تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 103 اولاول ... 4383899091929394959697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1025

نام تاپيک: Xperia™ mini & mini pro | اندرويدي كوچك سوني اريكسون با پردازنده ي 1 گيگاهرتزي

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ايول من آپديتش كردم عجب چيزي شده!من كه حسابي حال كردم
    در ضمن با Update Service زدم حدودا حجمش 230 مگ بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه griefcottage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوستان كسي بازي Gangstar Rio: City of Saints رو نصب كرده؟ديتاش حدودا 750مگ هست !!!دانلود كنم بنظرتون؟

داره خودمونی میشه NIMA.GNI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من سه روز پیش گوشی مینی پرو رو 280 خریدم
    حالا میخوام آپدیتش کنم به 4.0
    من تازه کارم تا حالا گوشی اندروید نداشتم خیلی سخته؟ فیلم آپدیتش رو تو سایت دیجی کالا دیدم یاد گرفتم
    خیلی طول میکشه تا آپدیت شه؟ سرعت اینترنت من 128 هستش
    بعد زبون فارسی اینا که پاک نمیشه؟ در کل دردسر ساز نیست؟
    اصلا آپدیت کنی به چه دردی میخوره؟

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام
    من سه روز پیش گوشی مینی پرو رو 280 خریدم
    حالا میخوام آپدیتش کنم به 4.0
    من تازه کارم تا حالا گوشی اندروید نداشتم خیلی سخته؟ فیلم آپدیتش رو تو سایت دیجی کالا دیدم یاد گرفتم
    خیلی طول میکشه تا آپدیت شه؟ سرعت اینترنت من 128 هستش
    بعد زبون فارسی اینا که پاک نمیشه؟ در کل دردسر ساز نیست؟
    اصلا آپدیت کنی به چه دردی میخوره؟
    سلام پسرم.
    این همه سوال کردی، آخریش پدر همشون رو درآورده! "اصلا آپدیت کنی به چه دردی میخوره؟"! والا به خدا، آپدیت کیلو چنده!!!

اولا که اصلا سخت نیست. (فیلمو هم که دیدی، پس دیگه مشکلی نی)
    کل حجم آپدیت 207 مگابایته و با سرعت 128 حدود 3.5 تا 4 ساعتی طول میکشه و شایدم بیشتر (البته به خاطر کیفیت اینترنت طول میکشه، نه سرعتش) اگه حساب کنیم با 128 می تونی تو 1.5 ساعت دانلودش کنی.
    منوی فارسی نداره ولی تایپ فارسی و ارسال دریافت پیامک فارسی مورد نداره.

و پاسخ سوال آخر : اوصولاً آپدیتها برای از بین بردن نواقص امنیتی و کمبودهای احتمالی ورژنهای قبلی ارائه می شوند. البته ارائه خدمات جدیدتر و بهتر و صد البته سرعت و کیفیت بیشتر و به نظر بنده مسئله امنیت از همه اینها مهمتره که متاسفانه در ورژن جدید آندروید هم هنوز امنیت پایین هست (در کل آندرویدیهای و نه فقط سونی) و تعداد بدافزارهای این سیستم عامل هر روز بیشتر و بیشتر می شود.... .

5. 2 کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AliReza-M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سلام دوستان. من دیروز xperia mini گرفتم. اومدم اینجا تا یه مقدار اطلاعات مفید و کاربردی در مورد این گوشی بگیرم. ولی وقتی دیدم 93 صفحه بحث انجام شده، گرخیدم!! تو پست های اول هم اطلاعات کاربردی داده نشده.البته شاید من اشتباه اومدم و برای گرفتن جواب سوالام باید جای دیگه برم.اینو هم بگم که من قبل از این گوشی 6 سال بود که یه k750 داشتم و چند هفته پیش یه تراکتور!! از روش رد شد و به رحمت خدا رفت. اینو گفتم که بگم من خیلی از گوشی های آندرویدی و این شکلی سردر نمیارم. واسه همین اومدم این جا که لطف کنید راهنماییم کنید که واسه استفاده بهتر از این گوشی باید چه کار کنم؟ چه برنامه هایی به دردم میخوره؟ مخصوصا واسه اینکه قسمت پیام ها ساماندهی بشه و همینطور فایل منیجرش و ......کلا اگه نکته خاصی در مورد استفاده از این گوشی دارید بگید یا اینکه تاپیک مفیدی میشناسید،معرفی کنید در این موردالبته خیلی خوبه که یه همچین اطلاعاتی در پست های اول قرار بگیره تا همه بتونن استفاده کنند. چون اگه جواب من رو هم بدید چند روز دیگه این پستها میره تو خاطره ها و دوباره یکی دیگه میاد این سوالات رو میپرسه. مرسی
    Last edited by AliReza-M; 30-07-2012 at 11:24.

پروفشنال Captain_Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ناتليوس

پيش فرض

با سلاممن با گوشی xperia mini pro با استفاده از سيم کارت ایرانسل وارد اینترنت gprs می شم ... مدتيه که وارد خيلی از سايت ها مثل گوگل و یاهو نمی تونم بشم ولی وقتی سيم کارتو تو يه گوشی ديگه ميذارم بدون مشکل کار ميکنه ... در ضمن کش برازر رو پاک کرده ام و تنضيمات GPRS رو از دوباره دريافت کردم ولی تغييری نمی کنه ... تو حالت اتصال به wifi همچين مشکلي نداره؟

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

گوشی دومی که ازش برای اینترنت استفاده میکنین چیه؟اخه اندروید از نظر اینترنت یه مقدار سرعت بیشتر و دانلود بیشتری برای باز کردن میطلبه

داره خودمونی میشه neon1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

سلام دوستان من هرکاری می کنم نمی تونم دسترسی برنامه ها به اینترنتو محدود کنم دیشب 5000 تومن شارژ کردم امروز صبح تموم شده خواهش می کنم جواب بدید

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوست عزیز باید اول ببینی کدوم نرم افزار خودش باز میشه مثلا اپدیت خودکار گوشی رو غیر فعال کردی؟

پروفشنال Captain_Nemo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    ناتليوس

پيش فرض

گوشی دومی که ازش برای اینترنت استفاده میکنین چیه؟اخه اندروید از نظر اینترنت یه مقدار سرعت بیشتر و دانلود بیشتری برای باز کردن میطلبه
    گوشی دوم nokia 6300 هست ... با اتصال usb هم خوب کار میکنه ولی از داخل گوشی بازی در مياره ... قبلا اين طوری نبود ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •