تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 113 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1124

نام تاپيک: واحد بین الملل علوم پزشکی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

کسی خبر داره برای نیمه متمرکز پزشکی داروسازی بین المللی ارس باید کارت تهیه کنیم یا اینکه همون فیش 50 هزار تومنی بانک واسه هر رشته کافیه؟ خواهشا راهنمایی کنید؟! منظور کار خاصی قبل مصاحبه قرار نیست که انجام بدم؟تو سایت سنجش چیزی تایید کنم و ثبت نام جداگانه ای انجام بدم ....؟همون وقت مصاحبه با مدارکم پاشم برم دیگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

داره

راستی من یه سوال دارم ازتون به نظرتون من میارم زنجانو یا باید بشینم واسه سال سوم بخونم؟؟ شما کجا رو آوردی؟با تراز چند؟
    ببخشید چون من 20 تا نشدم نتونستم پاسختونو بدم همینجا میگم:
    سلام.من 7900 منطقه 2 ام.همچنین سال دومم بود ولی چون پزشکی میخواستم فقط پزشکیارو زده بودم که تبریزو کاشانو اوردم برای مصاحبه.به نظر من شما هر دو رو برای مصاحبه برید چون شانستون خیلی بیشتر میشه ضمن اینکه بین الملل راحت انتقالی میده به خصوص برای خانم ها راحت تر این امکان وجود داره.
    بین الملل طرح نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ان شا..... که قبول میشیم.

داره خودمونی میشه saraatanhaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید چون من 20 تا نشدم نتونستم پاسختونو بدم همینجا میگم:
    سلام.من 7900 منطقه 2 ام.همچنین سال دومم بود ولی چون پزشکی میخواستم فقط پزشکیارو زده بودم که تبریزو کاشانو اوردم برای مصاحبه.به نظر من شما هر دو رو برای مصاحبه برید چون شانستون خیلی بیشتر میشه ضمن اینکه بین الملل راحت انتقالی میده به خصوص برای خانم ها راحت تر این امکان وجود داره.
    بین الملل طرح نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ان شا..... که قبول میشیم.

منم مثه شما پزشکیارو زدم اول بعد دندونا دارو هم فقط دوتا!!که اگه نشد دگ اونارو بیارم!! اما خوب پدرم نمیذاره اردبیلو برم الان تنها شانسم برای زنجانه و بس... به نظرتون نمیارم؟ با تراز 7600 منطقه 1 از تهرانم بومیشون نیستم معدل کتبی سومم 17.00 س یه بارم رتبه سوم نهج البلاغه اوردم تو یکی از مناطق تهران مدرک کامپیوتر دارم زبانم تا المتری رفتم الانم دارم لغاتو میخونم برای کنکور...منم مثه شما سال دومم بود... شمارو بهت قول میدم قبولی... برای من دعا کنید و نظر واقعیتونو بی تارف بگید وای خـــــــدا واقعا کشش ندارم برای سال سوم بخونم همه بهم تیکه میندازن
    طرح داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الکی چرت و پرت بفرس بشه 20 تا

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی خبر داره برای نیمه متمرکز پزشکی داروسازی بین المللی ارس باید کارت تهیه کنیم یا اینکه همون فیش 50 هزار تومنی بانک واسه هر رشته کافیه؟ خواهشا راهنمایی کنید؟! منظور کار خاصی قبل مصاحبه قرار نیست که انجام بدم؟تو سایت سنجش چیزی تایید کنم و ثبت نام جداگانه ای انجام بدم ....؟همون وقت مصاحبه با مدارکم پاشم برم دیگه؟
    عزیزم نه برای پزشکی دندون و دارو نیاز به خرید کارت نیست اما بقیه مدارکو برو سایت دانشگاهی که اسمت اعلام شده رو ببین قسمت بین الملل طبق اطلاعیه ش عمل کن...سریعتر اقدام کن......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

1

عزیزم نه برای پزشکی دندون و دارو نیاز به خرید کارت نیست اما بقیه مدارکو برو سایت دانشگاهی که اسمت اعلام شده رو ببین قسمت بین الملل طبق اطلاعیه ش عمل کن...سریعتر اقدام کن......
    خیلی ممنون دوست عزیز...!

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی ممنون دوست عزیز...!
    خواهش میکنم

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی مصاحبه گرگانو رفته؟؟؟؟؟ اگه میدونید میشه بگین چیا پرسیدن؟؟؟؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

عزیز شرمنده خواهره من بین الملل میخونه و طرح هم داره اما خودتون فکر کنید به نظره منم پزشکی بهتره تخصص هم بگیرید ایشالا بهتره چون دندونپزشک و پزشک عمومی زیاد هست تو جامعه منم انتخاب رشتم از نظره همه خنده دار بود اما از نظره خودم اصلا خنده دار نبود!! چون اول پزشکیارو زدم بعد دندون!!که الانم اسمم برای پزشکی زنجان و اردبیل اعلام شده که پدرم میگه اردبیل دوره و نمیذاره حتی برم مصاحبه
    جدی خواهرت بین الملل میخونه؟ خب مصاحبه جطور بوده؟چی پرسیدن؟سختگیری داشتن؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    تهران

12

جدی خواهرت بین الملل میخونه؟ خب مصاحبه جطور بوده؟چی پرسیدن؟سختگیری داشتن؟

آره عزیزم اما ورودی سال 88 هستش اون موقع زیاد سخ گیری نبوده فک کنم! دانشگاه تهرانه اون موقع فقط انگلیسی گفتن خودتونو معرفی کنید و بگین چرا اینجارو زدین؟!
    دیگه اینکه به فارسی پرسیدن از پس هزینه در میاین؟ و انیکه چقدر پزشکیو دوس داری و...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •