خوب می دونی عزیز این کار رو من جایی ندیدم که تا حالا راجبش بحث شده باشه به همین دلیل در این جا در این باره صحبتی نمی کنم و به دلیل اینکه شاید این کار ضرر بزرگی واسه مدیران شبکه باشه لطف کنید دیگه در مورد این مسائل صحبتی نکنید ... ممنونم ..
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
خوب می دونی عزیز این کار رو من جایی ندیدم که تا حالا راجبش بحث شده باشه به همین دلیل در این جا در این باره صحبتی نمی کنم و به دلیل اینکه شاید این کار ضرر بزرگی واسه مدیران شبکه باشه لطف کنید دیگه در مورد این مسائل صحبتی نکنید ... ممنونم ..
Last edited by SALMAN_LOOLOO; 01-11-2008 at 14:56.
سلام. میشه یه کتاب خوب به من معرفی کنین که خواننده رو با مفاهیم پایه و عملی شبکه آشنا کنه. منظورم جزئیات حرفه ایش نیستا، کلا بگه اجزای شبکه رو، مفاهیم سخت افزاری و نرم افزاریش .ممنون میشم
سعید جان دوستان لطف کردند جواب دادند
به این جا یه سری بزن یه نرم افزار توپ داره
IP Scanner
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by undertaker_ss; 01-11-2008 at 20:31.
به نظر من بهترین کتاب شبکه های کامپیوتری تنن باوم هست اما 7 فصله و خیلی مفصل گفته اگه فقط در حد آشنایی می خواید هر چی کتاب +Netrwork باشه خوبه
یکی هست (+Network)ماله خود مایکروسافت که ترجمه هم شده ترجمه اش هم بد نیست اما اسم مترجمش یادم نیست
تونستم از رپیدشیر اینارو بگیرم:
MS Press - Network+ Certification Training Kit - 2001
Network+.2005.In.Depth.Tamara.Dean
ولی گویا 2007 network+ هم هست چیزی. شما سراغ ندارید؟
ببخشید من یه مقاله می خوام در مورد استفاده از پردازنده چند کامپیتر برای پردازش محاسبات سنگین که فکر کنم اسمش clusttering باشه اگه لطف کنید و مقالاتی رو در این مورد بهم معرفی کنید واقعا ممنون میشم.
من اولی رو دیدم کتاب خوبیه
واسه شروع خوبه .
همینه که گفتم ترجمه اش هم هست
نه من چیز دیگه ای سراغ ندارم
موفق باشید
سلام
من میخوام یک شبکه ی محلی(lan)بین یک کامپیوتر رومیزی و یک لپتاپ درست کنم.مثلا برای انتقال اطلاعات و فایلها یا بازی کردن گیمها به صورت 2 نفره.هر دو کامپیوتر دارای کارت شبکه و ویندوز ویستا میباشند.حالا چجوری این 2 تا رو باید به هم وصل کرد؟لطفا اگر کابل به خصوصی هم باید بخرم بگید.
شما باید یه کابل کراس بخرید و دوتا کارت شبکه ها رو به هم وصل کنید بعد به دوتا کامپیوتر IP توی یه رنج بدید.مثلا یکی 192.168.100.20 یکی 192.168.100.21 همین
البته نوع کابل هم cat5 باشه بهتره. اگه سرعت 1 گیگ می خواید واسه شبکه کابل cat 5 e بخرید اما اگه 100 مگ بسه همون cat5 رو بخرید
از کمکتون ممنونم من به همین روش ip سرور رو پیدا کردم.
ممکنه مرحله به مرحله این روش ها رو یه جا ارائه بدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)