سلام
کسی میدونه نمایندگی یا فروشگاه فروش پکیج ایمرگاس تو بابل کجاست؟
سلام
کسی میدونه نمایندگی یا فروشگاه فروش پکیج ایمرگاس تو بابل کجاست؟
سلام.ممنون از راهنماییتون. نصاب اومد و یه دستگاه کوچیک سیاه رنگ بین ورودی آب سرد و پکیج قرار داد البته از داخل دستگاه این کارو کرد!!الان آب گرمه ولی واقعا فشارش نسبت به اب سرد کم شده!!تقریبا فشار اب گرم 70 درصد فشاذ اب سرده!!ینی واقعا وقتی کسی از پکیج استفاده میکنه فقط و فقط یک خروجی(مثلا فقط حموم یا فقط اشپزخانه) قابل استفادست؟؟الان ما همین وضعیت رو داریم!! همه مدل پکیجها این شکلن؟
خیلی ممنون از لطف و توجهتون
سلام آقای تعمیرکار
به نظره شما با توجه به اختلاف قیمت یک میلیونی بین پکیجه بوتان با ایمر شما کدومو پیشنهاد میکنین؟
سلام آقای تعمیرکار
به نظره شما با توجه به اختلاف قیمت یک میلیونی بین پکیجه بوتان با ایمر شما کدومو پیشنهاد میکنین؟
متاسفانه در پکیج های دیواری بدون مخزن دمای آب گرم به شدت به دمای ورودی آب سرد بستگی داره.اگر پکیج با ظرفیت بالاتر میگرفتی(مثلا 28 یا 32 هزار) 3 یا 4 لیتر در دقیقه فشار آب گرمت میتونست بیشتر باشه.
این سوالی که شما دارید سوال خیلی از مشتری هاست.
اما نباید فراموش کنیم که هر کدوم از این پکیج ها ویژگی های خاص خودشون را دارن.مثلا پکیج های بوتان مدل اوپتیما یا کالدا که یک میلیون تومان اختلاف قیمت با ایمر گاس داره هیچ کودمشون دیجیتال نیست و ویژگی های یک پکیج دیجیتال و پیشرفته را نداره،اما پکیج بنسر که یک پکیج دیجیتالیه ،اختلافی در حدود 300 هزار تومن با ایمر گاس داره.پس این اختلاف قیمت به دلیل وجود قطعات پیشرفته تر داخل این پکیج هاست.
جناب tamirkar1
دوست عزیز بخاطر اینکه ارتفاع دودکش 3 متر الزاما باید فن دار بزارم هیچ راهی نداره بدون فن استفاده کنم چون دودکشم هم مستقیم است اگر هم راهی نداره لطفی کن مدل بوتان را هم بگو که مناسب کار ما باشه ( 140 متر 3 خوابه ویلای یک طبقه شهر چالوس ) که از تهران بخرم ببرم و قیمتش هم مناسب باشه فقط خدا کنه چالوس نمایندگی داشته باشه؟ ضمنا فن دار 2 مبدله بگیرم ؟ با تشکر
سلام آقای تعمیرکار ممنون از کمکاتون
همونطور که گفتم واحده من : 90 متر-طبقه آخر - 10متر اتاق خواب(دو خواب) - 50 متر پذیرایی با آشپزخونه اوپن - پنجره های دوجداره
بوتان 3 مدل پره داره :
1- رادیاتور Il Primo آکس 350
2- رادیاتور Il Primo آکس 500
3-رادیاتور Il Primo آکس 600
من کدوم نو عشو و چند پره ای باید بگیرم؟
اگر براتون امکان داره یک لوله به لوله قدیمی دودکشتون اضافه کنید طوری که از بالای پکیج تا آخر دودکش ارتفاع 4 متر بشه در اینصورت میتونی از دستگاه بدون فن استفاده کنید.یک دستگاه 24 هزار اوپتیما جواب کار شما را میده.اما بهتره ظرضیت 28 هزارشو بگیری تا دبی آبگرم بیشتری داشته باشه.
رادیاتور Il Primo آکس 500 دوتا 10 پره برای اتاق ها و دوتا 15 پره برای پذیرای .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)