سلام دوستان
من برای اجرای بازی بااین مشکل مواجه میشم
ممنون میشم راهنمایی کنید
![]()
سلام دوستان
من برای اجرای بازی بااین مشکل مواجه میشم
ممنون میشم راهنمایی کنید
![]()
Last edited by Amir Silent; 15-06-2012 at 13:05.
درود بر شما
شما احتمالا ویروس کش نصب کردی همین باعث این اخطار میشه برای برطرف کردن این مشکل ویروس کش و حذف کنید بعد بازی و دوباره نصب کنید
سلام ..اساتید گرام یکی میشه راهنمایی کنه این گزینه غیرفعال کردن تعویض بازیکن خودکار توی بازی کجاست..یعنی نزاری کامپیوتر توی بازی به جای تو تعویض کنه ..سوال ساده ای اگه میشه زودتر یک پاسخ بدید ممنون میشم...
![]()
برای رفع مشکل گزارشگر چه باید کرد؟
خیلی از دقایق بازی حرف نمیزنه، زمانی هم که گزارش میکنه گزارشش نامربوطِ و به بازی ربطی نداره.
زبانش هم انگلیسیِ...
این فایل هم دانلود کردم حل نشد:
PES 2012 Konami Official patch For German problem
دوستان pes باز این سوال رو میشه راهنمایی کنید
تو قسمت Formation قبل بازی دو حالت Coach Mode و Manuale داره. رو Manual بذارید...
توی قسمت formation گزینه آخر coach mode هستش که On و Off داره وقتی روی on می زارم دیگه کنترل توی بازی گرفته میشه ( با دسته بازی میکنم ) و کنترلی روی بازیکن ندارم آیا برای این قسمت باید تنظیمی انجام بدم موندم آصلا
------------
مشکل حل شد باید Subistitution رو روی off می زاشتم..
Last edited by mahdy2504; 19-06-2012 at 20:45.
سلام دوستان.
من یه مشکلی با pes دارم اونم اینه که مثلا میخوام برم تو game plan یه دفعه قفل میکنه و مجبورم لاگ آف کنم.هر دفعه هم به یه قسمت گیر میده و اونجا یه دفعه ای هنگ میکنه.
با سلام
من برای قسمت آنلاین، مجبور شدم بازی رو آپدیت کنم (بنا به توصیه خود بازی)
از اون به بعد دیگه بازی بالا نمیاد. پیغام Insert Disk میاد. فکر کنم مشکل از کرک بازی باشه.
اگه کسی از دوستان کرک سراغ داره ممنون میشم.
با تشکر
بابک
من پوشه gdb رو ریختم تو کیت سرور ولی هیچ فزقی نمیکنه یعنی لباس تیمایی که رو ریختم اصلا عوض نمیشه مپ رو هم زدم در ضمن یهو از بازی میاد بیرون و هنگ میکنه مشکل کجاست؟
و اینکه چطوری تو pes2012 میشه یه تیم جدید ساخت و لباس و ... رو ویرایش کرد؟
Last edited by alinikoyi; 29-06-2012 at 14:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)