تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 93 از 461 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

tajrobiam
    tnx

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

سلام دوست من پست های زیر رو در باره قلم چی و گاج ببینید.

کد:
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6372633&postcount=689
    کد:
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6378419&postcount=706
    کد:
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6382402&postcount=727
    کد:
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6383589&postcount=732
    کد:
    http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6386479&postcount=738

واسه کمک اموزشی رشتتون چی هست؟
    توی فروم معرفی کتاب هم یه سری بزنید
    reshtam tajrobie tnx

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

یکی جواب مارو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کمــــــــــــــــک

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام. من دوره پیش دانشگاهی گروه ریاضی رو تموم کردم ولی از پیش یه درس افتلده دارم. در کنکور سراسری سال 90 هم شرکت کردم و همچنین انتخاب رشته هم کردم. تمامی انتخاب هام دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی بوده. میخواستم بپرسم اگه این درس رو نتونم تو این شهریور پاس کنم دیگه نمیتونم ثبت نام دانشگاه و موسسه های غیرانتفاعی کنم؟ باید بمونم کنکور سال بعد؟ بعضی ها گفتن که به احتمال زیاد نمیتونی ثبت نام کنی. خیلی استرس دارم. اگه اینطور باشه کلا نمیتونم ثبت نام کنم یا این که بعد از پاس کردن این درس در اولین فرصت بعد از شهریور ماه میتونم از ترم دوم دانشگاه ثبت نام کنم؟ خواهش میکنم کمک کنید. خیلی میترسم نتونم برم دانشگاه. لطفاگه کسی میدونه بگه. مرسی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    در صورت انصراف از دانشگاه ملی روزانه چند سال از کنکور سراسری محروم میشیم؟
    یکی از دوستام 2 ترم خونده بعد مرخصی گرفته الان هم میخواد انصراف بده و از اول مهر نره دانشگاه(سال پیش قبول شد 2 ترم اول رو رفت.یه کنکور هم که گذشت که تو مرخصی تحصیلی بود)
    میتونه سراسری شرکت کنه یا میره برا سال بعد؟
    مشکل نظام وظیفه هم نداره

در آغاز فعالیت K!NG007.TNT001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    خونمون

13

یکی جواب مارو بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کمــــــــــــــــک
    دوست عزیز ، شمام دیگه شورشو درآوردیا !!!! تو دوتا تاپیک پست میذاری و سوال میکنی ، هیچکدومم نمیخونی !!

لطفا به لینک زیر مراجعه کن : ( سه تا پست بعد از پستی که شما سوالاتو مطرح کردی ، تو تاپیک ◄◄ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی ►►

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 4 کاربر از K!NG007.TNT001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    در صورت انصراف از دانشگاه ملی روزانه چند سال از کنکور سراسری محروم میشیم؟
    یکی از دوستام 2 ترم خونده بعد مرخصی گرفته الان هم میخواد انصراف بده و از اول مهر نره دانشگاه(سال پیش قبول شد 2 ترم اول رو رفت.یه کنکور هم که گذشت که تو مرخصی تحصیلی بود)
    میتونه سراسری شرکت کنه یا میره برا سال بعد؟
    مشکل نظام وظیفه هم نداره

2اگر روزانه دولتی در میخونند.2 سال محروم میشوند.یعنی 4 ترم

---------- Post added at 01:10 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

سلام. من دوره پیش دانشگاهی گروه ریاضی رو تموم کردم ولی از پیش یه درس افتلده دارم. در کنکور سراسری سال 90 هم شرکت کردم و همچنین انتخاب رشته هم کردم. تمامی انتخاب هام دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی بوده. میخواستم بپرسم اگه این درس رو نتونم تو این شهریور پاس کنم دیگه نمیتونم ثبت نام دانشگاه و موسسه های غیرانتفاعی کنم؟ باید بمونم کنکور سال بعد؟ بعضی ها گفتن که به احتمال زیاد نمیتونی ثبت نام کنی. خیلی استرس دارم. اگه اینطور باشه کلا نمیتونم ثبت نام کنم یا این که بعد از پاس کردن این درس در اولین فرصت بعد از شهریور ماه میتونم از ترم دوم دانشگاه ثبت نام کنم؟ خواهش میکنم کمک کنید. خیلی میترسم نتونم برم دانشگاه. لطفاگه کسی میدونه بگه. مرسی.

دانشگاهای دولتی خیر
    ولی دانشگاه ازاد رو فکر کنم بشود مهلت بگیرید. از دانشگاهتون باید سوال کنید

8. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

2اگر روزانه دولتی در میخونند.2 سال محروم میشوند.یعنی 4 ترم---

نظر به اينكه پذيرفت ه شدگان دوره هاي روزانه (اعم از رشت ه هاي تحصيلي متمركز و يا نيم ه متمركز) آزمون سراسري سال 1389 حتي با انصراف
    قطعي از تحصيل، حق ثب ت نام و شركت در آزمون سال 1390 را نخواهند داشت، لذا به داوطلبان اكيداً توصيه مي شود كه در انتخاب رشته به اين
    امر توجه داشته باشند.

اینو تو دفترچه سال 89 نوشته
    یعنی فقط کنکور سال بعدی رو نمیتونی شرکت کنی
    شما منبع حرفت کجاس؟
    ممنون

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

ببخشید میشه بپرسم شما عربی رو چند زدید؟
    واقعا دست گذاشتید رو نقطه ضعفم ( البته خودم نقطه ضعف نمی بینم چون کنکور امسال عربیش زیادی سخت بود ). خلاصه پایینترین درصدم همین عربی بود 30 شد. امیدوارم ازش سوء استفاده نکنید ( ) چون گفتم که شدیدا سخت بود مخصوصا منهج که منم رو منهج حساب باز کرده بودم و گرنه برای 60 درصد آمادگی لازم رو داشتم. کلا عمومیام اینطوری بود : 72-30-50-50
    نقل قول نوشته شده توسط yarane-naghdi
    جهت روشن شدن ذهن دوستان این رو عرض میکنم که : جناب وحید فقط و فقط برای اینکه برای تفریط لهراسبی عزیز یک نمونه از افراط داشته باشن اسم من رو مطرح کردن . البته این افراط و تفریط نظر وحید است .
    خب منم نظر خودم رو گفتم. تازه من که "جناب وحید فقط و فقط برای اینکه برای تفریط لهراسبی عزیز یک نمونه از افراط داشته باشن اسم من رو مطرح کردن ." رو به این خاطر که گفتی، نگفتم، حالا شاید شما از ما به خود ما اعلم ترید. من این اندازه ای که شما میگید اهمیت چندانی بهش ندادین، از نظر من افراط بود و تفریط تو عمومی خوندن رو هم لهراسبی خودش به من گفته و از درصداش پیداست ( یعنی بین تخصصی هاش که خیلی عالی بودن عمومیاش اینطور نبود )
    کلا بنظرم دوستان بیشتر در اظهارنظرهاشون دقت کنند .
    اگه شما به این حرفتون پایبند بودین، این بحثا پیش نمی اومد. خب من دقیقا در جواب اون پستی که نقل قول کرده بودین نوشتم و اظهار نظرتون کاملا ابهام گونه بود. و گرنه من تو نظراتم کاملا سعی کردم شفاف بگم.
    من اگه عدم موفقیتم در کنکور از توجه به عمومیاست پس درصدهام حتما اشتباه شده که اینهمه کم هستن
    درصدا نسبیه. نمی شه گفت امسال که عمومی ها سخت بودن و درصد همه از جمله شما پایین اومده دیگه دلیل میشه به عمومی توجهی نکرده بودین که. کلا معلومه امسال عمومیا سخت بوده، پس درصد پایین ملاک عدم توجه نیست. همش نسبیه.
    کسانی که ادعاشون میشه اینجا دارن به دیگران کمک میکنند نباید در اسم بردن و مثال زدن اینهمه سهل انگار باشن.
    این نظر شماست ولی من ادعایی ندارم، نظراتمو میگم، هر کی به نظرش خوبه استفاده کنه هر کی نه هم که هیچ. خودم به نظرم نتیجه گرفتم از اینا گفتم شاید به درد بقیه بخوره.قضاوت هم با دوستانه. هدف من اینه که دوباره حرفا مثل مشاورا نشه که جز ایجاد ترس و دلهره های واقعا الکی بیان یه سال داوطلب رو سر کیسه کنن. خودم دیدم که کنکور چه جوریه و مشاورا چه حرفهای مفتی که نمی زدن. برا همینم اینجا نظرات شخصیم رو میگم و امید است که به کار بیاد.
    نقل قول نوشته شده توسط lohrasbi
    آقا عبدالله کاش این حرف رو نمیزدی! حالا یه اشتباه کوچیک پیش اومده دیگه!
    اگه دقت کنی من و تو و وحید، اختلاف نظرمون خیلی زیاد نیست. پس بیخیال این حرفا. من از تو و آقا وحید خیلی ممنونم که میاین اینجا و تجربه هاتون رو در اختیار بقیه میزارین و راهنمایی میکنین.
    نه اشکال نداره. اینجا آزادی بیان وجود داره
    اونی که نوشتم بشدت تایید میکنم منظورم اون قسمت از نوشته های لهراسبی عزیز بود که گفته بودن عمومیا رو باید از اول کار بهشون توجه کرد . گرچه اعتقاد من اینه که تا قبل نوروز باید 85 به 15 یا 90 به 10 به عمومی ها توجه کرد .
    خب همینجا مشکل پست شما معلوم میشه. شما گفتید " به شدت تایید می کنم " و حرف لهراسبی رو نقل قول کردین. خب یکی از دوستان مثل javidflasher ( و حتی خود من ) هم براش سوء تفاهم میشه و واقعا هم حق بهش میدم. ولی خب وقتی این همه با شدت تایید کردین بعد بگین 85 به 15 یا 90 به 10، من اینو تناقض میبینم. برا همینم تو پستی که دادم کاملا باهات مخالفت کردم. حالا اگه شدت تایید میشه 85 به 15، خب ما هم حرفمون همینه
    من از این پس در پی سی حضور خیلی کمی دارم و امیدوارم که انشالله در سال آینده اینجا باشم و بعنوان یک کنکوری موفق فعالیت کنم
    با امید اینکه این بحث ادامه پیدا نکنه و دوستان فقط جنبه نکات آموزشیش رو در نظر بگیرن و نه حواشی، منم از این به بعد کمتر میام و شما ( همه کنکوریای 91 منظورمه ) کمتر بیاین رو نت و هر چی باید می دونستین تا حالا فهمیدین. شما برای کنکور و ما هم تو دانشگاه باید بشینیم درس بخونیم و هدف همینه نه چیزایی که اینجا می نویسیم.
    خلاصه من بیشتر تو تاپیک کنکوریای 90 فعالم و اینجا کمتر سر میزنم، اگه سوالی بود هم با پ.خ بفرستین.
    موفق باشید
    Last edited by vahid-p; 05-09-2011 at 15:23.

11. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال gggmail's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا دست گذاشتید رو نقطه ضعفم ( البته خودم نقطه ضعف نمی بینم چون کنکور امسال عربیش زیادی سخت بود ). خلاصه پایینترین درصدم همین عربی بود 30 شد. امیدوارم ازش سوء استفاده نکنید چون گفتم که شدیدا سخت بود مخصوصا منهج که منم رو منهج حساب باز کرده بودم و گرنه برای 60 درصد آمادگی لازم رو داشتم. کلا عمومیام اینطوری بود : 72-30-50-50
    این نشون میده اگر به قول دوستان داوطلب عمومی رو خوب از قبل عید شروع کنه درصد موفقیتش خیلی بیشتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام بچه ها...
    من امسال سال دوممه میخوام کنکور بدم... ولی نیمه دوم 71 هستم اگه نرم دانشگاخ باید برم سربازی..
    من آزاد تغذیه قبول شدم..
    میخوام ترم اول رو برم بعد از دانشگاه مرخصی بگیرم که بخونم برای کنکور 91...
    اگخ سال دیگه قبول شدم یه رشته بهتر برای سربازیم مشکلی پیش نمیاد؟
    مثلا از تغذیه انصراف بدم برم دانشگاخ جدید نگن برو سربازی...؟؟؟

در ضمن من امسال رتبم 5700 شد و میخوام شدید بخونم که سال دیگه دندونپزشکی قبوا شم... میتونید یه مشاور عالی که بشه بهش اعتماد کرد یهم معرفی کنید؟؟ مشاور تو تهران...
    خیلی ممنون اگه به جفت سوالام جواب بدین...
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •