تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 405 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام
    کسی میدونه نمایندگی یا فروشگاه فروش پکیج ایمرگاس تو بابل کجاست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

شما باید فشار آب سرد ورودی به پکیج را کم کند تا آب گر بشه.ولی اگر آب هم چنان سرد بود فشار گاز ساختمان را چک کنید باید 20 میلی بار فشار داشته باشه اگر کمتر بود با اداره گاز تماس بگیرید تا بیان کنتور گاز را چک کنن.
    سلام.ممنون از راهنماییتون. نصاب اومد و یه دستگاه کوچیک سیاه رنگ بین ورودی آب سرد و پکیج قرار داد البته از داخل دستگاه این کارو کرد!!الان آب گرمه ولی واقعا فشارش نسبت به اب سرد کم شده!! تقریبا فشار اب گرم 70 درصد فشاذ اب سرده!!ینی واقعا وقتی کسی از پکیج استفاده میکنه فقط و فقط یک خروجی(مثلا فقط حموم یا فقط اشپزخانه) قابل استفادست؟؟الان ما همین وضعیت رو داریم!! همه مدل پکیجها این شکلن؟
    خیلی ممنون از لطف و توجهتون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام آقای تعمیرکار
    به نظره شما با توجه به اختلاف قیمت یک میلیونی بین پکیجه بوتان با ایمر شما کدومو پیشنهاد میکنین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام آقای تعمیرکار
    به نظره شما با توجه به اختلاف قیمت یک میلیونی بین پکیجه بوتان با ایمر شما کدومو پیشنهاد میکنین؟

آخر فروم باز tamirkar1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

متاسفانه در پکیج های دیواری بدون مخزن دمای آب گرم به شدت به دمای ورودی آب سرد بستگی داره.اگر پکیج با ظرفیت بالاتر میگرفتی(مثلا 28 یا 32 هزار) 3 یا 4 لیتر در دقیقه فشار آب گرمت میتونست بیشتر باشه.
    سلام.ممنون از راهنماییتون. نصاب اومد و یه دستگاه کوچیک سیاه رنگ بین ورودی آب سرد و پکیج قرار داد البته از داخل دستگاه این کارو کرد!!الان آب گرمه ولی واقعا فشارش نسبت به اب سرد کم شده!! تقریبا فشار اب گرم 70 درصد فشاذ اب سرده!!ینی واقعا وقتی کسی از پکیج استفاده میکنه فقط و فقط یک خروجی(مثلا فقط حموم یا فقط اشپزخانه) قابل استفادست؟؟الان ما همین وضعیت رو داریم!! همه مدل پکیجها این شکلن؟
    خیلی ممنون از لطف و توجهتون

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

این سوالی که شما دارید سوال خیلی از مشتری هاست.
    اما نباید فراموش کنیم که هر کدوم از این پکیج ها ویژگی های خاص خودشون را دارن.مثلا پکیج های بوتان مدل اوپتیما یا کالدا که یک میلیون تومان اختلاف قیمت با ایمر گاس داره هیچ کودمشون دیجیتال نیست و ویژگی های یک پکیج دیجیتال و پیشرفته را نداره،اما پکیج بنسر که یک پکیج دیجیتالیه ،اختلافی در حدود 300 هزار تومن با ایمر گاس داره.پس این اختلاف قیمت به دلیل وجود قطعات پیشرفته تر داخل این پکیج هاست.
    سلام آقای تعمیرکار

7. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

جناب tamirkar1
    دوست عزیز بخاطر اینکه ارتفاع دودکش 3 متر الزاما باید فن دار بزارم هیچ راهی نداره بدون فن استفاده کنم چون دودکشم هم مستقیم است اگر هم راهی نداره لطفی کن مدل بوتان را هم بگو که مناسب کار ما باشه ( 140 متر 3 خوابه ویلای یک طبقه شهر چالوس ) که از تهران بخرم ببرم و قیمتش هم مناسب باشه فقط خدا کنه چالوس نمایندگی داشته باشه؟ ضمنا فن دار 2 مبدله بگیرم ؟ با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام آقای تعمیرکار ممنون از کمکاتون
    همونطور که گفتم واحده من : 90 متر-طبقه آخر - 10متر اتاق خواب(دو خواب) - 50 متر پذیرایی با آشپزخونه اوپن - پنجره های دوجداره
    بوتان 3 مدل پره داره :
    1- رادیاتور Il Primo آکس 350

2- رادیاتور Il Primo آکس 500
    3-رادیاتور Il Primo آکس 600

من کدوم نو عشو و چند پره ای باید بگیرم؟

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

اگر براتون امکان داره یک لوله به لوله قدیمی دودکشتون اضافه کنید طوری که از بالای پکیج تا آخر دودکش ارتفاع 4 متر بشه در اینصورت میتونی از دستگاه بدون فن استفاده کنید.یک دستگاه 24 هزار اوپتیما جواب کار شما را میده.اما بهتره ظرضیت 28 هزارشو بگیری تا دبی آبگرم بیشتری داشته باشه.
    جناب tamirkar1
    دوست عزیز بخاطر اینکه ارتفاع دودکش 3 متر الزاما باید فن دار بزارم هیچ راهی نداره بدون فن استفاده کنم چون دودکشم هم مستقیم است اگر هم راهی نداره لطفی کن مدل بوتان را هم بگو که مناسب کار ما باشه ( 140 متر 3 خوابه ویلای یک طبقه شهر چالوس ) که از تهران بخرم ببرم و قیمتش هم مناسب باشه فقط خدا کنه چالوس نمایندگی داشته باشه؟ ضمنا فن دار 2 مبدله بگیرم ؟ با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

رادیاتور Il Primo آکس 500 دوتا 10 پره برای اتاق ها و دوتا 15 پره برای پذیرای .
    سلام آقای تعمیرکار ممنون از کمکاتون
    همونطور که گفتم واحده من : 90 متر-طبقه آخر - 10متر اتاق خواب(دو خواب) - 50 متر پذیرایی با آشپزخونه اوپن - پنجره های دوجداره
    بوتان 3 مدل پره داره :
    1- رادیاتور Il Primo آکس 350

2- رادیاتور Il Primo آکس 500
    3-رادیاتور Il Primo آکس 600

من کدوم نو عشو و چند پره ای باید بگیرم؟

12. این کاربر از tamirkar1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •