تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 280 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 2800

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

سلام دوستان.

اين برد رو تبريك ميگم به همه خيلي خوشحال شدم از اين نتيجه ي خوب.

بازي خيلي خوب و فني اي رو انجام داد پرسپوليس و با اينكه مهاجم هدف ( نبود هاشميان و نوروزي ) نداشت اما نشون داد روي زمين خيلي عالي و هماهنگ عمل ميكنند مخصوصا پاسكاري هاي خيلي خوبه غلام رضايي / جواد كاظميان / بادامكي / شماره ي 7 ( عسگر؟! ) و در آخر بازي هم فشنگچي.

شايد ميشد 2-3 گل ديگه هم زد كاظميان يكي 2 تا موقعيت خوب داشت كه گل نشد. خيلي خوب و هماهنگ بازي كرد كاظميان و خوب خودش و ديگران رو توي موقعيت قرار ميدادش.

بادامكي هم واقعا در وسط زمين خيلي عالي بود و نشون داد برعكس زماني كه هافبك راست يا بال راست بازي ميكنه وقتي هافبك وسط هستش واقعا عاليه. يكي از فني ترين بازي هاي بادامكي بودش از لحاظ پاس هاي خوب و كنترل توپ قوي اي كه داشت. مازيار زارع به نظرم متوسط بودش.

تو دفاع هم شكوري ( دفاع چپ ) و محمد ( دفاع راست ) واقعا عالي بودن و تو حمله خيلي به تيم كمك كردن اما برعكس محمد نصرتي و نور محمدي ( شماره ي 20) خيلي ضعيف بودن و 3-4 بار جا موندن كه نتيجش يه بار شد كه توپ رفت داخل گل اما واقعا كند و نا هماهنگ هستن كه اميدوارم بهتر بشن.

بازيكن هاي خوب پرسپوليس : كاظميان / رضايي / بادامكي / محمد / عسگر / ...

راستي به نظرم از لحاظ فني فرق زيادي بين معمار زاده و حقيقي هم نيستش ... كاش به جاي يكي از اين 2 دروازبان يه بازيكن با تجربه تر گرفته ميشد.( نظر شخصي)

اميدوارم باز هم در آينده شاهد اين پيروزي هاي تيم پرسپوليس باشيم. ضمن اينكه اين پيروزي منتقدان اسطوره ي باشگاه رو كه به اين بازيكن بزرگ توهين كردند رو ساكت خواهد كرد.

حميد خان استيلي هميشه در قلب ها
    Last edited by Hamid Hamid; 25-08-2011 at 16:15.

2. 6 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب بالاخره پرسپولیس هم خوب بازی کرد هم خوب نتیجه گرفت.میتونست گلهایه بیشتری هم بزنه ولی نشد
    معمارزاده باید از همون اول به جایه حقیقی فیکس بود.یه توپو عالی از 1 متری دروازه گرفت.اگه فیکس بود مطمئن باشین گلهایی که حقیقی خوردو نمیخورد
    نکته مثبته دیگه نبودنه شیث و فیکس بودنه کاظمیان بود.این کاظمیان چرا بازیهایه اول رو سکوها و نیمکت بود؟
    استیلی گفت تا هفته 5 صبر کنید دیدید که الوعده وفا.من جایه استیلی بودم هرگز اونایی که تحت فشار قرار دادنشو نمیبخشیدم
    اگه این ارامشو هوادارا از تیم نگرفته بودن این پرسپولیسو خیلی زودتر از اینا میدیدیم
    به این تیم کریمی اضافه بشه یه مدعی اصلیه قهرمانی میشه
    هر تیمی تویه فصل یه دوره افت داره که این دوره افتو پرسپولیس گذروند
    بهتون تبریک میگم

4. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تماشاچیا که امشب شعارشون حمیدخان استیلی بود.
    ه نظر من تیم چه نتیجه بگیره چه نگیره تماشاچیا باید روحیه بدن تا تیم دچار اینجور حاشیه ها نشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    جواد که امشب ترکوند.بازم به بازیکنای قدیمی.با غیرت ترند.
    هروقت بازیکن اینجوری با غیرت بازی کنه تیم نتیجه میگیره.

6. 2 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

چقدر خوب بازی کردیم خداییش ...
    تبریک میگم بچه‌ها
    حداقل از کل 4 بازی قبل بهتر بودیم ...

گل سوم که دیگه شاهکار بود ! یه فوتبال مدرسه‌ای عالی ...
    کاظمیان هم داره میاد رو فرم ... فرارهای خوب، شوت‌های خوب، هوش بالا ... هت‌تریک هم که کرد
    4 گله شد، صدر جدوله با انصاری‌فرد فکر می‌کنم ...

ارنج استیلی، همون طوری که قبلاً پیش‌بینی شده بود، عالی بود ... با توجه به داشته‌هاش بهترین ترکیب رو گذاشته بود ...
    فکر می‌کنم البته جواد کمی عقب‌تر از رضایی بازی می‌کرد، اما به هر حال هر دو به علاوه علی‌عسگر و نوری به شدت تاثیرگذار بودن ...

رضایی هم امروز مثل همیشه خوب و تاثیرگذار بود ... واقعاً کم نذاشت تو خط حمله ... (هیچکس کم نذاشت خداییش)

مهم‌ترین ضعف پرسپولیس مثل همیشه خط دفاعی بود ... نصرتی کم‌تر اشتباه داشت، اما نورمحمدی برعکس بازیای قبل پراشتباه بود ...
    آقازمانی هم که اومد تو، دو سه تا اشتباه بچه‌گانه داشت ...

نقطه‌ی قوتمون امروز تو دروازه بود ... میثاق واقعاً عالی بود ... گلی هم که خورد، هر چند می‌تونست شیرجه بزنه، اما تقصیر دفاع بود ... عمقمون آسیب پذیر بود امروز ...

خوش‌شانس هم بودیم ... نیمه‌ی اول دو سه اشتباه بد کردیم که اگه یه ذره دقت و شانس داشتن نفتی‌ها، دروازه باز شده بود و شعارا شروع می‌شد ...
    ضمن اینکه گل کاظمیان تو نیمه‌ی اول، خیلی در جو استادیوم تاثیر داشت ... خوب شد که نیمه‌ی اول رو با برد رفتیم رختکن ...

تعویض‌ها بد نبود از نظر تاکتیکی ... اما خب فشنگچی نتونست خوب بازی کنه ... شیث خوب بود تو چند دقیقه‌ای که بود ... آقازمانی هم به جز چند اشتباهی که اوایل ورودش داشت (شاید به خاطر استرس یا جو ورزشگاه) در ادامه تو کارای تیمی خوب بود ...

امروز خیلی از مازیار بازی‌سازی آن‌چنانی ندیدم، اما نوری و تا حدودی بادامکی خوب بودن ...
    حسین هنوز خیلی اشتباه داره ... اینم از هوش فوتبالی و خلاقیت پایینشه، آسون ترین راه رو انتخاب می‌کنه ...

سمت راست بسیار پرقدرت بودیم ... محمد نفوذ‌ها و به تو زدن‌هاش عالی بود! همون چیزی که لازم داشتیم ...
    علی‌عسگر هم که نیازی به تعریف نداره، تاثیرش تو گل سوم نشون دهنده‌ی هوش بالا و آینده‌ی فوق‌العاده درخشانش در پرسپولیسه ... امیدوارم بتونیم به خوبی ازش استفاده کنیم ... مهره‌ی ارزشمندیه ...

امروز نشون دادیم به کریمی متکی نیستیم ... فکر کنین این تیم با کریمی چی میشه ...
    اگه همین روند رو ادامه بدیم، میاییم جز مدعیان ...

این بازی اشتباه هم زیاد داشتیم، اما کار تیمی در کل خوب و قابل قبول بود ... امیدوار شدیم به تیم و استیلی

باز هم تبریک میگم ...

8. 12 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب بالاخره بردیم

به نظر من معمولی بازی کردیم اما در برابر موقعیتها قدرشناس بودیم و در تک حمله ها و روی یکی دو صحنه بازی ترکیبی قشنگی اجرا کردن بچه ها
    نیمه اول زیاد خوب نبودیم ولی بیست دقیقه اول نیمه دوم رو خوب بودیم بعد از گل سوم مثل همیشه انگیزه بازیکنا فروکش کرد و نفت جلو اومد و تقریبا روی هر سانتری که کردن دفاع رو یه جورایی اذیت کردن که این نشون میده هنوز خط دفاعی ما آنچنان که باید نیست
    البته من فکر میکنم سقف این خط دفاعی با این بازیکنا همینه و ما به شدت به یه دفاع میانی مطمئن نیاز داریم نمیدونم چرا استیلی فقط روی خریدن یه مهاجم خارجی تاکیید میکنه در حالی که به دفاع بیشتر از مهاجم احتیاج داریم

کاظمیان خوب بود در واقع هرچی زد گل شد البته میتونست یه گل دیگه هم بزنه و سوپر هت تریک کنه که نشد
    روی گل اولش بیشتر از اونکه کاظمیان ضربه رو خوب بزنه این دروازبان نفت بود که ضعیف عمل کرد اما روی گل سوم واقعا خوب و خونسرد عمل کرد این کاظمیان اگر آماده بشه میتونه کریمی رو از این غربت و تنهایی در پرسپولیس در بیاره و مکمل خوبی براش باشه

اما تغییر اساسی در پرسپولیس رو به نظر من علی عسگر در تیم ایجاد کرد
    طراوتی که این بازیکن به تیم آورد واقعا کمی از اون خمودگی و افسردگی رو از تیم دور کرد علی عسگر رو چند سالیه زیر نظر دارم هوشش و نوع بازیش مختص خودشه و تقریبا میتونم بگم آسیایی بازی نمیکنه فقط باید دل به تمرین بده و اینقدر مصدوم نشه امشب واقعا سمت راست پرسپولیس رو یه حال و هوای دیگه داد

امیدوارم بردامون قطع نشه برای رسیدن به رتبه های بالای جدول نباید امتیاز از دست بدیم درواقع به اندازه کافی از دست دادیم

حرکت آخر استیلی و سجده شکرش هرچند حرکت شخصی و قشنگی بود اما به نظر من یه مربی به یه برد نباید از این حرکات انجام بده اونم اوایل لیگ یاد حرکات مارادونا در جام جهانی افتادم

10. 5 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

کاظمیان با این کارت زردی که گرفت دو کارته شد بازی بعدی محرومه؟بازی بعدی با استقلاله؟
    دو کارت گرفته ولی سه کارته محروم می شه عزیز بازی بعدی هم 17 شهریور با ذوب آهن هست

12. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

کاظمیان با این کارت زردی که گرفت دو کارته شد بازی بعدی محرومه؟بازی بعدی با استقلاله؟
    اولا وقتي بازيكنا سه كارته شن محروم ميشن از بازي بعد
    دوما بازي هفته بعد با استقلال نيست هفته بعدش يعني هفته هفتم

14. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بیچاره استیلی چه فشاری روش بود بنده خدا ! کاملآ از حرکاتش مشخص بود ..

خدارو شکر با این برد کمی فشار از روش برداشته شد ... انصافآ این بازی ترکیبی رو گذاشت که باید میگذاشت ( برخلاف 3 بازی اول )

به امید بهتر شدن تیم و برد بازی بعدی با ذوب آهن در اصفهان که نتیجش خیلی مهمه به هر حال بازی قبل دربی هم هست !

با بازی امشب به این تیم امیدوار شدم ..

16. 2 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

اولا وقتي بازيكنا سه كارته شن محروم ميشن از بازي بعد
    دوما بازي هفته بعد با استقلال نيست هفته بعدش يعني هفته هفتم

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

سلام خيلي خيلي تبريك ميگم
    آخيش بعد از چار هفته من يه نفس راحتي كشيم انصافا بازي خوبي كرديم ولي اي كاش اون يه گل رو نميخورديم (البته نزديك بود گل دوم رو هم بخوريم) كه اونوقت پيروزي دلچسبتري بود البته الان پيروزيه خيلي دلچسبي هست
    كاظميان هم گلاي خوبي رو زد گل سوم هم گل باكلاسي بود از اون حركت خوب نوري گرفته تا يك دوي كاظميان با رضايي و در آخرم ضربه خوبي كه كاظميان زد

19. 3 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •