بابا شما میگین 600 هزار تومنه ولی قیمت کردم پی 1000 840 تومان لطفا بگین دیگه
بابا شما میگین 600 هزار تومنه ولی قیمت کردم پی 1000 840 تومان لطفا بگین دیگه
زنگ زدم تبلت شاپ براي يكي گلاكسي بگيرم گفت اصلا هيچي موجود نداريم. گفت برين براي بعد عيد. تموم شد قيمت ها نجومي رفت بالا. من واقعا خريدم الان 100 هزار رفته روش. ديگه بيخيال بشين
مرسی با این قیمت هایی که تبلت ها دارن از خریدن تبلت بیخیال شدم اگه گلکسی پی 1000 بشه 600 هزار تومان میخرم الان فکر کنم 800 تومنه نه ؟ لطفا قیمتشو بگین ؟ ایا کمتر هم میشه قیمت ها من که با 600 هزار تومان تبلتی رو پیدا نکردم که هم گوشی باشه و هم تبلت یکی یه پیشنهاد بده
ببخشید acer iconia a500 چنده ؟ خوبه بگیرم حیف که سیم کارت نمیخوره و اینترنت نمیره و گرنه خیلی عالی بود لطفا بگین
به نظر شما من تا 700 تومن چی خوبه بگیرم لطفا کمکم کنید تبلتی بگید که چیزهای قوی داشته باشه راستی قیمت پی 1000 چنده ؟
چقد واقعا جواب دادین حالا چند تا پیشنهاد بدین حالا سیم کارت نخورد اشکال نداره
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:44 PM ----------
نظرتون راجع به acer iconia یا asus transformer چیه ؟ میشه قیمت هاشونو بگین ؟
---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:45 PM ----------
چه تاپیک شلوغی یه نفر هم نیست جواب بده ؟
دوست عزیز شما برو تو قسمت قیمت ها درخواست بده قیمت روز بگیر یا برو بازار موبایل ایران یا علاءالدین طبقه های بالا قیمت بگیر. سایت دیجی کالا و گوشی شاپ هم هست. اگه واقعا میخوای سریع بخر اگه نه بیخیال شو. من واقعا تصمیم داشتم گرفتم لدتشم میبرم و کامپیوتر ذاشتم کنار.
نظرتون راجع به acer iconia یا asus transformer چیه ؟ میشه قیمت هاشونو بگین ؟
دوستان سایت نارنجی رو برین بخونین. بازار رقابت داغه. ایسوس چه تبلت هایی زده واقعا دگرگون کرده. الان این مدلش بیاد من واقعا میخرم چون اندروید 5 رو که ساپورت میکنه هیچی در کنارش میشه یه سیستم عامل دیگه هم داشت. اینم مشخصاتش:
ایسوس قصد دارد در نمایشگاه MWC امسال با تبلت هایش حسابی گرد و خاک کند و پس از معرفی ترانسفورمر پد ۳۰۰ ، مدل دیگری از این سری را با نام Transformer Pad Infinity معرفی کرد. این تبلت هم که 10.1 اینچی است، از صفحه نمایش Super IPS+ بهره برده و رزولوشن آن ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ پیسکل است.
اینفینیتی ایسوس قرار است در دو مدل به بازار عرضه شود. مدل وای فای آن که دارای پردازنده چهار هسته ای Tegra 3 شرکت انویدیا است و مدل LTE که از پردازنده دو هسته ای ۱.۴ گیگاهرتزی کوالکوم Snapdragon S4 بهره می برد. هر دوی این مدل ها با سیستم عامل اندروید 4.0 بستنی حصیری (Ice Cream Sandwich) ارائه می گردند.
از دیگر مشخصات این تبلت می توان به دوربین جلوی ۲ مگاپیکسلی و دوربین عقب ۸ مگاپیکسلی، وای فای 802.11 b/g/n و بلوتوث 4.0 اشاره کرد. Infinity ایسوس قرار است با ظرفیت های ۱۶، ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی و حداقل قیمت ۷۹۹ دلار وارد بازار گردد
دوست عزیز ایسوس خوبه ولی قیمتش رو نمیدونم چون تبلت شاپ میداد 670 هزار ولی الان موجود نداره شما سایت دیچی کالا و گوشی شاپ برو ببین چند زده.
راستی این سایت رو ببین این فابلت ها به دردت میخوره مثل تبلت هست و امکاناتش خوبه ولی اینکه برای کجاست نمیدونم ولی نمایندگی داره در ایران و پایتخت هستش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)