تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 111 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من دوباره یه جاش گیر کردم .. خیلی سخته سه تا از این روح ها که پرواز میکنن میریزن سرم اصلا هرکاری میکنم نمیتونم بکشممشون ... برای اینا چه مهمه تو اصلحه ...
    یه گزینه ای رو یکی بهم گفت که وقتی اسلحت داشته باشه از طرف خون میگیره ( per kill بود ) ولی من هرچی با همون شمشیر بهش ضربه میزنم هیچی بهم خون نمیده ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Azhang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

من دوباره یه جاش گیر کردم .. خیلی سخته سه تا از این روح ها که پرواز میکنن میریزن سرم اصلا هرکاری میکنم نمیتونم بکشممشون ... برای اینا چه مهمه تو اصلحه ...
    یه گزینه ای رو یکی بهم گفت که وقتی اسلحت داشته باشه از طرف خون میگیره ( per kill بود ) ولی من هرچی با همون شمشیر بهش ضربه میزنم هیچی بهم خون نمیده ...

تو زدن اینا باید جاخالی دادنت ملس باشه تا نتونن بزننت!!!
    اونی ایتمی هم که نوشتی با کشتن هر دشمن یکم بهت خون میده،از همشون بهتر health steal هست!

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

تو زدن اینا باید جاخالی دادنت ملس باشه تا نتونن بزننت!!!
    اونی ایتمی هم که نوشتی با کشتن هر دشمن یکم بهت خون میده،از همشون بهتر health steal هست!
    آخه تو کشتن دوتاشون مشکلی ندارم ولی وقتی سه تا میشن واقعا وقتی نمیمونه که بخواد ضربه بزنه بهشون همش هم در حال جا خالی دادن هستم... یه با این skill point هایی که بهم داده یه مشتی قدرتی خریدمم ولی مثلا شماره 8 رو که میزنم دورش یه چیز سبزی میاد و اصلا هیچ تاثیری نداره یا یه دکمه دیگه بود میزدم دورش یه دود بنفش میاد و میره اصلا معلوم نیست چه تاثیری داره
    Last edited by mahyarSAMSUNG; 20-10-2012 at 19:02.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

اون سبزه اگه درست یادم مونده باشه قدرتت رو بیشتر میکرد و شانس کریتیکال زدنتو افزایش میده.بنفش هم دفنست رو زیاد میکنه یه چیزی مثل ضد ضربه!!!

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اینا تو نسخه قبلی هم بودن و من همیشه با اینا مشکل داشتم . بهترین راهش استفاده از اون دستت هست که از دور میگیریشون و میفتن زمین . تا خواستن ضربه بزنن با دست بگیرشون و بکششون به سمت خودت و بزنشون .
    راه دیگه خوبش هم استفاده از هاروست هست که چون wrath steal نداری زود ورثت تموم میشه . همون راه اول خوبه .
    راجع به اون دوتا قدرتی که گفتی دو تا نور میاد دورم . اون سبزه قدرتت رو زیاد میکنه و بنفشه هم دفاعت رو . در ضمن یه پیشنهاد .
    اگه دقت کرده باشی قدرتی هات به دو دسته تقسیم میشه که بالاشون نوشته . harbinger و necromancer . هاربینجر شاخه ایه که قدرت خودت و مهارت خودت رو افزایش میده توی جنگ . اما نکرومنسر باعث میشه بتونی موجوداتی رو احضار کنی . شاخه نکرومنسر رو اصلا پیشنهاد نمیکنم . همون اهربینجر رو همشون بگیر .
    ولی در کل اینا همش واسه دور اول بازی به درد بخوره . دور دوم چنان ایتمهات قوی میشن که اینا دیگه به حساب نمیان .

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

بچه ها این غول بزرگه اکه اسمش guardian بعد از این که یه دستشو قطع میکنی واز اون یکی دست توپ اتشی میندازه چیکار باید بکنی ؟
    حال و حوصله ندارم روش فکر کنم خیلی خیلی درازه عصاب خورد میکنه میخوای بهش نگاه کنی

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ولايت غريب

پيش فرض

بچه ها این غول بزرگه اکه اسمش guardian بعد از این که یه دستشو قطع میکنی واز اون یکی دست توپ اتشی میندازه چیکار باید بکنی ؟
    حال و حوصله ندارم روش فکر کنم خیلی خیلی درازه عصاب خورد میکنه میخوای بهش نگاه کنی
    وقتی توپ رو انداخت با اسلحه بزنش تا توپه از زمین بلند شه؛بعد برو پشت گاردین طوری که گاردین بین تو و توپه باشه تا وقتی توپ اومد طرفت بخوره به گاردین.

9. این کاربر از Azhang بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

اینا تو نسخه قبلی هم بودن و من همیشه با اینا مشکل داشتم . بهترین راهش استفاده از اون دستت هست که از دور میگیریشون و میفتن زمین . تا خواستن ضربه بزنن با دست بگیرشون و بکششون به سمت خودت و بزنشون .
    راه دیگه خوبش هم استفاده از هاروست هست که چون wrath steal نداری زود ورثت تموم میشه . همون راه اول خوبه .
    راجع به اون دوتا قدرتی که گفتی دو تا نور میاد دورم . اون سبزه قدرتت رو زیاد میکنه و بنفشه هم دفاعت رو . در ضمن یه پیشنهاد .
    اگه دقت کرده باشی قدرتی هات به دو دسته تقسیم میشه که بالاشون نوشته . harbinger و necromancer . هاربینجر شاخه ایه که قدرت خودت و مهارت خودت رو افزایش میده توی جنگ . اما نکرومنسر باعث میشه بتونی موجوداتی رو احضار کنی . شاخه نکرومنسر رو اصلا پیشنهاد نمیکنم . همون اهربینجر رو همشون بگیر .
    ولی در کل اینا همش واسه دور اول بازی به درد بخوره . دور دوم چنان ایتمهات قوی میشن که اینا دیگه به حساب نمیان .
    بالاخره بعد از کشتن سه نفرشون ردش کردم جالبه بعد از کشتن این سه تا یهو یه نیم چه غولی دوباره ظاهر شد . دیگه گفتم اگه بمیرم بدبخت میشم سر این سه تا ... همون یارو هست که سپرشو میزاره زمین هل میده سمتت و برق داره ... خداروشکر کشتمش .... الان یه یارو رو کشتم که دیگه شده خدمتکار من دکمه ها رو برام میزنه دستگیره ها رو برام حرکت میده کاشکی صبح ها نون هم برام میخرید ...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

من اینجا گیر کردم واقعا معمای سختیه ... این یارو رفیقمون رو میفرستم رو دکمه جلوییه فقط یه سکو بالا میره که تاثیری به حالم نداره چون دوره ازم ... دوتا دکنه دیگه پایین هست که این یارو رو میفرستم روش هیچ تاثیری نداره چون نه دری نه پیکری هیچی باز نمیشه ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

من اینجا گیر کردم واقعا معمای سختیه ... این یارو رفیقمون رو میفرستم رو دکمه جلوییه فقط یه سکو بالا میره که تاثیری به حالم نداره چون دوره ازم ... دوتا دکنه دیگه پایین هست که این یارو رو میفرستم روش هیچ تاثیری نداره چون نه دری نه پیکری هیچی باز نمیشه ...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینجا نیازی نیست اون روح رو بفرستی روی اون سکوهای زیرین چون که اینجا به دو تا روح نیاز داری تا به راحتی برن روی سکو ها
    اما راه رد شدن از این جا اون سکو رو میکشی وسط و روح رو هم باید بفرستی روی سکوی روبرویی تا بشه موقع پریدن با دستت بگیری و میری اونور

13. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •