مومن خدا, این بازی من کپی هست چهارتا دی وی دی بود
من پرسشم رو که مطرح کردم گفتم که بازی اجرا نمیشه یعنی هیچ اتفاقی تو کامپیوتر نمی افته؛ یه بنده خدایی گفته استیم نصب کن و بزار آپدیدت شه و پس از اون بازی اجرا میشه
بازی اورجینالم کجا بود؟!
مومن خدا, این بازی من کپی هست چهارتا دی وی دی بود
من پرسشم رو که مطرح کردم گفتم که بازی اجرا نمیشه یعنی هیچ اتفاقی تو کامپیوتر نمی افته؛ یه بنده خدایی گفته استیم نصب کن و بزار آپدیدت شه و پس از اون بازی اجرا میشه
بازی اورجینالم کجا بود؟!
بنده عذر میخوام فکر کردم منظورتون از خرید بازی ارجینالش بود.
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 12 (9 کاربران و 3 مهمان)
sansa, alireza661299, aristocrat, bahman.pdf, mafaman2003, messiTNT_2011, NAZISM, plsboy, pouya_rkh
اصلا کسی اجرا کرده؟
نمیدونم چرا واسه ما هیچ واکنشی نسبت به اجرا کردن نشون نمیده
حرفت درسته،منم این مشکلو دارم و بعضی وقتا باید از کیبورد یا موس استفاده کرد مثلا وقتی درگیری 1 به 1 هست که میگه E رو بزن یا کلیک چپ رو بزن اگه با دسته بزنی عمل نمیکنه.
ولی در بقیه موارد مشکلی نداره و میشه با دسته بازی کرد هرچند پشتیبانی ضعیفی داره این بازی از دسته ایکس باکس و مث بقیه بازیا از دسته پشتیبانی کامل نداره.
دوستان الان قیمت این بازی بین 8 تا 10 هزار تومان هست به نظر دوستان اگر یک cd-key اورجینال که 23 هزارتومان قیمت دارد تهیه کنند نه مشکلات نصب دارند و تاره آنلاین هم می تواننند بازی کنند من هم دیشب قصد دانلود نسخه کرک شده را داشنتم که منصرف شدم و cd-key گرفتم و بازی را دارم دانلود می کنم .![]()
در صورتی که موفق به اجرایبازی نشدید فولدر Battlefield 3 TM را به Battlefield 3 تغییر نام دهید.
یعنی این که tm را بردار ببین میاد یا نه؟
درود
برادر سپاس از مهرت؛ بازی اجرا شد
![]()
دوستان برای بازی حتما باید گرافیک HD داشته باشی ؟؟؟؟؟
دوستان من نسخه Limited رو دانلود کردم و کرک Reloded رو ریختم خطا داد.
کارت گرافیک رو آپدیت کردم درست شد و بازی راحت اجرا شد.
اگه هنگام اجرا خطا داد حتما آخرین نسخه کارت گرافیکتون ر ودانلود و آپدیت کنید مطمئن باشید درست میشه. حتی اگه خطای Dx داد بازم گرافیک رو آپدیت کنید و اصلا مشکل از کرک نیست.
کم دردستر ترین نسخه این بازی نسخه Limited هست.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)