چه وضعيه اين نامحدود
يعني واقعا داره شارژ كم ميكنه خيلي چرته![]()
چه وضعيه اين نامحدود
يعني واقعا داره شارژ كم ميكنه خيلي چرته![]()
512 گرفتی بهت 40گیگ دادن ناراحتی اگه مثل من 20 گیگ میدادن چیکار می کردی
مطمئنی 40 گیگ دادن برای دانلود؟
مثلا امروز یه فایل 500 مگی گرفتم چیزی جدود 10 تا از شارژم رفت
حالا میتونی حدس بزنی چقدر میتونم دان کنم؟
خوب دیگه نامحدوده .....من اگه 500 مگ دانلود کنم ازم تقریبا 550مگ کم میشه چون هم دانلود وهم اپلود محاسبه میشه![]()
حالا ببين اخرش چي ميشه![]()
من ماهی حدود6 گیگ مصرف دارم که همش وب گردی و بازی انلاینه و یه دانلود بازی کم حجم. تا به حال هم مصرفم از این بیشتر نشده. چون دانلود های بیخود و بی جهت ندارم. نا گفته تماند سرویسم نامحدوده واسه مخابرات. 256 که حدود 7 ساعت روزی با نت کار میکنم.
..........................
ماهی 6 گیگ واسه این کارا مناسبه ولی نمیدونم شما چی دانلود میکنید که میگید 20 گیگ کمه؟؟!!!!!!
فیلم - برنامه - و.... رو میتونی از مقازه یا کافی نت گیر بیاری و ارزون تر هم در میاد.
جالب شده کلا قضیه این نامحدود ها
یه نگاه به این عکس بندازید:
قسمت لیتل مور رو که فعال کردم این رو اورد البته قبلا اون 128 ها 512 بود ولی حالا کاری نداریم جالبیش اینه که لیتل مور نصف ترافیک ماه قبل رو اضافه میکنه یعنی با احتساب ترافیک کل و 30 روزه بودن طرح اگر شبانه روز با سرعت 150 کیلوبایت در ثانیه دانلود کنی به اندازه ترافیک ماهانت میشهکه اگر تقسیم به 10 بشه میشه حدود 30 گیگ یعنی همون قدر که من تو این ماه مصرف کردم (از تو تاریخچه اشتراک نگاه کردم الان) و بعد از اینکه 30 گیگ خودم رو مصرف کردم سرعتم محدود شده رو 10 کیلوبایت... دوستمون mokafati هم همین کار ها رو بکنن ممنون میشیم ببینیم 128 اوضاعش چطوره...
درکل یه چیزی فهمیدم اونم اینکه میان واسه 512 30 گیگ تافیک میذارن با سرعت اشتراکی تا 1.5 2 مگ و هر وقت 30 گیگ تموم شد دیگه محدودش میکنن... واسه بقیه هم همینطور باید باشه
اگرچه واسه 25 تومن 30 گیگ بد نیست ولی خب دیگه رایگان نداره دیگه نمیشه غیر از کار های عادی دانلودی چیزی کرد و شبانه و رایگان هم نداره
تو مودم هم سرعت اپ و دون استریم تغییر کرده شده 512 اپ و 1666 دون...
جالب شده
دوستان هم لطفا امتحان كنند بگن چي شد
خدایا توبه!! چه خبره باز تو این مودم من؟!
بازم اینا !!! شاتل که از همون اول گذاشته روی سرعت 2 کیلو بایت یعنی رسماً تعطیل تازه مثلاً سرویس 512 هست. یعنی اگه کل شبانه روز رو هم دانلود کنی میشه 170 مگ خنده داره ( گریه داره ) و پشتیبان محترم هم دائم میگه هیچ مشکلی روی سرویس شما مشاهده نشد. یه وقتایی ای پی عوض میشه و سرعت خوب میشه ( اون یرس ای پی ها محدود نیست ) که سریع شاتل قطعش میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)