خیلی ممنون یه سوالی هست که ای فایل که تو سایت هست با اون روش که تو منو تلویزیون هست و نوشته به روز رسانی فرق داره چون من چند ماه پیش به روز رسانی کردم و لی این فایل توی سایت مال 2011 هست؟ آیا باهم فرق دارند
خیلی ممنون یه سوالی هست که ای فایل که تو سایت هست با اون روش که تو منو تلویزیون هست و نوشته به روز رسانی فرق داره چون من چند ماه پیش به روز رسانی کردم و لی این فایل توی سایت مال 2011 هست؟ آیا باهم فرق دارند
دوست عزیز
فکر می کنم شما اشتباه می کنید در سایت فریمور (firmware) ورژن 1025.0 برای سال 2013.9.27 است. حتما منوال را با فریمور اشتباه گرفتید.
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
دوستان led با کیفیت عالی تصویر ترجیحا با امکان پخش فیلم از فلش چه مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟
سلام...
یه فیلم HD 720P روی یه تی وی HD تصویر بهتری می ده یا روی تی وی FHD؟ اصلا فرقی میکنه؟
سلام دوستان من یه تلویزیون6980 سامسونگ گرفتم . ولی وقتی از نزدیک به تصویر نگاه میکنی اصن کیفیت خوبی نداره برعکس وقتی که از سه چهار متری میبینی کیفیتش خوبه در ضمن تلویزیون من 46 اینچ هست
تو رو خدا راهنمایی کنین
با سلام دوستان میخوام ال ای دی بگیرم ولی مدتی هست که بین HX925 و W904 ماندم تنها فرقشون که بیشتر به شک انداختم پردازشگر تصویر هست که تو 925 X-Realityهست ولی تو W904 پردازشگر تصویر X-Reality™ PRO هست خواستم ببینم فرق میکنه این 2 مدل یا یکی هستن و کلا می ارزه 1.5 بیشتر بدم بابت 904 . و یه سوال دیگه اینکه مدل شارپ بهتره یا سونی از لحاظ کیفیت تصویر و قطعات . با تشکر
دوستان کسی نبود جواب ما را بده؟
Last edited by omidrafeey; 10-11-2013 at 15:17.
راهنمایی نمیخواد که!! اکثر برندها همین ایراد دارن فقط شارپ دیدم چنین ایرادی نداره!!
ضمنا این ایراد مشکل بحساب نمیاد!
بودجه شما چقدره؟ ضمنا اکثر برندها قابلیت پخش فیلم دارن! بهترین در زمینه پخش فیلم : سامسونگ و الجی و برندهای داخلی!!دوستان led با کیفیت عالی تصویر ترجیحا با امکان پخش فیلم از فلش چه مدلی رو پیشنهاد می کنید ؟
دوست عزیز
با یک مثال برای تان توضییح میدهم یک تصویر را در نظر بگیرید که بصورت SD است در این تصویر فرض می کنیم 1000 تراک یا چهار خانه یک تصویر را تشکل می دهد و حالا HD حالا این تصویر به 2000 تراک تبدیل می شود و حجم تصویر بیشتر و انسجام آن بالاتر و کیفیت آن بیشتر می شود و حالا FHD در این وقت به 4000 تراک تبدیل و مطابق آن حجم و انسجام بازهم بالاتر و کیفیت آن باز هم بالا تر می رود و حالا UHD در این موقع دیگر این تصویر به 8000 تراک تبدیل شده و حجم آن و انسجام بالا و کیفیت تصویر بسیار بالا می رود و در آخر یک فایل تصویری که مثلا 10 مگا بایت بود به یک چیز مثلا 100 مگا بایت تبدیل می شود در این مثال ارقام و اعداد جنبه تخمینی بوده و فقط برای فهم مثال برای اینکه چطور کیفیت بالا می رود .
کسی نبود جواب ما را بده؟
دوستان بين LM76100 و LA86000 كدوم رو انتخاب ميكنيد ؟ كدوم جديدتر و قابليت هاش بيشتره ؟
بودجم 3.5 ميليون هست .
مرسي
Last edited by hamijoon; 11-11-2013 at 13:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)