تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 456 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض خیرخواهانه ترین تور

اف سی بارسلونا و بنیاد خیریه اش در تمامی شهرهایی که در طول تور به آن ها می رود، در مراسم خیریه شرکت می کنند. این مراسم با بنیاد خیریه ی بیل و ملیندا گیتس، Fundacion Pies Descalzos، یونیسف و... خواهد بود.

تور پیش فصل ایالات متحده در هفته ی اول آگوست فعالیت های اجتماعی و خیریه را نیز در بر می گیرد. اف سی بارسلونا و بنیاد اف سی بارسلونا برنامه ی فشرده ای دارند که در آن فعالیت هایی را برای معرفی پروژه هایی با ارزش فنی بالا و اهمیت مطبوعاتی زیاد تدارک دیده اند.
    در واشنگتون
    بنیاد اف سی بارسلونا و بنیاد بیل و ملیندا گیتس 28 جولای در شهر واشنگتون در مراسمی شرکت می کنند که در آن بیل گیتس، ساندرو روسل و خوسپ گواردیولا به عنوان نمایندگان دو طرف حضور دارند. بنیاد بیل و ملیندا گیتس با شعار 'همه ی زندگی ها یک ارزش دارند' در زمینه ی تأمین شیوه های سالم و مفید زندگی کار می کنند.
    30 جولای در واشنگتن ملاقاتی میان مدیر اف سی بارسلونا، ساندرو روسل، و مدیر بانک Inter-American Development، لوییز آلبرتو مورنو، صورت می گیرد تا اولین گام های پروژه ی مشترک بهبود وضع حلبی آبادهای ریو دو ژانیرو را ارزیابی کنند، پروژه ای که در ماه آوریل معرفی شد.
    در آخر، 31 جولای در واشنگتن، روز رقابت فوتبال ستاره ها است. در آن روز میا هام، سفیر اف سی بارسلونا در آمریکا، دیداری خیریه را اداره می کند که در آن نمایندگان باشگاه حضور خواهند داشت.
    در میامی با فونداسیون پیِس دسکالزوس
    اول آگوست در شهر میامی، آغاز همکاری بنیاد اف سی بارسلونا و فونداسیون پیِس دسکالزوس اعلام می شود و پروژه هایی که بخشی از این توافق نامه هستند معرفی می شوند. شکیرا مؤسس این بنیاد اجتماعی است که هدف اصلی آن ارتقاء تحصیل است.
    در دالاس با یونیسف
    5 آگوست در دالاس بنیاد اف سی بارسلونا و یونیسف با هم ملاقاتی خواهند داشت تا تعهدات هر دو طرف را در زمینه ی همکاری پیشروشان تقویت کنند، همکاری ای که پتانسیل های ورزش و تحصیلات را در رابطه با کودکان به خوبی نمایش می دهد.

مترجم: رامین باشی زاده FCBarca.ir

2. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض چابی، مسی و کریس رونالدو نامزدهای کسب جایزه بهترین بازیکن اروپا

سه ستاره باشگاه بارسلونا و رئال مادری نامزدهای نهایی کسب جایزه بهترین بازیکن اروپا هستند

سایت گل – لیونل مسی و چابی ارناندس دو ستاره باشگاه بارسلونا به همراه کریس رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید در لیست نهایی نامزدهای بهترین بازیکن اروپا قرار گرفتند.
    مراسم انتخاب بهترین بازیکن سال اروپا در روز 25 ماه آگوست اعلام خواهد شد و 53 روزنامه نگار ورزشی به یکی از این سه بازیکن رای خواهند داد تا در نهایت یکی از آنها به عنوان بهترین بازیکن اروپا انتخاب شود. در لیست قبلی بازیکنانی مثل وین رونی و آندرس اینیستا نیز حضور داشتند که نتوانستند به جمع سه نامزد پایانی راه پیدا کنند.
    جایگاه چهارم تا دهم لیست بهترین بازیکنان اروپا نیز به شرح زیر است
    4. آندرس اینیستا، بارسلونا
    5. فالکائو، پورتو
    6. وین رونی، منچستریونایتد
    7. نمانیا ویدیچ، منچستریونایتد
    8. زلاتان ایبراهیموویچ، میلان
    9. جرارد پیکه، بارسلونا
    10. مانوئل نویر، شالکه/بایرن مونیخ
    سال گذشته مسی موفق شد با پشت سر گذاشتن اینیستا و چابی توپ طلای فیفا را از آن خود کند. مسی آخرین بار در سال 2009 جایزه بهترین بازیکن اروپا را از آن خود کند.

4. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض نایب رئیس بارسا: خریدهای تابستانی بارسا تمام نشده است

مسئولان بارسا معتقدند با وجود جذب الکسیس سانچس هنوز خریدهای تابستانی این تیم به پایان نرسیده است

سایت گل – سپ ماریا بارتومئو نایب رئیس باشگاه بارسلونا اعلام کرد حداقل یک خرید بزرگ دیگر برای این تیم در راه است.
    هفته گذشته رسانه های اسپانیایی اعلام کردند مسئولان بارسا و آرسنال برای انتقال سسک فابرگاس به تیم اسپانیایی مذاکراتی را انجام داده اند.
    بارتومئو در گفتگو با روزنامه مارکا می گوید:" ترجیح میدهم در مورد خریدهای جدید بارسا صحبتی نکنم، تا 30 آگوست فرصت داریم و من مطمئنم اتفاقات زیادی تا آن زمان رخ خواهد داد."
    آرتومئو در مورد وضعیت انتقال فابرگاس به بارسا گفت:" هنوز هیچ خبر جدیدی وجود ندارد."
    الکسیس سانچس 22 ساله هفته گذشته رسما از باشگاه اودینزه به بارسلونا پیوست. او با قراردادی 5 ساله به این تیم اسپانیایی پیوست و آرتومئو در مورد او می گوید:" او بازیکن فوق العده ای است و می تواند خون تازه ای در رگ های بارسا ایجاد کند."
    مسئولان بارسا رضایت نامه 100 میلیون یورویی برای فروش او در نظر گرفته است.

6. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ارسنال باز دست رو یکی از ستاره های اینده دار بارسا گذاشت تیاگو رفتنی نیست نباید بدنش اون میتونه جای چابی رو اینده بگیره!

8. این کاربر از anti_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

ترجمه تیترهای روزنامه الموندو در روز 25 ژولای

" این رویای من از دوران کودکیم بود "

انتظارات بالا از الکسیس

اولین بازیکن شیلیایی بارسا " من کریس رونالدو بارسا نیستم ، من الکسیس بارسا هستم "

روز شلوغ .... او تست های پزشکی را پشت سرخواهد گذاشت ،قراردادش را امضا خواهد کرد ، به هواداران معرفی شده و با پپ صحبت خواهد کرد "

ترجمه تیترهای روزنامه اسپورت در روز 25 ژولای

چهارمین مهاجم

الکسیس ، شریک فوق العاده مسی ، ویا و پدرو اینجاست

مهاجم شیلیایی از استقبال هواداران و بزرگی بارسلونا هیجان زده شد

او امروز بعد از آزمایش های پزشکی به هوادارن معرفی می شود

بارسا پرداخت به اودینزه را از ژانویه 2012 آغاز می کند

10. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض اکنون الکسیس لباس بارسا را به تن می کند

فوتبالیست شیلییایی با داشتن پیراهن شماره 9 در روز دو شنبه به عنوان عضو جدید تیم معرفی شد.

الکسیس در حالی که یکی از دلایل آمدنش به بارسلونا را شرح می داد گفت: "گواردیولا به من زنگ زد و گفت به من اطمینان دارد". او همچنین گفت که پدرش روزی به او گفته که چقدر دوست دارد که پسرش برای بارسلونا بازی کند و این موضوع به او کمک کرده که تصمیم نهایی خود را بگیرد.
    بهترین تیم در جهان
    این بازیکن شیلیایی تصدیق کرد از اینکه بازیکن بارسلونا شده خیلی خوشحال است و گفت چقدر از اینکه عضوی از بهترین تیم جهان است احساس غرور می کند. الکسیس سانچز که پیراهن شماره 9 را بر تن می کند و بر پشت آن 'Alexis' نقش خواهد بست، ادامه داد اصلی ترین هدفش این است که: "با سایرین هماهنگ شوم و از ژاوی، مسی و بهترین بازیکنان یاد بگیرم" و این اطمینان کسب کند که می تواند "داخل و خارج از زمین تأثیر خوبی" داشته باشد. او همچنین دریافت که دوستی میان بازیکنان تیم چیزی است که آن را بسیار با ارزش می داند.

او همچنین گفت که رونالدو لوئیز نازاریو دا لیما یکی از الگوهای دوران کودکی او بوده است. الکسیس همیشه این بازیکن برزیلی را که برای بارسا بازی می کرد 'پدیده' می دانسته و از قهرمانش الگوبرداری های زیادی کرده است.
    الکسیس، که با همراهی رسانه های مختلف شیلیایی به تیم ملحق شد، قبول دارد که به دست آوردن جایگاه ثابت در ترکیب 11 نفره کار راحتی نخواهد بود زیرا تعداد زیادی بازیکن خوب در تیم وجود دارد.
    قرارداد برای 5 سال
    الکسیس سانچز دقایقی پیش از معارفه ی رسمی اش قرار داد 5 ساله ای با بارسا منعقد کرد. مبلغ بازخرید او 100 میلیون یورو است و هر زمان که گواردیولا تشخیص دهد به سایرین می پیوندد. الکسیس گفت بعد از ظهر روز دوشنبه در دیداری با پپ گواردیولا، مربی جدیدش، در مورد نقش آینده او در تیم صحبت داشته است.

مترجم: علیرضا ایزدشناس BarcelonaFC.ir

12. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

اولين ال كلاسيكو فصل جديد بدون حضور كاپيتان

كارلوس پويول، سوپر جام اسپانيا را به خاطر مصدوميت از ناحيه زانو از دست داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، قرار است كه بارسلونا و رئال مادريد در سوپر جام اسپانيا در ماه آينده به مصاف هم بروند. اين ديدار هر ساله پيش از شروع فصل بين قهرمان ليگ و قهرمان جام حذفي برگزار مي‌شود.

پيش‌بيني مي‌شود كه كاپيتان اول آبي ـ اناري‌ها به دنبال جراحي كه ماه گذشته در زانوي او صورت گرفت، حداقل دو سه ماهي از ميادين دور باشد، اما شواهد حاكي از آن است كه مدت خانه نشيني وي بيشتر است.

پويول بسياري از بازي‌هاي فصل گذشته را هم به خاطر مصدوميت از دست داد.

سانچس پس از پيوستن به بارسلونا:
    براي كسب عنوان‌ها و افتخارات به اينجا آمده‌ام
    نمي‌خواهم با كريستيانو رونالدو مقايسه شوم
    آمده‌ام تا از ژاوي و مسي ياد بگيرم

مهاجم شيليايي جديد آبي ـ اناري‌ها پس از پيوستن به بارسلونا اين تيم را بهترين تيم جهان و روياي كودكي‌اش خواند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، الكسيس سانچس كه در طي يكي، دو روز گذشته رسما به بارسلونا پيوست در نشست خبري خود گفت: از اين كه به بهترين تيم جهان پيوسته‌ام بسيار خوشحالم. در اينجا مي‌خواهم از مسي و ژاوي چيزهاي زيادي ياد بگيرم، اما بايد اين را بگويم كه نمي‌خواهم با كريستيانو رونالدو مقايسه شوم، چرا كه من آلكسيس سانچس شيليايي بازيكن بارسلونا هستم.

متن مصاحبه سانچس در زير آمده است:

**چرا به بارسلونا آمده‌اي و اين تيم چه چيزهاي را مي‌تواند براي شما فراهم كند؟

اولين چيزي كه مي‌خواهم، هماهنگي كامل با بازيكنان و سپس كسب عنوان‌ها و قهرماني‌ها با اين تيم است. همه از بارسلونا پيروزي مي‌خواهند، براي رسيدن به همه چيز ممكن بايد به مبارزه ادامه دهيم.

** آيا قبل از انتقال به بارسلونا با پپ گوآرديولا، سرمربي تيم صحبت كرده‌اي؟

بله، برايم بسيار اهميت داشت كه نقطه نظر او را درباره خودم بدانم.

** آيا پيش از اين خاطراتي در ذهن از بارسلونا داشته‌اي؟

بسيار سخت است باور كنم. در كودكي آرزوي بازي در بارسلونا بهترين تيم جهان را داشتم و الان اين رويا به واقعيت و حقيقت تبديل شده است.

** الگوي شما در فوتبال چه كسي است، آيا رسيدن به او سخت است؟

بازي رونالدو را بسيار مي‌پسندم، اما الان در بهترين تيم دنيا حضور دارم. سخت است كه خودم را در جاي او قرار دهم.

** از چند جا پيشنهاد داشتي و چرا بارسلونا را انتخاب كردي؟

پدرم صرف نظر از پول، همواره مي‌خواست كه در بارسلونا بازي كنم. آنچه كه مي خواهم كسب عنوان‌ها و قهرماني‌ها است تا به فرزندان و نوه‌هايم بگويم كه در بارسلونا به افتخارات زيادي دست پيدا كرده‌ام.

** نظرت درباره استقبال پرشوري كه در بارسلونا از تو شد، چيست؟

از تماشاگراني كه در اولين روز حضورم در بارسلونا براي ديدن و حمايتم آمدند، تشكر مي‌كنم. به هنگام رسيدن به فرودگاه فشار و استرس زيادي داشتم. خيلي سخت است كه به اينجا بيايي و بتواني به حضور خود ادامه دهي و خود را ثابت كني.

** آيا مقايسه خود با كريستيانو رونالدو را مناسب مي‌داني؟

احترام زيادي براي كريستيانو رونالدو قائل هستم، اما من سانچس شيليايي بازيكن بارسلونا هستم و دوست ندارم با كسي مقايسه شوم. به اينجا آمده‌ام تا از ليونل مسي و ژاوي هرناندز و ديگر بازيكنان ياد بگيريم.

** آيا از نفرين شماره 9 در بارسلونا خبر داري؟

نمي‌دانم. خواهم گفت كه شانس خوبي است.

** ال كلاسيكوي آينده را در سوپر جام اسپانيا چگونه مي‌بيني؟

اگر با رئال روبرو شويم، تنها به پيروزي و قهرماني خواهيم انديشيد چرا كه در فوتبال يا بايد همه چيز را به دست آوري يا اين كه هيچ چيزي را به دست نياوري.

** نظرت درباره سخنان ايوان زامورانو پس از انتقالت به بارسلونا چيست؟

زامورانو الگوي من است. مي‌خواهم كه به سطح او برسم. محرك و انگيزه‌ام كسب عنوان‌ها و قهرماني‌ها است. اجازه بدهيد كه به مردم شيلي بگويم كه درها به روي آن‌ها گشوده است.

** درباره ستايش مسي و آلوس چه نظري داري؟

افتخار مي‌كنم كه چنين بازيكنان بزرگي درباره‌ام صحبت مي‌كنند.

** آيا از عقد قرار داد طولاني مدت با بارسلونا نگراني؟

مي‌خواهم با اين تيم از دنياي فوتبال خداحافظي كنم. وارد ماجراجويي طولاني شده‌ام.

** آيا براي اثبات خود در بارسلونا، استرس و فشاري را در خود احساس مي‌كني؟

چيزهاي زيادي براي عرضه دارم. فشار همواره در بهترين تيم جهان وجود دارد. رقابت‌ را دوست دارم، چرا كه منجر به رشد و پيشرفت سطح بازي‌ام مي‌شود.

** چه وقت تصميم گرفتي كه بعد از توجه بارسلونا به تو به گزينه‌هاي ديگر فكر نكني؟

وقتي كه برادرم گفت كه پدرم دوست دارد كه مرا در بارسلونا ببيند، ديگر به هيچ تيم ديگري فكر نكردم.

باشگاه بارسلونا اعلام كرده كه سانچس همچون ديگر بازيكناني كه در كوپا آمريكا شركت كردند، در هشتم آگوست به تمرينات آماده سازي تيم ملحق خواهد شد.

بعد از نظر سنجي 53 روزنامه ورزشي صورت گرفت
    ژاوي، مسي، رونالدو، نامزدان نهايي كسب عنوان بهترين بازيكن اروپا

اتحاديه فوتبال اروپا سه نامزد نهايي كسب عنوان بهترين بازيكن اروپا را در فصل گذشته اعلام كرد كه هر سه از ليگ اسپانيا هستند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بعد از نظرسنجي كه از 53 روزنامه ورزشي صورت گرفت، اتحاديه فوتبال اروپا «يوفا» ليونل مسي آرژانتيني، كريستيانو رونالدو پرتغالي و ژاوي هرناندز اسپانيايي را به عنوان نامزدان نهايي كسب عنوان بهترين بازيكن اروپا در فصل گذشته انتخاب كرد.

برنده اين جايزه در 25 آگوست و در خلال مراسم قرعه كشي ليگ قهرمانان اروپا در موناكو مشخص خواهد شد.

آندرس اينيستا (بارسلونا)، راداميل فالكاو (پورتو) وين روني و نمانيا ويديچ (منچستريونايتد)، زلاتان ابراهيمويچ (سوئد) جرارد پيكه (بارسلونا) و مانوئل نوير (شالكه) به ترتيب در رده‌هاي چهارم تا دهم اين رده بندي قرار دارند.

14. 3 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مارسلو سالاس: بازی در کنار مسی می تواند الکسیس سانچس را به بازیکن بهتری تبدیل کند

این بازیکن 22 ساله اهل شیلی بعد از کش و قوس های فراوان به بارسا پیوست و سالاس احساس می کند که او می تواند به دستاوردهای بزرگی در نوکمپ دست پیدا کند

سایت گل- مارسلو سالاس، ستاره سابق فوتبال شیلی، معتقد است اگر الکسیس سانچس بتواند با فضای جدید سازگار شود، می تواند بازی های بسیاری درخشانی در بارسا به نمایش بگذارد.

این بازیکن 22 ساله اهل شیلی بعد از کش و قوس های فراوان به بارسا پیوست و سالاس احساس می کند که او می تواند به دستاوردهای بزرگی در نوکمپ دست پیدا کند.
    مهاجم سابق لاتزیو و یوونتوس در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر الکسیس بتواند در بارسا جا بیفتد، موفقیت هایش حد و مرزی نخواهد داشت.
    محدودیتی برای دستاوردهای او نمی توان قائل شد. هرچند رسیدن به این موفقیت ها آسان نخواهد بود. بازیکنان زیادی بوده اند که نتوانسته اند با پول هنگفتی که برای آنها پرداخت شده، کنار بیایند.
    الکسیس سال به سال پیشرفت کرد. من مطمئنم که او در بارسا موفق خواهد بود. او همه ویژگی های لازم برای تبدیل شدن به یک بازیکن بزرگ را دارد."

سالاس همچنین گفت که بازی در کنار مسی می تواند به سانچس کمک کند که به بازیکن بهتری تبدیل شود.
    " مسی قلب تیم است و همه چیز در اطراف او شکل می گیرد. او ستون اصلی بارساست. الکسیس اگر با مسی به هماهنگی برسد، می تواند به بازیکن بزرگی تبدیل شود."

16. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

18. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

کاریکاتور امروز الموندو

الکسیس : من آمده ام تا از بهترین ها یاد بگیرم

پپ : در واقعیت شما می آیید به نیوکمپ و این چیز هارو فراموش می کنید

20. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •