تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 339 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز yashgin128's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگر بد بوديم چطور به مس كرمان دو گل زديم؟

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: اگر مقابل مس بد بوديم چطور به اين تيم دو گل زديم؟

اسماعيل شريفات درباره برتري 2 بر يک برابر مس و گلزني در اين ديدار گفت: اولين گلم را براي استقلال زدم. در دو بازي يک گل زدم و دو پاس گل دادم. در ديدار اول حقم اخراج نبود اما قسمت اين طور شد، من به قسمت اعتقاد دارم.
    وي درباره شادي بعد از گل خود در مسابقه با مس عنوان کرد: خيلي خوشحال بودم. چون در بازي اول اخراج شدم و يک مسابقه را از دست دادم به لحاظ روحي فشار به من وارد شد و به همين دليل وقتي گل زدم پيراهنم را درآوردم و مي‌خواستم شماره‌ام را به هواداران نشان دهم و سپس به سمت ميداودي و اميرآبادي رفتم.
    شريفات در مورد حريف بعدي آبي پوشان يعني فجرسپاسي گفت: بازي سختي خواهد بود. هر تيمي مقابل استقلال بازي مي‌کند تمام توان خود را به کار مي‌گيرد و تلاش مي‌کند خود را نشان دهد. براي ما بازي‌هاي خارج يا داخل خانه فرقي نمي‌کند.
    مهاجم استقلال در مورد صحبت‌هاي صمد مرفاوي مبني بر نتيجه گيري اين تيم به صورت غيرطبيعي گفت: در اين بازي شايد در 10 دقيقه اول به خاطر جو سنگين خوب نبوديم که در آن لحظات هم مس کرمان هم دو بار به سمت دروازه ما شوت زد. بيشتر بازي دست ما بود. اگر بد بوديم چطور توانستيم دو گل بزنيم؟‌
    شريفات در خصوص اينکه فکر مي‌کند در ليست بعدي تيم ملي حضور داشته باشد عنوان کرد: همه بازيکنان استقلال مدعي حضور در تيم ملي هستند و در اين سه بازي هم همه خود را نشان دادند. من دوست دارم زماني به تيم ملي دعوت شوم که بتوانم جاي محکمي داشته باشم. دوست دارم آنقدر بازيکن کاملي باشم که به عنوان يک مهره خوب روي من حساب کنند، هرچند که هيچ کس از ملي‌پوش شدن بدش نمي‌آيد.

منبع:ورزش3

2. 5 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

پورحيدري: رحمتي و مجيدي جادوگر نيستند

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: رحمتي و مجيدي اگر موفق هستند از جادوگري نيست، به دليل اين است که توانايي دارند.

منصور پورحيدري در گفتگویی صحبت‌هاي زير را مطرح کرد:
    * از شرايط استقلال راضي هستيد؟
    با وضعيتي که داريم از نظر کار گروهي، راضي نيستم. همه بازيکنانمان به موقع دور هم جمع نشدند و هر يک تازه به تيم اضافه شدند. هنوز کادر فني نتوانسته همه بازيکنان را در اختيار داشته باشد و بر اساس قابليت آنها برنامه‌هاي تاکتيکي‌اش را اجرايي کند. اگر همه بازيکنان جمع شوند بازي به بازي استقلال بهتر مي‌شود و مي‌توانيم به خواسته‌مان برسيم.

* پس قبول داريد استقلال نمايش خوبي ندارد؟
    در هفته‌هاي اول همه به دنبال امتياز هستند و هر کس بحث ديگري را مطرح کند، شعار است. به هر حال مهم امتياز گرفتن است و در درجه دوم بازي زيبا اهميت دارد. خوب باشي اما امتياز نگيري، چه فايده‌اي دارد؟ تيمي که قهرماني مي‌خواهد بايد امتياز بگيرد. هنوز زود است بگوييم چه تيم‌هايي مدعي قهرماني هستند.

* صمد مرفاوي در مصاحبه‌اش به نتيجه گرفتن باشگاه استقلال طعنه زده و آن را غيرطبيعي خوانده است. بحث جادو هم مطرح شده است...
    جادو و جمبل از کجا آمده است؟ اگر قرار بود اين چيزها تاثيرگذار باشد پس زندگي آدم‌ها بايد خيلي بهتر از اين باشد. از آنجا که همه تيم‌ها دنبال نتيجه گرفتن هستند همه تحت فشارند و به دنبال هر وسيله‌اي براي خارج شدن از اين بار مسئوليت هستند. منظور من مرفاوي نيست و براي او احترام قائلم. او حتما تحت فشار بوده که چنين صحبتي کرده است. من معتقدم اگر چنين چيزهايي عنوان مي‌شود، بهتر است به حالت سربسته مطرح نشود چون سربسته صحبت کردن ما را به جايي نمي‌رساند.

*استقلال قرار است مدافع عراقي جذب کند؟
    فعلا چنين برنامه‌اي نداريم اما جذب مدافع خارجي در برنامه‌هاي آينده تيم هست.

* اين روزها بحث دعوت از فرهاد مجيدي به تيم ملي است، در حالي که سرپرست تيم ملي معتقد است مطرح شدن چنين بحث‌هايي در مطبوعات به ضرر مجيدي است؟
    در مطبوعات هميشه اين بحث‌ها بوده است اما به يک مطلبي اشاره کنم که فرهاد مجيدي براي اولين بار نبود که چنين توپي را گل مي‌کرد. سال‌هاست که در سطح اول فوتبال چنين گل‌هايي مي‌زد. فرهاد جادوگر که نيست او خودش اين توپ را گل کرد. از طرفي مهدي رحمتي سال‌هاست درون دروازه توپ مي‌گيرد. اين از توانايي رحمتي است نه از جادو کردن. آدم بايد انصاف داشته باشد. فرهاد مجيدي يک بازيکن استثنايي است و مي‌تواند به تيم ملي کمک کند اما اين کادر فني تيم ملي است که تصميم مي‌گيرد چه بازيکني را دعوت کند. حالا اگر ما مدام در اين باره حرف بزنيم فايده‌اي ندارد. مهم ديد کي‌روش است.

* اين روزها بحث کميته فني باشگاه استقلال در ميان است، شما فکر نمي‌کنيد تشکيل کميته فني بيشتر به حاشيه‌ها دامن بزند؟
    آنچه مسلم است من و فتح‌الله‌زاده علاقمند هستيم پيشکسوتان استقلال را دور هم جمع کنيم و به همين دليل تصميم گرفتيم که پس از درگذشت مرحوم ناصر حجازي فعاليت‌هاي کميته فني ادامه پيدا کند و از حسن روشن خواستيم در آنجا مشغول کار شود. من فقط در همين حد در جريان امور هستم و از مسائل ديگر خبر ندارم.

منبع:ورزش3

پ.ن:به نظر من که اتفاقا فرهاد یه جادوگر تمام عیاریه که تو بازی با توپ جادو میکنه مگر سوپرگل سال قبل فرهاد خان به مدافعان و دروازه بان تیم ملی(سپاهان) رو کسی یادش میره همون گلی که همه رو دریبل کرد گلی که فقط مسی میتونه بزنه

4. 5 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این شعارو من اولین بار بود تو اتوبوسی که برمیگشتیم از استادیوم بازی با داماش شنیدم
    شعار قشنگی بود به حافظه سپردمشگفتم بقیه استقلالیا هم استفاده کنن

فرهاد چراغ ِ شبِ ظلمانیه تاجی
    فرهاد طبیبه تبه طوفانیه تاجی
    فرهاد پریشانه پریشانیه تاجی
    فرهاد هست به هر معرکه دل گرمیه تاجی
    گوییم به فرهاد نور تو را ماه ندارد / دل جز تو دگر دلبر دلخواه ندارد
    بیتو 3 جام ارزشه یک کاه ندارد / تیم بیتو بماند به خدا راه ندارد

6. 6 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

توی بعضی سایتها خبری بود که هوادارای استقلال پارچه نوشته ای رو برای فرهاد نوشتن که فلان بوده و نمی دونم عکس العمل هایی هم در بر داشت !
    سوژه این بوده:

اینو زود اومدن جمعش کردن
    شرمنده می نقل قولم از پست های چند صفحه پیش..
    من باب همین سوژه! دیشب 20 - 30 شبکه دو هم واکنش نشون داد و در حالی که عکس رو با اسم سانسور شده فرهاد عزیز نشون میداد، اعتراض خودش رو به لیدر ها و باشگاه استقلال اعلام کرد!
    .
    متاسفانه چنان واکنش نشون میدن که انگار تماشاگر گناه کبیره مرتکب شده و بی احترامی ای به کسی کردند... واقعا تعصب بیجا تا کجا؟! ... any way....
    .
    .
    كأنَ لم يكن شيئاً مذكوراً!

8. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شرمنده می نقل قولم از پست های چند صفحه پیش..
    من باب همین سوژه! دیشب 20 - 30 شبکه دو هم واکنش نشون داد و در حالی که عکس رو با اسم سانسور شده فرهاد عزیز نشون میداد، اعتراض خودش رو به لیدر ها و باشگاه استقلال اعلام کرد!
    .
    متاسفانه چنان واکنش نشون میدن که انگار تماشاگر گناه کبیره مرتکب شده و بی احترامی ای به کسی کردند... واقعا تعصب بیجا تا کجا؟! ... any way....
    .
    .
    كأنَ لم يكن شيئاً مذكوراً!
    البته این مدلی که 20:30 نشون داد و اسم فرهاد خان نشون نداد خیلی بدتر این خبر پخش شد.
    بابا هر که ،که خبر نداشته که متنش چیه حتما فکر میکنه که حتما یا فحش نوشتن یا شعار سیاسی دادن یا چیزی به نظام گفتن.
    کاش لااقل اسم فرهاد رو میزاشتن تا حداقل ذهنیت بد ایجاد نشه

پ.ن:قسمت بولد شده.خیلی حال کردم وقتی این مدلی نوشتی.مرسی

10. 4 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حاشیه ها از در و دیوار میریزند

جادوگر استقلال هم لو رفت+درگیری لفظی مرفاوی و مظلومی

ورزش > لیگ برتر - 24آنلاین گزارش داد:

مخالفان پرویز مظلومی در کرمان روی یکی از دوستان وی انگشت گذاشته اند که جادوگر نیست.
    در شرایطی که اتهامات مسی ها به سرمربی استقلال مبنی بر استفاده از نیروهای خاص در فوتبال (بخوانید جادوگری) همچنان بازتاب دهنده اتفاقات حاشیه ای فراوانی است، برخی رسانه های محلی و غیر محلی از فردی بنام ن.ف یاد کردند که...

جمله دردسر ساز بازی مس-استقلال؛ مرفاوی به مظلومی: مگر تیم تو پاس دادن هم بلد است؟!

ورزشی - یک جمله از سرمربی مس کرمان در حین دیدار این تیم با استقلال تهران عامل بسیاری از جنجال های این مسابقه بود.

به گزارش «24»، اتفاقات حاشیه ای دیدار مس کرمان و استقلال تهران به حدی بود که هنوز برخی از آن اتفاقات رسانه ای نشده است.
    در پایان این بازی پر سرو صدا وقتی پرویز مظلومی خواست برای عرض خسته نباشید نزد صمد مرفاوی سرمربی مس کرمان برود دستیاران وی مانع شدند و جملات سرمربی مسی ها در حین مسابقه را به مظلومی یادآوری کردند تا دست آخر قید این کار را بزند که به زعم برخی ها یکی از دلایل شدت گرفتن اختلافات آنها همین مسئله بوده است.
    اما نکته مهمی که هنوز خیلی ها از آن بی اطلاع هستند به درگیری لفظی مربیان دو تیم روی نیمکت و در جریان مسابقه مذکور مربوط می شود. یکی از شاهدان عینی به خبرنگار ما گفت: در نیمه دوم بازی و در شریطی که پرویز مظلومی به بازیکنانش تاکید می کرد که پاسکاری کنند، مرفاوی با لحنی خاص و خطاب به این مربی گفت: مگر تیم تو پاس دادن هم بلد است؟ مظلومی واکنشی به این جمله نشان نداد اما یکی از مربیان استقلال از روی نیمکت متقابلا جواب مرفاوی را داد تا در ادامه، این درگیری ادامه داشته باشد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرفاوی:حرفم را زدم و فوتبالی هافهمیدند/خودشان را زدند به خواب خرگوشی/مگر اسم آوردم که به خود گرفتند

ورزش > لیگ برتر - صمد مرفاوی در گفت و گویی اختصاصی با خبرآنلاین از بازی جنجالی تیمش با استقلال سخن گفت

فرهاد عشوندی:«من سر حرفی که زدم هستم. هر کسی می تواند از حرف هایم هر برداشتی داشته باشد اما...» این صمد مرفاوی است که بعد از جنجال به پا شده بر سر اتفاقات بازی استقلال و مس ، لب به سخن می گشاید. سرمربی سابق استقلال که بعد از شکست مس برابر آبی های پایتخت گفته بود :« آنها با تقلب بازی را بردند.» یک روز پس از جنجال های ایجاد شده درباره ارتباط مظلومی با ماوراء الطبیعه ، در گفت و گویی با خبرآنلاین ، از همه اتفاقات بازی جنجالی استقلال و مس سخن می گوید.
    تیم تان قشنگ بازی می کند اما مثل فصل قبل در نتیجه گیری بدشانس هستید.
    راستش من امسال می خواستم ضعف های تیمم را با خریدن چند بازیکن با تجربه کاور کنم اما به هر حال در این راه مشکل داشتیم. من هم مثل آقای غلام پیروانی روی هر بازیکنی دست گذاشتم گران بود و زورمان نرسید. با این حال باید یک مقدار زمان بگذرد تا بتوانیم بهتر بشویم. مشکل زیادی هم نیست.
    البته بازیکن های خوبی هم گرفتید. مثلا همین مهاجم خارجی تیم تان؟
    بله ، فکر می کنم او بزودی در ترکیب تیم جا بیفتد. او تنها 10 روز است که به جمع ما آمده. بعد از 3 روز تمرین هم مجبور شد به تهران برگردد و برای تست پزشکی ، چند روزی تمرینات را از دست داد. هنوز با شریاط آب و هوایی کرمان عادت نکرده. فکر می کنم ، روز به روز اوضاعش بهتر بشود و اگر به هماهنگی برسد قطعا خیلی می تواند برای مان موثر باشد.
    راستی چرا وسط بازی با استقلال یکدفعه رفت به رختکن؟
    مشکل این بود که داور به استرجی که زیر شرتش پوشیده بود گیر داد و از زمین فرستادش بیرون . بعد هم که برگشت ، زدند سرش را شکستند و حسابی خونین و مالین شده بود. به نظرم او مهاجم باهوشی است. بزودی روزهای خوبش شروع می شود.
    بعد از بازی هم تیم تان حوادث تلخی را پشت سر گذاشت.
    راستش آن موقع من به سالن کنفرانس رفته بودم. دقیقا نمی دانم چطور این اتفاق افتاد. به هر حال بازیکنان از باخت تیم ناراحت بودند و بعد از بازی با هم اوقات تلخی کردند که یکدفعه برخوردشان بالا گرفته بود و منجر شده بود به درگیری فیزیکی. به هیچ وجه این اتفاقات را تحمل نمی کنم و دیدید که با کسی که این اتفاق را رقم زده بود برخورد کردم.
    یعنی اخراج امرایی به همین دلیل بوده؟
    بله او به خاطر برخورد فیزیکی در رختکن از تیم اخراج شد.
    و برخورد تان با بیاتی نیا چطور؟ او را به خاطر خوشحالی بعد از گل ، تنبیه کردید؟
    اگر منظورتان حرف هایم در حین بازی است که قطعا به خاطر خوشحالی اش بود. ببینید ما تازه یکی از گل های خورده را جبران کرده بودیم و وقتی بیاتی نیا توپ را از دروازه برداشت و به سمت وسط زمین دوید ، تازه یادش افتاد برای خوشحالی بیاید سمت نیمکت با همه دست بدهد. من عصبانی شدم چون تیم نیاز داشت از فرصت ها استفاده کنیم. آن هم در بازی با تیم هایی که شانس دارند و لحظه ها برای شان به ارزش طلاست ، ما هم باید تلاش کنیم تا زمان را از دست ندهیم. باید سریع بازی را شروع می کردیم نه اینکه برای خوشحالی بعد از گل ، کلی هم وقت تلف کنیم.
    و اخراجش هم به همین مسئله ربط داشت؟
    نه ، او یکسری مسائلی را ایجاد کرده بود که منجر به این تصمیم شد.
    یکی از روزنامه ها نوشته بود به او قول دادید که فیکس باشد و از نیمکت نشینی گلایه دارد.
    من هیچ قولی نه به او که به هیچ بازیکن دیگری ندادم. مگر او برای تیم ما مجانی قرار است بازی کند که بخواهم قول بدهم فیکس باشد. ماشاالله هیچ بازیکنی این روزها تا پولش را نگیرد ، قرارداد امضا نمی کند . وقتی هم که بازیکنی که قرارداد می بندد و پول می گیرد باید تابع قوانین تیم باشد. من به هیچ بازیکنی قول ندادم که فیکس بازی کند. برای تصمیمی هم که درباره ترکیب تیمم می گیرم دلیلی ندارد به کسی توضیح بدهم. بازیکنی در تیمم بازی می کند که شایستگی فیکس بازی کردن را داشته باشد.
    راستی انگار رابطه گزارشگر سیمای کرمان هم با شما خیلی خوب نیست.
    ( کمی مکث می کند) بگذار درباره این مسائل حرفی نزنم. حرفی نزنم بهتر است.
    برسیم به بحث ماوراءالطبیعه؟ حرف های تان اعتراض منصور پورحیدری را به همراه داشته.
    من که از کسی اسمی نیاوردم که این بزرگان ناراحت شدند و به خودشان گرفتند. من فقط درباره چیزی که اعتقاد داشتم ، چند کلمه حرف زدم.
    ولی آقای پورحیدری می گوید خود شما خیلی خوب « ن-ف» را می شناسید؟
    من که اسمی از کسی نیاوردم که بگویم فلانی فلان کاره است. نمی دانم چرا آقای پورحیدری ناراحت شدند . من یکسری از حقایق را گفتم که فکر می کنم فوتبالی ها خیلی خوب ، درکش می کنند. نیازی هم نمی بینم که بخواهم بیشتر از این بازش کنم.
    اما مثلا ایشان می گوید بازیکنی مثل مجیدی برای گل زدن نیازی به جادو ندارد. می گوید مس نسبت به نیمه اول افت کرد که گل خورد.
    این حرف ها نیست. ما اتفاقا در تمام طول بازی ، روان و منطقی بازی کردیم. منتهی روی بدشانسی و البته شانس فوقاعلاده تیم حریف روی یک غافلگیری گل خوردیم. ما در حمله بودیم که دفع توپ حنیف عمران زاده با اشتباه دفاع ما افتاد زیر پای فرهاد مجیدی و گل شد. بعد از گل هم باید با نفرات بیشتری حمله می کردیم که این تیم مان را شکننده می کردما که روی تاکتیک گل نخوردیم . گل اول شان روی یک حادثه بود. به نظرم تیمم در تمام 90 دقیقه ، نظم تاکتیکی اش را حفظ کرد اما اسیر چیزهای دیگری شدیم. ما بر خلاف جریان بازی ، باختیم. این را آقایان ، خودشان هم می دانند . اصلا به برد در کرمان فکر هم نمی کردند. حالا خودشان را زدند به خواب خرگوشی و این حرف ها را می زنند.
    یعنی هنوز هم می گویید با ماوراء الطبیعه بردند؟
    ببین من هنوز روی حرفی که در سالن کنفرانس زدم هستم. من چیزی درباره ماوراء الطبیعه نگفتم. گفتم با امدادهای غیبی گل زدند و بازی را بردند. به حرفی هم که زدم اعتقاد دارم. ببینید این نتیجه غیر طبیعی بود من مسئول برداشتی که از حرف هایم شده نیستم. ولی کدهایی که لازم بود را دادم و فکر می کنم هر کس باید می فهمید من چه گفتم را فهمیده است.
    و برای سئوال آخر ، خیلی ها می گویند نیمکت صمد مرفاوی خالی است و او در کادرفنی تنهاست.
    این حرف را قبول ندارم. ما یک تیم مربیگری کامل هستیم و به همکارانم اعتقاد ویژه دارم. مشکلی هم از این بابت وجود ندارد. تیم ما دارد روز به روز بهتر می شود. این را مطمئنم که بزودی روی دور می افتیم.
    و البته درباره بحث فوتبال پاک؟
    من فکر می کنم بردن ارزش این را ندارد که آدم دست به هر کاری برایش بزند. خود فوتبال پاک است اما گاهی کسانی کارهایی می کنند که ...

مخالفان سرمربی استقلال به اوت زدند/ جادوگر مورد نظر در کار لوازم صوتی است!

ورزشی - مخالفان پرویز مظلومی در کرمان روی یکی از دوستان وی انگشت گذاشته اند که جادوگر نیست.

به گزارش «24»، در شرایطی که اتهامات مسی ها به سرمربی استقلال مبنی بر استفاده از نیروهای خاص در فوتبال (بخوانید جادوگری) همچنان بازتاب دهنده اتفاقات حاشیه ای فراوانی است، برخی رسانه های محلی و غیر محلی از فردی بنام ن.ف یاد کردند که همواره در کنار سرمربی استقلال حضور دارد و طی دو سال اخیر در لفافه به جادوگری برای تیم های مظلومی متهم شده است اما این فرضیه وقتی به گوش استقلالی ها و بویژه منصور پورحیدری و پرویز مظلومی رسید موجب قهقهه زدن آنها شد زیرا فرد مورد نظر که گفته می شود همراهی اش با مظلومی مشکوک است، در واقع یکی از استقلالی های قدیمی و از دوستان نزدیک پورحیدری و مظلومی به حساب می آید و شغل وی فروش لوازم صوتی و تصویری بوده و مغازه او نیز همواره پاتوق استقلالی هاست.
    لازم به ذکر است که طراحی داستان استفاده پرویز مظلومی از نیروهای ماورایی از زمان حضور این مربی در کرمان و باشگاه مس صورت گرفت و ظاهرا ریشه آن در این دیار است.

+
    دیشب نزدیک به 30 بار اون جداله حاجی و مایلی رو نگاه کردم
    جدا از همه چیز از یه چیزش خیلی خوشم اومد اونجا که مایلی بحثه خندیدن تویه خنده بازار و کرد و گفت چه اشکال داره مردم بخندن؟
    این حرفو در صورتی زد که خودش از همه بیشتر مسخره شد
    این ادمی که انقد با گذشته چطوری میتونه تو ماهه رمضان تهمت الکی بزنه؟
    اینم اضافه کنید که اون تیم تیمه قلعه نویی بوده قلعه نویی که میخواست جشنه قهرمانیهاش تو لیگو تو مراسمایه ناصر خان بگیره که با مخالفت هوادارا رو به رو شد
    حالا قلعه نویی امشب نزدیکه خونه ما مراسم جشن داره چه موقع این جشنو میگیره؟وقتی که تازه مراسم خاک سپاریه بابک معصومی تموم شده+محل جشن فاصله زیادی با خونه ناصرخان نداره
    چرا این مراسما باید زمانش یکی دوز بعد از مرگ ناصر خانو و حالا هم بابک معصومی باشه؟
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 14-08-2011 at 17:57.

12. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خداییش صمد خان لااقل برای باختت یه دلیل بیار که حداقل مورد قبول باشه اخه امداد غیبی ...!؟
    چه دوره ای شده.مربی ها برای توجیه باختشون هزار و یک دلیل موجه و غیر موجه میارن بابا یه کم مردانگی داشته باشین و بگین که تیم حریف بهتر بود و باختیم.
    تیمی که 80 دقیقه زیر فشاره ولی گل نمیخوره ولی تو 10 دقیقه دو گل میزنه به نظر من که لایق برده

14. 5 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

چه دوره ای شده.مربی ها برای توجیه باختشون هزار و یک دلیل موجه و غیر موجه میارن بابا یه کم مردانگی داشته باشین و بگین که تیم حریف بهتر بود و باختیم.
    تیمی که 80 دقیقه زیر فشاره ولی گل نمیخوره ولی تو 10 دقیقه دو گل میزنه به نظر من که لایق برده
    واقعاَ به جادوگری و اینا اعتقاد دارن؟
    صمد بدجوری زده به سیم آخر. ترسناک شده.
    حالا مس همچین درخشانم بازی نکرد. حالا داماشی ها یه همچین چیزی میگفتن یه چیزی.

16. 3 کاربر از xerxes again بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان به یه چیزی توجه کردین اکثر دوستانی که تو این تاپیک فعالیت دارن یه نشونه ای از فرهــــادــــ خــــانــــ رو تو امضا یا اواتارشون دارن و این اینو نشون میده با تماماختلاف سلیقه ها تو یه چیز همه مون مشترکیم و این بزرگی فرهــــاد رو نشون میده حتی دوستان از دیگر تیم ها فرهــــاد رو دوست دارن و بهش احترام میزارن.نمونش همین حسین اقا که تو پست قبلی نشون داد.

البته تو همه تیم ها این چنین بازیکنانی وجود دارند نمونش همین علی کریمی که من همیشه براش یه احترام خاص قائل بودم یا کریم که یکی از محبو ترین بازیکنان برای من بود حتی وقت هایی که پرسپولیس بازی داشت فقط دوست داشم کریم رو ببینم و اون شوت های خوشگلش (البته یکی از شوت هاش به خودمون نشست).
    بازیکان بزرگ همیشه بزرگن .

مرسی فرهــــــاد بابت این بزرگی.

18. 5 کاربر از yashgin128 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض باشگاه استقلال از مایلی‌کهن شکایت نکرد

علی رغم تاکید باشگاه استقلال تهران، بار دیگر کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال اعلام کرد که این باشگاه شکایتی را از محمد مایلی کهن تسلیم کمیته انضباطی نکرده است.

حسین عبداللهی دبیر کمیته انضباطی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی برنا اظهار داشت: باشگاه استقلال تا به امروز شکایتی از مایلی کهن را به کمیته انضباطی ارائه نکرده و به همین سبب اعضا قصد ندارند در این پرونده ورود پیدا کنند.

وی افزود: قرار است این پرونده توسط حجت الاسلام علیپور بررسی و مراتب به اطلاع کمیته انضباطی برسد.

لازم به یادآوری است پس از درگیری لفظی فتح الله زاده و مایلی کهن در رسانه ملی ، استقلالی ها مدعی شکایت از مایلی کهن به کمیته انضباطی بودند.

منبع: برنـــــا

20. 3 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •