دوستان دارم یه مجموعه ای از سوالات که ممکن واسه همه پیش بیاد رو جمع آوری می کنم بعد یا با گفته های دوستان یا خودم پاسخ میدم ، شاید بدرد خورد :
تا اینجا این سوالات هست :
---------------------------------------------------------------------------------------------
چگونه می توانم بدون استفاده از پ*روکسی راکتور را اجرا کنم ؟
ابتدا طبق دستورالعمل زیر اکانت ijji خود را استخراج کنید
Click "forgot user ID" when on the ijji sign in on the ava website. Put in the email linked to your facebook. In the email it will have a fq_2312323132131 number. That is your ava ijji ID to put into steam
یکبار با استفاده از هر روشی راکتور رو لود کن(با استفاده از چیز پی ان یا مرورگر یا ...)
بعد که کامل لود شد کنار گزینه استارت گیم (فرقی نمی کنه قبل از لاگین یا بعدش)
یه آیکون ستاره مانند هست که نوشتهcreate shortcut اون رو بزن و اوکی کن
یه آیکونA.V.A میاد رو دسکتاپ
بازی رو همیشه از طریق این اجرا کن
نحوه بازی کردن به صورت Co-op چگونه است ؟
همون زامبی هست
فقط توش باید باکس جمع کنی
یه یه زامبی سبز رنگ میاد بکشیش یه باکس میده اونو باید بگیری
بعد هر 2 دقیقه یکی از اونها میاد 3 تاشو بگیری 500 یورو میده
4تا6 stg44
7تا9 ppsh
و به همین ترتیب
تو قسمتهای انتخاب مکان بجایpvp برو تو co op
اونجا دیگه می تونی بری تو کار زامبی ها
البته مد های متفاوتی اونجا هست
از فرار از زندان بگیر تا همین سورویوال تا.....
-------------------------------------------------------------------------------------
من هرچقدر تیر میزنم اثر زیادی روی حریف نداره ؟
انتخاب اسلحه برای هر نوع سبک بازی متفاوت است .
مثلا من یکبار هدفگیری می کنم رگبار می بندم یک اسلحه با هدف گیری دقیق باسه اول کار و قدرت متوسط خوبه
یکی موقع حرکت کردن تیر اندازی می کنه به اسلحه ای نیاز داره که ضربه های اسلحه و بزرگ شده نشانه هدفگیری و لگدش باسش کم باشه
یکی 2 یا 3 تیر بیشتر شلیک نمی کنه به اسلحه ای نیاز داره که قدرت زیاد داشته باشه
یکی همین جور رگبار می بنده موقع هدف گیری به اسلحه ای نیاز داره که موقع شلیک کمترین لگد و بیشترین پایداری رو داشته باشه.
---------------------------------------------------------------------------------------
چگونه می توان یک id را add کرد ؟
بر روی id آن کلیک راست کرده و برو روی add buddy کلیک کنید
--------------------------------------------------------------------------------------- یورو با تموم کردن مرحله ها برای اولین بار ، پر کردن supply point(sp) = 5000 ، بدست آوردن مدال و ریبون !و بلاخره 3 باکس.
--------------------------------------------------------------------------------------- مدال هارو برو بخش info داخل بازی که پایین کارکتر بازی هست مدال ها و ریبون هارو می تونی ببینی و شرایط بدست اوردنشون رو می فهمی
--------------------------------------------------------------------------------------- نحوه عضو شدن در کلن چگونه است ؟
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6418470&postcount=333
http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fava.ijji.com%2Fmyc lan%2Findex.nhn%3Fclanid%3Dscraper
---------------------------------------------------------------------------------------
من وقتی مزنم Join Clan میگه No Character Created
چیکار باید بکنم؟
شما بازی رو اجرا کردی؟ وقتی با آی دی بازی رو اجرا می کنی ازت می خواد یه کاراکتر درست کنی
اونوقت این کاراکتر وصل میشه به آی دی
و بعد از اون می تونی هم جوین شی و هم ...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
پينگو تو بازيم مينويسه؟
آره وقتی Tab رو میزنی غیر از این که امتیازها رو مینویسه پینگ هم جلوش مینویسه
چگونه در بازی اسلحه بخریم و آپگرید کنیم ؟
اسلحه ها (کلا هر چیزی تو بازی) دو جوره :
1. Gcoinic که از اسمش پیداس پول میدی به شرکت از پیشرفته ترین ها تا ابتدایی ترین ها رو میتونی بخری
2. یورویی : این آیتم ها از پول ها (یورو) که تو بازی به دست میاری خریده میشن که یه درجه اون پایینش زده که شما باید حداقل اون درجه رو داشته باشین تا بتونین اون رو بخرین
اون بالا هم قیمت ها رو زده که علاوه بر رنک باید اون هم داشته باشین
وقتی اسلحه میخری اون پایین پایین سمت چپ یه سری شکل کشیده مثلا دوربین ، لوله (کالیبر) ، ماشه و ... که اون آیتم هارو بعد از خریدن اسلحه میشه بهش اضافه کرد و آپگریدش کرد
اسلحه هایی که میخرین تا آخر بازی میتونین استفاده کنین البته بعضی اوقات یه تعمیر کوچیک لازمه
اما اگر Expendable بگیرین که چهارتا آیتم آخر این گزینه رو دارن و قیمتش یک دهم قیمت واقعیشه به اندازه یه سری جنگ یا به یه اندازه خاص ازشون میشه کار کشید اصطلاحا امانت هستن و شما کرایه شون می کنین
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
رنک در بازی چگونه بالا می رود :
شما علاوه بر کشتن ( که اصلی ترین دلیل اون هست) با چیزهای دیگه هم زیاد میشه مثل اینکه بمب بزاری یا خنثی کنی یا بری تو co op بازیی رو ببری یا ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوستان بازی رو اجرا میشه این Error رو میده... چی کار کنم؟
Failed to get authentication, please re-connect
ijji reactor رو دانلود کنین و با اکانتتتون ساین این کنید بعد بازی رو بیارید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اون پایین زده B کنار Gcoin من الان 1000 تاس به چه درد می خوره ؟
B هم یه جور تخفیف در cpsule shop هست که با حالات زیر می تونی بخری :
1000e+50b:یک کپسول میده
3000e+0b:یک کپسول میده
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3box چیست ؟
داخل روم های public یه قسمت هست برای Co-op که در اونجا مد های مختلف برای بازی هست ، 3box همون مد Survival Prison break هستش
برای یک ساعت بازی حدودا چند مگابایت مصرف می شود ؟
من حدودی حساب کردم تو شلوغ ترین حالت و بدون توقف در یک ساعت بازی کردن نزدیک به 30 مگ رو می بره
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
باتشکر از دوستان خوبم
آپدیت می شود
دوستان سوال یا جوابی بود پیغام خصوصی یا عمومی بدن که بزارم