باید یه جوری به شوهر طرف بگی ...بعد هم توی جملاتتون حتما یک دعا باشد...
مثلا بگید ماشاءالله چه خانم خوب و خوش برخوردی دارید...ان شاءالله خوشبخت بشید
باید یه جوری به شوهر طرف بگی ...بعد هم توی جملاتتون حتما یک دعا باشد...
مثلا بگید ماشاءالله چه خانم خوب و خوش برخوردی دارید...ان شاءالله خوشبخت بشید
با یه فردی که لوسه و همه چیز رو به شوخی میگیره چه طوری باید رفتار کرد ؟!
من موندم چرا این بشر این طوریه .... هر چی میگی جدی نمیگیره.
خیلی هم خرابکاره.راه که میره میزنه داغون میکنه.اونوقت خودش یه چیزش خراب شه یا یه کوچولو بد رفتار شه با چیزاش قاطی میکنه.
اگه زد یه چیزی رو خراب کرد چه طور باهاش برخورد کنم ؟!
سلام
بهشون بگو وقتی من حرف میزنم اینطوری میخندی فکر میکنم داری مسخرم میکنی و اینطوری زیاد خوشم نمیاد . هر چیزی جای خودش خوبه اما من دوست تو هستم اما ممکنه کسی دیگه ای اینو رک جلوی شما بهتون بگه ناراحت بشی پس بعضی وقت ها یکم جدی بودن هم خوبه.
اگه طرف اشنا ، فامیل یا دوستتون هست جواب : مودبانه و به مزاح و دندانشکن
داداش چرا راهنما نزدی ! وایسا بگیم افسر بیاد .
داداش مواظب باش چپ نکنی ، یا لاستیکت ترکیده چپ کردی
اگه طرف اشنا نیست و غریبست : جواب دندانشکن و به دور از ادب
هی بچه مگه زینت (زین اسب ) از پشتت افتاده ! آهووووووووو ...چیخ چیخ چیخ یا باز قرص هاتو نخودی![]()
چجوری میشه با استاد گرم گرف (مخش رو زد)
یکی بیاد کلا فلصفه زدن مخ استاد رو توضیح بده خیلیا تو این کار حرفه ای اند و دیدم.
و هم چنین وقتی نمره ها رو وارد کردن موقعه اعتراز به نمرات که خیلی برام پیش امده که با استاد تماس بگیرم چجوری با استادی که من رو خوب میشناسه صحبت کنم تا نمره مورد نیازم تامین بشه ؟؟!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
[QUOTE=sharpy;7815095]چجوری میشه با استاد گرم گرف (مخش رو زد)
یکی بیاد کلا فلصفه زدن مخ استاد رو توضیح بده خیلیا تو این کار حرفه ای اند و دیدم.
و هم چنین وقتی نمره ها رو وارد کردن موقعه اعتراز به نمرات که خیلی برام پیش امده که با استاد تماس بگیرم چجوری با استادی که من رو خوب میشناسه صحبت کنم تا نمره مورد نیازم تامین بشه ؟؟!
من خیلی در جریانش نیستم ولی چیزی که دیدم از بچه های کلاس اینه که معمولا پسرهایی که یه کمی شوخ طبع هستند ولی مودب...مثلا سرکلاس وسط درس تیکه نمی اندازند ولی موقع انتراک یه چیز بامزه میگن رو استادها باهاشون بیشتر صمیمی میشن.بعد مثلا یه مشکلی برای استاد پیش میاد ..مثلا ماشین استاد خراب میشه.دانشجو میگه من اشنا دارم.خلاصه ماشین استاد رو میبرند مکانیکی درست میکنند اینجوری اون دانشجو تا اخر دوره ی تحصیلش رفیق استاد میشه
برای نمره گرفتن کاری که خودم انجام میدم اینه که به همسرم میگم باهاشون تماس بگیره.بسته به اینکه اخلاق استاد چجوریاست همسرم خودشو دکتر-مهندس-استاد-بازاری معرفی میکنه و کلی هندوانه زیر بقل استاد میذاره که ما مدیون محبت های شما هستیم و از زحمات بی دریغ شما خیلی خیلی ممنونیم و ارزو داریم بتونیم گوشه ای اززحمات شما را جبران کنیم و.... برای من نمره میگیره
من خودم وقتی به استاد زنگ میزنم خواهش التماس میکنم برای نمره گرفتن
من با چند تا از دوستان يه گروه خيريه تشكيل داديم.دوست دوستم همش توي جمع ميخواد حرف بزنه ولو چرت و پرت ومن از اين موضوع ناراحت ميشم .وقتي ميخواستيم وسايلي رو كه تهيه كرده بوديم پخش كنيم|(شناسايي نيازمندا بر عهده اون بود)گفت بيا اين چهار بسته رو ميديم به اين خانواده.اين ميشه رابطمون كه بده يه خانواده.2بستشم خودم با مامانم ميرم بدم.
ما هم قبول كرديم و من چيزي نگفتم.اما ته دلم راضي نبود چون همش با پول خودمون كه نخريديم كمك بقيه هم بود.
ميخوام بگم آيا دفعه بعد موقع پخش بايد چكار كنم كه بفهمه بايد ما هم حضور داشته باشيم؟
و اينكه چطور باهاش برخورد كنيم تا زياد حرف نزنه؟
ديگه ميخواستم بگم نياد تو جمع ما.چون اصلا كاري نميكرد و همه كارها بشتر گردن من و كمي هم دوستم بود.
چطور حرف دل و زد؟
یعنی چجوری رک همه چیرو به یکی بگم؟
عشق و عاشقی نیستا
اول بايد باهاش گرم بگيري و از بعضي چيزا خيلي راحت صحبت كني.از زندگي از اتفاقاي اخير.بعدش بهش بگو
به نظر من اگر بخوای غیر مستقیم بگی. توی گروهتون یک سری قوانین بزارید (البته قوانین رو حتما رعایت کنید.) که هم برای رسمی بودنتون خوبه و هم اینکه مسائلی که باعث مشکل می شه کم بشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)