم آروم رفتم سراغ آنتی های دیگه، مثل کسپر و پاندا و بیتدفندر و ناد و .. از همون دوران هم همش میگفتم : خب علی اگر 50 تا ویروس داشته باشی و آنتی ویروست هیچ کدوم را نشناسه چی میشه؟؟!!

از میون همه اینها از پاندا که بگذریم که ازش خوشم میومد(آخرش هم دلیلشو نفهمیدم چرا دوستش دارم) در مورد نورتون و مک آفی که عرض کردم اصلا تجربه استفاده ازشون را نداشتم و محروم بودم/بودیم ولی از میون بقیه کسپر و بیتدفندر را همیشه میپسندیدم. اوایل که کسپر نصب کردم(از طریق یه مجله باهاش آشنا شدم) فکر کنم نسخه 4 یا 5 بود دقیق یادم نیست. اطرافیانم اصلا نمیدونستن این چیه! ( آخه اون موقع ها نورتون و مک آفی را همه میشناختن و تمام) من میگفتم بابا آنتی ویروسه! (البته میگفتم ویروس کُش!) کسی از کسپر خبر نداشت! (در فضای نت منظورم نیست) یادم میاد فایروال هم نداشت!! بعد یه محصول مجزا داد به نام "آنتی --" که در واقع فایروالش بود..... بعد هم ادغام شدن و اینترنت سکیوریتی کسپر.... یه بار هم یه ویروس پیدا کرد و یه جیغ زد! آی اینقدر خوشم اومد که نگو!! بعد هم ورژن 6 اومد و بعد ورژن 7 و 8 و ...داشتمشون، راستی اولین HIPS را با کسپر تجربه کردم!! تو همون دوران(خیلی یادم نیست ولی فکر کنم در ورژن 6 بود که یه HIPS ساده ارائه کرد، خیلی خوشم اومد، باحال بود!)،
    از بیتدفندر هم خوشم میومد. یه جورهایی بود، احساس میکردم قویه .... همین! خیلی از کسپر و بیتی استفاده کردم( یه دوره ای هم ناد خیلی فراگیر شده بود و من هم یه دوره هایی داشتمش) اون موقعها هم خیلی ویروسی نشدم(چند بار فقط) فلشها هم زیاد تو بازار نبودند. اوایل که اصلا نبودند بعداً که سر و کله شون پیدا شد و کار و بار ویروسها هم رونق گرفت!!

ولی کسپر برام یه چیز دیگه بود و همیشه هم هست. یه وقتی بخوام برم سراغ یه آنتی دیگه مستقیم =============================>کسپر

حالا این حرفهام چه ربطی داشت به موضوع نمیدونم!! شاید اینها را گفتم که بگم : کسپر (البته اینها نظرات شخصیه ها) و اینکه داستان کسپر اینبار با کمودو داره برام تکرار میشه! باز من یه چیزی دارم که دوستام اسمشو نشنیدن!! و احساس میکنم بعدا معروفتر میشه(بازم نظر شخصی)؛کمودو!

==============
    ==============

اعتبار سنجی و سونار هم میشه تشخیص و هم پیشگیری قرار داد و کامل بخواهم بگم سونار را پیشگیری و اعتبار سنجی را تشخیص نظرم هست .
    من چون خودم تجربه استفاده را ندارم سوال پرسیدم و از اینکه جواب دادید ممنوم.

من اصلا فرض میکنم هر دو را بشه در قسمت تشخیص و پیشگیری دسته بندی کرد. یعنی دو منظوره. تا اینجا من برام سوالی نیست و جوابم را گرفتم.

بله دارد همون سونار میشه !
    من سونار را در یک Behavior Blocker میبینم!

اونوقت هر مقدار که قدرت یک BB زیاد باشد، ولی 100 نیست. باز هم موارد زیادی از زیر دستش رد میشوند.(قبول دارید)

بنابراین باز من سونار را در قسمت تشخیص قرار میدم و دسته بندی میکنم.

در مورد فلش تا اونجا که من فلش زدم / نورتون همه را شناخته و راحت پاک کرده و الوده هم نشدم.
    اگر مشت را نمونه خروار بدونیم، یعنی نورتون تشخیص 100 دارد؟

اعتبار سنجی کمکی و نورتون دیتابیس را فراموش نکرده ولی از تاثیرش کاهش داده
    بله همه اینها کمک به دیتابیس است.

ولی من میخوام بدونم که خیلی ساده وشفاف: شده تا به حال ویروس از دیتابیس و سونار و اعتبار سنجی رد بشه؟ (البته اینجا من فکر میکنم باید دوحالت متصل بودن یا نبودن به نت را هم در نظر بگیریم). اگر رد نشده بنابراین نورتون دارای سیستم پیشگیری هم هست.
    ولی اگر رد شده و جای دیگری گیر افتاده اونجا اسمش پیشگیری میشه. من دنبال اونجام!
    Last edited by Jadda; 17-03-2012 at 00:28.

18. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

درود

چه سرگذشت جالبی داشتین استاد Jadda

به نظر من سونار سیستم شناسایی هست
    و اعتبار سنجی :سیستم پیشگیری و شناسایی
    البته سونارم میشه گفت سیستم پیشگیری هست اما نقشش مثل اعتبار سنجی نیست در پیشگیری
    که این اعتبار سنجی سیستم خوبیه ولی اشتباهات زیادیم داره
    بله بارها شده که با وصل بودن به اینترنت ویروس از زیر دست نورتون در رفته خودم بارها تجربشو دارم

اما نورتون قابلیت اپلیکیشن ریتینگ داره که وقتی سیتم الوده میشه و به راحتی میشه ویروسو به دام انداخت البته باید به اینترنت وصل بود
    نورتونم تو زمینه فلش فک نکم حرفی برای گفتن داشته باشه بسیاری از فلشای که ویروس داشتن شناسایی نمیکرد

احتمال داره نورتونی ها بریزن سرم بیشتر از این چیزی نمیگم
    تمام موارد بالا نظر شخصی من هست شاید اشتباه باشه

20. 5 کاربر از kases بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •