منم قبل نتایج همچین خوابی دیدم اتفاقا رشتمم درست بود اما دانشگاهش اشتباهآخرشم قبول شدم
بعدا رفیق فابریکم تو دانشگاه تعریف میکرد میگفت منم خواب دیدم دانشگاهش درست بود رشتش غلط
بنابراین شما باید بگردین دنبال مکملتون تا قبول شین
![]()
منم قبل نتایج همچین خوابی دیدم اتفاقا رشتمم درست بود اما دانشگاهش اشتباهآخرشم قبول شدم
بعدا رفیق فابریکم تو دانشگاه تعریف میکرد میگفت منم خواب دیدم دانشگاهش درست بود رشتش غلط
بنابراین شما باید بگردین دنبال مکملتون تا قبول شین
![]()
خوب من خواب پزشکی دیدمدانشگاهشم مشخص بود تو خواب
حالا ببینیم چه بشه
یه حسی میگه فردا میاد نتایج . پارسال دقیقا 11 ام اومد . من اصلا انتظارشو نداشتم ! به هرکی میگفتم باور نمیکرد
امشب سعی میکنم خوابای خوبی ببینم![]()
سعیتو بکن چون زیاد وقت نداری![]()
پارسال دقیقا 10 مرداد حدودا ساعت 9 اومد....
جدا ؟ من خودم یادمه 10 ام اومد اما همه بهم گفتنام منم دیگه باورم شد 11 ام اومده !آره ساعت 9 اومد منم با روش refresh دیدم نتایجو
. حالا برای شکوندن رکورد پارسال سنجش هنوز نیم ساعتی وقت داره
پارسال که خیلی بد بود . شوکه شدم ! از اون رشته ای که میخواستم تو ی داتنشگاه شهر خودمون فقط یک نفر جولوم بود ! (پزشکی بندرعباس) اتفاقا پارسال بندر تا 6700 پزشکی گرفت ! دیگه عمرا مثل پارسال بشه ! نهایت تا 3-4 هزار بگیره . حالا ببینیم چی میشه . بچه ها امشب ماه رمضون شروع میشه بیاید همه برای هم دعا کنیم که وقتی نتایج اومد از دیدنش خوشحال بشیم .
Last edited by mehrdad_ati; 01-08-2011 at 19:35.
آره دقيقا يه ربع به 9 بود و من سريع به همه ي تهران اطلاع دادم...
فقط بابا به همه ي خوابها نميشه استناد كرد آخه من اواخر تير خواب ديدم 9 هزار شدم خداكنه رويا صادقه نباشه...
برای refresh به جای alt+r از آدرس
استفاده کنید . چون اگر صفحه تو کش ذخیره شده باشه با alt+r باز هم هموون صفحه ی ذخیره شده توی کش رو نشون میده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان یه دست تمرینی چند تا Reload زدم دستم گرم شه ...هر نیم ساعت 10 تا Reload بزنید به سایت از الان سایت رو هم گرم کنیم یه وقت کم نیاره ... !!!
ولی معمولا رتبه های برتر رو حداقل 1 روز زود تر معرفی میکردن ... کسی رتبه برتر نشده ازش بپرسیم بهش زنگ زدن یا نه ؟! .. اگر زنگ زده باشن احتمالا فرداییش نتایج ما هم میاد دیگه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)