تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 201 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

داره خودمونی میشه JOOYAND's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر ایشون دست فرمون خوبی دارن خب صفر بیشتر پیشنهاد میشه ، دردسر کمتر و همینطور خرابی کمتر .
    هردو خودرو در سربالایی بسیار کم میارن اما پراید به دلیل حجم موتور بیشتر کمی بهتر عمل میکنه .
    خودروی اتومات کلا به موتور قوی نیاز داره و ام وی ام با اون موتور کوچک جوابگوی گیرباکس اتومات نیست و توصیه نمیشه .
    نمای ظاهری سلیقه ایست .
    قیمتها بالاتر میرن که پایین نمیان ، خیالتون راحت ، هرچه سریع تر بخرید برد کردید مخصوصا در آینده قراره رسما قیمتها افزایش پیدا کنه .
    پراید هاچ بک بسته به استفاده شما اگر به صندوق نیازی ندارید ، خب بهتر هست .
    امنیت پراید به مراتب بیشتر از mvm 110 هست ، پراید SE داری اربگ ، فرمان هیدرولیک و ترمز ABS هست و کولر بسیار عالی حتی از 206 بهتر را داراست .
    سان روف ندارن .
    در کل پراید در این رده بیشتر توصیه میشه ، قطعات ارزان ، خرابی کم و کم اصطهلاک ، کم مصرف .
    متشکرم.
    میشه درباره پراید se بیشتر توضیح بدهید؟
    یعنی اسم این مدل است مثل 131 یا 132؟
    mvm110 (سیلندر 4) اتومات هم نمیکشه یا خوب نیست؟
    ؟ منظورتان راجع با اینکه پراید هم در سربالایی نمیکشه چیه؟ من الان یه پراید 79 میشناسم که به خوبی هم سربالایی را میرود!
    راستی انکه یکی از دوستان نوشته دیگه ثبت نام نمیکنند چیه؟ یه کم راجع به این هاچ بک ها بیشتر توضیح میدهید؟
    برای دوستانی که مایلند جواب بدهند و موضوع را نمیدانند باید بگم یه ماشین برای یه خانم میخواهم که دست فرمان نسبتا خوبی دارد. بین پراید و mvm 4 سیلنر شک داشتم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پراید را پیشنهاد کردند.
    ترجیح روی اتومات بود که میفرمایند mvm 4 سیلندر اتومات خوب نیست.
    ممنون میشوم که افراد دیگر هم نظراتشان را بدهند. هرچند به نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاملا به بحث مسلط هستند و وارد.
    متشکرم

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

متشکرم.
    میشه درباره پراید se بیشتر توضیح بدهید؟
    یعنی اسم این مدل است مثل 131 یا 132؟
    mvm110 (سیلندر 4) اتومات هم نمیکشه یا خوب نیست؟
    ؟ منظورتان راجع با اینکه پراید هم در سربالایی نمیکشه چیه؟ من الان یه پراید 79 میشناسم که به خوبی هم سربالایی را میرود!
    راستی انکه یکی از دوستان نوشته دیگه ثبت نام نمیکنند چیه؟ یه کم راجع به این هاچ بک ها بیشتر توضیح میدهید؟
    برای دوستانی که مایلند جواب بدهند و موضوع را نمیدانند باید بگم یه ماشین برای یه خانم میخواهم که دست فرمان نسبتا خوبی دارد. بین پراید و mvm 4 سیلنر شک داشتم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پراید را پیشنهاد کردند.
    ترجیح روی اتومات بود که میفرمایند mvm 4 سیلندر اتومات خوب نیست.
    ممنون میشوم که افراد دیگر هم نظراتشان را بدهند. هرچند به نظر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاملا به بحث مسلط هستند و وارد.
    متشکرم
    اون samand se هستش نه پراید
    الان ایران خودرو هیچ ثبت نامی فوری نداره
    سایپا هم فقط 131 میفروشه. 131 که تو خیابونا ریخته مثل ریگ بیابون.
    برای خانوم 111 رنگای روشن مناسبه.
    111 همون پراید هاچبک هستش که چهره ی اسپورت و زیبایی داره. اینم تو خیابون جدیدا خیلی زیاد شده، میتونید سرچ هم کنی
    بنظرم ارزش نداره واسه پراید حداقل یک ماه پول رو بخوابونی. برو از نمایشگاه یه 111 جیگر بخر دوساعته
    مسلما پراید از mvm بهتره.

3. این کاربر از Highbury بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

معیاراتون برای خرید بفرمائید تا بهتر بشه راهنماییتون کرد.
    پیش فروش رانا تمام شده و فقط حواله هاش توی بازار هست که قیمتهای مناسبی نداره ولی بازم کسی بخره ضرر نیکنه.
    رانا از نظر موتوری ماشین مناسبی tu5 ولی از نظر کیفیت و ساخت تا وارد بازار نشه نمیشه نظری در موردش داد.همین یکی دوهفته رانا های که تحویل مهر بودن طبق حرف شرکت وارد بازار میشه
    از نظر طراحی و تکنولوژی های بکار رفته و اقتصادی تر بودن صد البته ef7 ولی کیفیتش از نیمه دوم 90 پایین اومده و باعث یکسری از مشکلات بوجود آمده شده.

پایدار باشید
    قصدم خرید 206 بود که قیمتش الکی رفت بالا... تمام معیارامو داشت کم مصرف مطمئن و زیبا... قدرت و شتاب خوبی ام داشت...

به خاطر بوجه ای که دارم نمیتونم 206 بخرم.... تبلیغ رانا رو دیدم ازش خوشم اومد همون 206ـه ولی یکم ارزون سازیش کردن...

به نظر شما اگه حواله بخرم بعد که ماشینو تحویل گرفتم خوشم نیومد بفروشم ضرر نمیکنم؟

کلا تو این سبک چیز دیگه میتونم بگیرم...؟ نظرتون راجع به 206 کارکرده چیه؟ به قیمتش میارزه؟

ممنون که وقت میذارید

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

قصدم خرید 206 بود که قیمتش الکی رفت بالا... تمام معیارامو داشت کم مصرف مطمئن و زیبا... قدرت و شتاب خوبی ام داشت...

به خاطر بوجه ای که دارم نمیتونم 206 بخرم.... تبلیغ رانا رو دیدم ازش خوشم اومد همون 206ـه ولی یکم ارزون سازیش کردن...

به نظر شما اگه حواله بخرم بعد که ماشینو تحویل گرفتم خوشم نیومد بفروشم ضرر نمیکنم؟

کلا تو این سبک چیز دیگه میتونم بگیرم...؟ نظرتون راجع به 206 کارکرده چیه؟ به قیمتش میارزه؟

ممنون که وقت میذارید
    با این شرایط بازار 206 اصلا خریدش معقول نیست.
    ولی اگه بخواید بخرید مدل 84 تیپ 5 و87 تیپ 2میتونید انتخاب کنید.

ضرر که نمیکنید.حواله ها الان توی حدود 14 فروش دارن.
    البته احتمال داره شرکت قیمتهارو ببره بالا بعد پیش پرداخت دوم براتون سنگین میشه .
    405 باموتور tu5 هم میتونید انتخاب کنید که مدل 89 به بودجتون میخوره.

پایدار باشید

6. 2 کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان من میخوام بدونم این طرح پیش فروش پژو پارس سال ایران خودرو چطوریه؟یعنی چقدرش رو الان باید بریزم به حساب و بقیه اش رو کی میخوان و تو چند مرحله؟

آیا اصلا به صرفه هست؟

این یک ودیعه ای و دو ودیعه ای یعنی چی؟

ممنون میشم راهنمایی کنین.(شرمنده اگه اینجا پرسیدم،چون جای مشابهی نبود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان من میخوام بدونم این طرح پیش فروش پژو پارس سال ایران خودرو چطوریه؟یعنی چقدرش رو الان باید بریزم به حساب و بقیه اش رو کی میخوان و تو چند مرحله؟

آیا اصلا به صرفه هست؟

این یک ودیعه ای و دو ودیعه ای یعنی چی؟

ممنون میشم راهنمایی کنین.(شرمنده اگه اینجا پرسیدم،چون جای مشابهی نبود)
    ببینید در کل پیش فروشبه این صورته که یک قسمت از پول روالان از شما می گیرند اگر خرید یک ودیعه ای باشه شما دیگه پولی نمیدید تا زمان تحویل و در زمان تحویل بقیه ی پول خودرورو به قیمت روز باید پرداخت کنید من الان طرحودیدم

اگریکودیعه ای ثبت نام کنید موعدتحویل دی هست شما می تونید الان بین 5/5 تا7 ملیون بدید به ایران خودرو و بقیه پولو دی به قیمتی که پارس اون موقع داره بدید یعنی پولتون رو4 ماه میزارید پیش ایران خودرو و در عوض این اونادر مونقع یه مقدری ماشینو ارزون تر به شما میدن واگرشما زمان تحویل به اندازه پرداخت بقیه پول ماشین پول نداشتید می تونید پولتونو با 21 درصد سود برای خود شما پس بگیرید و در طرح دوودیعه ای هم همینه فقط شما در سه مرحله پولو میدین یعنی الان دی و زمان تحویل یعنی شما در کل در مقایسه با نگه داشتن پول توی بانک سود بیشتری گیرتون میاد ولی اگه می خواید از ماشین استفاده کنید و زیر پاتون باشه من این روشو توصیه نمی کنم خرید نقد فوری بهترین راهه ولی برای زیاد کردن پول راه بدی نیست شما توی نمایندگی می تونید اطلاعات بیشتری به دست بیارید

9. 2 کاربر از manikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ببینید در کل پیش فروشبه این صورته که یک قسمت از پول روالان از شما می گیرند اگر خرید یک ودیعه ای باشه شما دیگه پولی نمیدید تا زمان تحویل و در زمان تحویل بقیه ی پول خودرورو به قیمت روز باید پرداخت کنید من الان طرحودیدم

اگریکودیعه ای ثبت نام کنید موعدتحویل دی هست شما می تونید الان بین 5/5 تا7 ملیون بدید به ایران خودرو و بقیه پولو دی به قیمتی که پارس اون موقع داره بدید یعنی پولتون رو4 ماه میزارید پیش ایران خودرو و در عوض این اونادر مونقع یه مقدری ماشینو ارزون تر به شما میدن واگرشما زمان تحویل به اندازه پرداخت بقیه پول ماشین پول نداشتید می تونید پولتونو با 21 درصد سود برای خود شما پس بگیرید و در طرح دوودیعه ای هم همینه فقط شما در سه مرحله پولو میدین یعنی الان دی و زمان تحویل یعنی شما در کل در مقایسه با نگه داشتن پول توی بانک سود بیشتری گیرتون میاد ولی اگه می خواید از ماشین استفاده کنید و زیر پاتون باشه من این روشو توصیه نمی کنم خرید نقد فوری بهترین راهه ولی برای زیاد کردن پول راه بدی نیست شما توی نمایندگی می تونید اطلاعات بیشتری به دست بیارید
    ممنون بابت پاسخ.به نظر شما تا دی چقدر دیگه پتانسیل گرون شدن رو داره،در ضمن من ماشین رو برا کسی دیگه میخوام و اونم ماشین رو برا مسافرت میخواد و برا زیر پاش نیست.حالا به نظر شما چی کار کنم؟

در ضمن اینا چقدر میشه رو حرفشون زمان تحویل حساب کرد...منظورم دیرکرده؟
    Last edited by motorolal6; 22-09-2012 at 19:08.

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

قصد خرید 132 sx داشتم به صورت شرایطی.
    اما تو سایت سایپا اصلا نیست و نمایندگی هم جواب درست نمید ده. اونوقت این یعنی اینکه قراره بازم قیمتش بالا بره؟
    132sx گاز سوز هم داریم؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

قصد خرید 132 sx داشتم به صورت شرایطی.
    اما تو سایت سایپا اصلا نیست و نمایندگی هم جواب درست نمید ده. اونوقت این یعنی اینکه قراره بازم قیمتش بالا بره؟
    132sx گاز سوز هم داریم؟
    به سایت بسنده نکنید شما حضوری تشریف ببرید نمایندگی و مطع بشید.
    قیمتش فعلا بالا نمیره.
    131 SX دوگانه سوز نداریم فقط 131 SL دوگانه سوز داریم.

13. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه salar_khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    mazandaran *** neka

پيش فرض

به سایت بسنده نکنید شما حضوری تشریف ببرید نمایندگی و مطع بشید.
    قیمتش فعلا بالا نمیره.
    131 SX دوگانه سوز نداریم فقط 131 SL دوگانه سوز داریم.
    132sx مدل گاز سوز داره؟ ( تو سوال هم 132 پرسیدم اما شما 131 جواب دادید )
    اتفاقا رفتم نمایندگی اما می گه تا قضیه ایربگ معلوم نشه باید صبر کنید.
    ایربگ چقدر به قیمت ماشین اضافه می کنه؟
    و در پایان به نظر شما 131 بهتره یا 132 ؟ امنیت کدوم بیشتره؟ ( الان جک گفتم )
    2 نفریم - به مسافرت علاقه دارم - مصرف سوخت هم برام مهمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •