تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 175 اولاول ... 4383899091929394959697103143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1745

نام تاپيک: بازی کاملا اکشن A.V.A

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

دوستان دارم یه مجموعه ای از سوالات که ممکن واسه همه پیش بیاد رو جمع آوری می کنم بعد یا با گفته های دوستان یا خودم پاسخ میدم ، شاید بدرد خورد :

تا اینجا این سوالات هست :

---------------------------------------------------------------------------------------------

چگونه می توانم بدون استفاده از پ*روکسی راکتور را اجرا کنم ؟

ابتدا طبق دستورالعمل زیر اکانت ijji خود را استخراج کنید
    Click "forgot user ID" when on the ijji sign in on the ava website. Put in the email linked to your facebook. In the email it will have a fq_2312323132131 number. That is your ava ijji ID to put into steam

و سپس :
    یکبار با استفاده از هر روشی راکتور رو لود کن(با استفاده از چیز پی ان یا مرورگر یا ...)
    بعد که کامل لود شد کنار گزینه استارت گیم (فرقی نمی کنه قبل از لاگین یا بعدش
    )
    یه آیکون ستاره مانند هست که نوشته
    create shortcut اون رو بزن و اوکی کن
    یه آیکون
    A.V.A میاد رو دسکتاپ
    بازی رو همیشه از طریق این اجرا کن

نحوه بازی کردن به صورت Co-op چگونه است ؟
    همون زامبی هست
    فقط توش باید باکس جمع کنی

یه یه زامبی سبز رنگ میاد بکشیش یه باکس میده اونو باید بگیری

بعد هر 2 دقیقه یکی از اونها میاد 3 تاشو بگیری 500 یورو میده
    4تا6 stg44
    7تا9 ppsh
    و به همین ترتیب

تو قسمتهای انتخاب مکان بجای
    pvp برو تو co op
    اونجا دیگه می تونی بری تو کار زامبی ها

البته مد های متفاوتی اونجا هست

از فرار از زندان بگیر تا همین سورویوال تا
    .....
    -------------------------------------------------------------------------------------
    من هرچقدر تیر میزنم اثر زیادی روی حریف نداره ؟

انتخاب اسلحه برای هر نوع سبک بازی متفاوت است .
    مثلا من یکبار هدفگیری می کنم رگبار می بندم یک اسلحه با هدف گیری دقیق باسه اول کار و قدرت متوسط خوبه
    یکی موقع حرکت کردن تیر اندازی می کنه به اسلحه ای نیاز داره که ضربه های اسلحه و بزرگ شده نشانه هدفگیری و لگدش باسش کم باشه
    یکی 2 یا 3 تیر بیشتر شلیک نمی کنه به اسلحه ای نیاز داره که قدرت زیاد داشته باشه
    یکی همین جور رگبار می بنده موقع هدف گیری به اسلحه ای نیاز داره که موقع شلیک کمترین لگد و بیشترین پایداری رو داشته باشه.
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    چگونه می توان یک id را add کرد ؟
    بر روی id آن کلیک راست کرده و برو روی add buddy کلیک کنید
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    یورو چگونه بدست می آید ؟
    یورو با تموم کردن مرحله ها برای اولین بار ، پر کردن supply point(sp) = 5000 ، بدست آوردن مدال و ریبون !و بلاخره 3 باکس.
    مدال چطوری بدست میان ؟
    مدال هارو برو بخش info داخل بازی که پایین کارکتر بازی هست مدال ها و ریبون هارو می تونی ببینی و شرایط بدست اوردنشون رو می فهمی
    نحوه عضو شدن در کلن چگونه است ؟
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6418470&postcount=333

آدرس کلن ما :
    http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fava.ijji.com%2Fmyc lan%2Findex.nhn%3Fclanid%3Dscraper
    من وقتی مزنم Join Clan میگه No Character Created
    چیکار باید بکنم؟

شما بازی رو اجرا کردی؟ وقتی با آی دی بازی رو اجرا می کنی ازت می خواد یه کاراکتر درست کنی
    اونوقت این کاراکتر وصل میشه به آی دی
    و بعد از اون می تونی هم جوین شی و هم ...
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------
    پينگو تو بازيم مينويسه؟

آره وقتی Tab رو میزنی غیر از این که امتیازها رو مینویسه پینگ هم جلوش مینویسه
    چگونه در بازی اسلحه بخریم و آپگرید کنیم ؟

اسلحه ها (کلا هر چیزی تو بازی) دو جوره :
    1. Gcoinic که از اسمش پیداس پول میدی به شرکت از پیشرفته ترین ها تا ابتدایی ترین ها رو میتونی بخری
    2. یورویی : این آیتم ها از پول ها (یورو) که تو بازی به دست میاری خریده میشن که یه درجه اون پایینش زده که شما باید حداقل اون درجه رو داشته باشین تا بتونین اون رو بخرین

اون بالا هم قیمت ها رو زده که علاوه بر رنک باید اون هم داشته باشین

وقتی اسلحه میخری اون پایین پایین سمت چپ یه سری شکل کشیده مثلا دوربین ، لوله (کالیبر) ، ماشه و ... که اون آیتم هارو بعد از خریدن اسلحه میشه بهش اضافه کرد و آپگریدش کرد

اسلحه هایی که میخرین تا آخر بازی میتونین استفاده کنین البته بعضی اوقات یه تعمیر کوچیک لازمه
    اما اگر Expendable بگیرین که چهارتا آیتم آخر این گزینه رو دارن و قیمتش یک دهم قیمت واقعیشه به اندازه یه سری جنگ یا به یه اندازه خاص ازشون میشه کار کشید اصطلاحا امانت هستن و شما کرایه شون می کنین
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    رنک در بازی چگونه بالا می رود :

شما علاوه بر کشتن ( که اصلی ترین دلیل اون هست) با چیزهای دیگه هم زیاد میشه مثل اینکه بمب بزاری یا خنثی کنی یا بری تو co op بازیی رو ببری یا ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان بازی رو اجرا میشه این Error رو میده... چی کار کنم؟
    Failed to get authentication, please re-connect

ijji reactor رو دانلود کنین و با اکانتتتون ساین این کنید بعد بازی رو بیارید
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اون پایین زده B کنار Gcoin من الان 1000 تاس به چه درد می خوره ؟

B هم یه جور تخفیف در cpsule shop هست که با حالات زیر می تونی بخری :

1000e+50b:یک کپسول میده
    3000e+0b:یک کپسول میده

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    3box چیست ؟

داخل روم های public یه قسمت هست برای Co-op که در اونجا مد های مختلف برای بازی هست ، 3box همون مد Survival Prison break هستش
    برای یک ساعت بازی حدودا چند مگابایت مصرف می شود ؟

من حدودی حساب کردم تو شلوغ ترین حالت و بدون توقف در یک ساعت بازی کردن نزدیک به 30 مگ رو می بره
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

باتشکر از دوستان خوبم
    آپدیت می شود
    دوستان سوال یا جوابی بود پیغام خصوصی یا عمومی بدن که بزارم

Last edited by Vahidking.75; 23-03-2012 at 12:41.

2. 5 کاربر از Vahidking.75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammad.7225's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مدال و 3 باکس چطوری بدست میان ؟

------------------------------------------------

آقا من دارم سریع لول آپ میشم ...... شما چرا نمیاین ؟
    3box که همون Survival Prison break هستش
    مدال هم باید Stats رو نگاه کنی ببینی کدوم یکی رو نگرفتی و بهش نزدیکی

4. 3 کاربر از Mohammad.7225 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

dc شدم از سرور دیگه وصل نمیشه

من هرچقدر تیر میزنم اثر زیادی روی حریف نداره ؟
    احتمالا باید تفنگ را تغییر دهید .......... از تفنگ های بهتر استفاده کنید
    اینو بهتره اصلاح کنی چون باسه سبک های مختلف اسلحه مناسب رو بهتره انتخاب کنیم .
    مثلا من یکبار هدفگیری می کنم رگبار می بندم یک اسلحه با هدف گیری دقیق باسه اول کار و قدرت متوسط خوبه
    یکی موقع حرکت کردن تیر اندازی می کنه به اسلحه ای نیاز داره که ضربه های اسلحه و بزرگ شده نشانه هدفگیری و لگدش باسش کم باشه
    یکی 2 یا 3 تیر بیشتر شلیک نمی کنه به اسلحه ای نیاز داره که قدرت زیاد داشته باشه
    یکی همین جور رگبار می بنده موقع هدف گیری به اسلحه ای نیاز داره که موقع شلیک کمترین لگد و بیشترین پایداری رو داشته باشه.

6. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Vahidking.75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شوشتر

پيش فرض

zed2 عزیز ، اصلاح کردم ..... فقط دوستان اگه مشکلی بود برای اصلاح یا اضافه سوال و جواب ها پیغام خصوصی بدین بهتره چون ممکنه نباشم چند پیج برین جلو یا نخونم اصلا یا هر چیز دیگه ای ، من بفهمم .... ممنون

8. 2 کاربر از Vahidking.75 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

zed2 عزیز ، اصلاح کردم ..... فقط دوستان اگه مشکلی بود برای اصلاح یا اضافه سوال و جواب ها پیغام خصوصی بدین بهتره چون ممکنه نباشم چند پیج برین جلو یا نخونم اصلا یا هر چیز دیگه ای ، من بفهمم .... ممنون
    نگران این موضوع ها نباش

امروز بالاخره عکس های قدیمم تموم شد و باید عکس های جدید رو ویرایش کنم باسه اپلود

بچه ها کسی مسابقات e sport کره رو تماشا می کنه؟

10. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

برای 1 ساعت بازی کردن چقدر از حجم رو کم میکنه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

برای 1 ساعت بازی کردن چقدر از حجم رو کم میکنه ؟
    من حدودی حساب کردم تو شلوغ ترین حالت و بدون توقف در یک ساعت بازی کردن نزدیک به 30 مگ رو می بره

13. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بچه هایی که کارت گرافیک nvidia استفاده می کنن این ورژن 296.10 اش رو یک چک بکنین ببینین تعداد fps ها بیشتر شده یا نه.
    من تو این مپ دشت اسنایپی که حسابی افت فریم پیدا می کردم بعد از اپدیت تونستم از 16 فریم متوسط به 30 فریم متوسط برسونم
    ( تازه در حالی که تیک عمق هم فعال بود و گزینه سایه های واقعی رو انتخاب کرده بودم ( قبلا این کارو می کردم به 8 9 فریم می رسید ))

تصاویر این مپ بدون گزینه تمام سایه های واقعی ( سایه های محدود)

با گزینه تمام سایه های واقعی

با فعال بودن گزینه عمق

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

اینجوری که خوبه
    فقط بازیشو از کجا پیدا کنم

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اینجوری که خوبه
    فقط بازیشو از کجا پیدا کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سرور رو انتخاب کن می ری به سایت های دانلود و دانلود کن ( سایت هارو همه رو چک کن هر کدوم که شرایط دانلودش بهتر بود ان را انتخاب کن.)
    الان حجم دانلودی 3.19 گیگ هست ( من توصیه می کنم اگر قبلا تجربه خراب شدن فایل های zip رو داری تک کانکشنی دانلود کنی که ریسکش کمتر باشه و مشکل تو بازی پیدا نکنی )
    اگر هم خواستی می تونی سفارش بدی باست بفرستن ( یکی از بچه ها بازی رو می فروشه چند صفحه قبل لینکش رو گذاشتهه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •