تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 134 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1337

نام تاپيک: Galaxy Gio S5660 | رقیب ال جی اپتیموس وان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

سلام.جنتا مشکل!
    من نتونستم مخاطبای سیم و گوشی رو جدا کنم
    دفتر تلفن (contacts ) گوشي رو باز كن . دكمه فهرست ( سمت چپيه ) رو بزن . More رو انتخاب كن. برو تو قسمت display option .
    پايين صفحه يه جا نوشته select contacts to display و زيرش هم دو تا گزينه phone و sim رو داري .
    حالا زير مجموعه هر كدوم رو كه تيكش رو برداري ديگه نمايش داده نميشه. ضمنا" وقتي هردو تيك داره در قسمت contacts جلوي اون شماره هايي كه مال سيم كارته يه عكس سيم كارت ميذاره و كاملا" مشخصه.
    ببخشيد اينقدر به ريز نوشتم . عادته .

---------- Post added at 04:16 AM ---------- Previous post was at 04:12 AM ----------

سلام
    1. کلا اندروید برنامه هاش پسونذشون apk هست.مگه اینکه موقع دانلود خود سیستم پسوند رو zip کنه که باید به .apk تغییر نام داده بشن.
    برای نصب برنامه های جاوا هم راه های مختلفی داره که من بلد نیستم.
    ممنون اما من منظورم برنامه هاي آندرويد بود . تو همين فروم خودمون كه تو قسمت نرم افزارهاي آندرويد بريد اكثر برنامه ها رو كه دانلود ميكني شامل همون 4 تا فولدر و يكسري فايل ميشن يعني تك فايل نيست كه بخواهيم پسوندش رو عوض كنيم

2. 2 کاربر از رضا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان
    من اکسپریا مینی پرو خریدم و جیو رو دادم به یکی از دوستانم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تنها اشتراکش با گلکسی جیو رزلوشن این دو تا گوشی هست

احتمالا دیگه کمتر بیام اینجا
    تجربه ی خوبی داشتم از این گوشی و از همکلامی با شما
    خوش باشید
    آقا مبارک باشه
    XperiaMini چند ؟
    جیو رو چند فروختی ؟

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دفتر تلفن (contacts ) گوشي رو باز كن . دكمه فهرست ( سمت چپيه ) رو بزن . More رو انتخاب كن. برو تو قسمت display option .
    پايين صفحه يه جا نوشته select contacts to display و زيرش هم دو تا گزينه phone و sim رو داري .
    حالا زير مجموعه هر كدوم رو كه تيكش رو برداري ديگه نمايش داده نميشه. ضمنا" وقتي هردو تيك داره در قسمت contacts جلوي اون شماره هايي كه مال سيم كارته يه عكس سيم كارت ميذاره و كاملا" مشخصه.
    ببخشيد اينقدر به ريز نوشتم . عادته .

---------- Post added at 04:16 AM ---------- Previous post was at 04:12 AM ----------

ممنون اما من منظورم برنامه هاي آندرويد بود . تو همين فروم خودمون كه تو قسمت نرم افزارهاي آندرويد بريد اكثر برنامه ها رو كه دانلود ميكني شامل همون 4 تا فولدر و يكسري فايل ميشن يعني تك فايل نيست كه بخواهيم پسوندش رو عوض كنيم
    من منظور شما رو فهمیدم ولی شما بعد از دانلود، اون فایل رو اکسترکت میکنید که اون 3 4 تا فایل meta و غیره رو میبینید.
    بعد از دانلود نباید extract کنید و باید rename بشن به apk.

به طور مثال:
    شما بازی angry_birds رو دانلود کردید و حالا توی فایل هاتون یه فایل به اسم angry_birds.zip دارین.
    این فایل رو rename کنین به angry_birds.apk.
    همین
    ممنون

5. 2 کاربر از prince_fable بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دمت گرم رضا اون مشکل حل شد. ولی بزرگترین مشکل من اینه که نمیتونم به اینترنت وصل بشم.اینترنتم فعاله و تنظیماتو از سایت همراه اول میگیرم و نصب می کنم ولی وصل نمیشه! حتی تنظیماتو دستی وارد کردم بازم نشد!
    یه چیز جالب! وقتی تنظیمات رو تغییر میدم و سیو میکنم و برگشت رو میزنم میبینم اصلا اشتراکی وجود نداره! خود به خود پاک میشه!!
    ریست این گوشی کجاست؟ یه جا خوندم مشکل اینترنت با ریست کردن حل شده!

7. این کاربر از Air Born بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دمت گرم رضا اون مشکل حل شد. ولی بزرگترین مشکل من اینه که نمیتونم به اینترنت وصل بشم.اینترنتم فعاله و تنظیماتو از سایت همراه اول میگیرم و نصب می کنم ولی وصل نمیشه! حتی تنظیماتو دستی وارد کردم بازم نشد!
    یه چیز جالب! وقتی تنظیمات رو تغییر میدم و سیو میکنم و برگشت رو میزنم میبینم اصلا اشتراکی وجود نداره! خود به خود پاک میشه!!
    ریست این گوشی کجاست؟ یه جا خوندم مشکل اینترنت با ریست کردن حل شده!
    سلام
    نمیدونم چرا شما این مشکل رو داری
    ولی برو تو تنظیمات شبکه ها و تلفن همراه ببین تیک استفاده از داده بسته ای فعال یا نه

برای ریستارت هم 8 ثانیه دکمه پاور رو نگه داره

برای هارد/فکتئری ریست هم برو به تنظیمات>>شخصی>>بازنشانی
    ولی کل اطلاعاتت میپره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004

پيش فرض

من منظور شما رو فهمیدم ولی شما بعد از دانلود، اون فایل رو اکسترکت میکنید که اون 3 4 تا فایل meta و غیره رو میبینید.
    بعد از دانلود نباید extract کنید و باید rename بشن به apk.

به طور مثال:
    شما بازی angry_birds رو دانلود کردید و حالا توی فایل هاتون یه فایل به اسم angry_birds.zip دارین.
    این فایل رو rename کنین به angry_birds.apk.
    همین
    ممنون
    ها حالا افتاد. خيلي خيلي ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

هارد ریست کردم ولی بدتر شد! نه تنها مشکل وصل نشدن به اینترنت درست نشد، تازه وقتی از مرورگر میومدم بیرون گوشی هنگ میکرد! البته با یه بار خاموش روشن کردن درس شد دوباره.
    با اینکه من زیاد با اینترنت موبایل کار نمی کردم ولی این خیلی ضایس که با یه گوشی مثلا هوشمند نتونی تو نت هیچ غلطی بکنی!
    ...
    فکر میکنین اینو چند بتونم بفروشم؟
    بجاش چی بخرم؟
    اگه رو این گوشی زیاد ضرر نکنم فکر کنم بتونم 250 رو جور کنم.
    Last edited by Air Born; 13-09-2011 at 11:44.

داره خودمونی میشه mehrdad khar khoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

هارد ریست کردم ولی بدتر شد! نه تنها مشکل وصل نشدن به اینترنت درست نشد، تازه وقتی از مرورگر میومدم بیرون گوشی هنگ میکرد! البته با یه بار خاموش روشن کردن درس شد دوباره.
    با اینکه من زیاد با اینترنت موبایل کار نمی کردم ولی این خیلی ضایس که با یه گوشی مثلا هوشمند نتونی تو نت هیچ غلطی بکنی!
    ...
    فکر میکنین اینو چند بتونم بفروشم؟
    بجاش چی بخرم؟
    اگه رو این گوشی زیاد ضرر نکنم فکر کنم بتونم 250 رو جور کنم.
    چهار تا سوال: شما منظورتون از اينترنت همون اينترنت به وسيله ي سيم كارت هست؟شما مطمئني تنظيماتت(با ايرانسل هم امتحان كردي؟) درسته؟وقتي مي خواي بري اينترنت DATA NETWORK MODE فعال هست؟ شما گوشيت رو از كجا گرفتي؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    آره منظورم همونه.تنظیماتو از سایت همراه اول مخصوص همین گوشی گرفتم.یا سیم کارت ایرانسل بدون دردسر کانکت میشه.اونی که گفتی تو این گوشی نیست بجاش mobile network هست که اونم پنج تا زیر منو داره که یکیشون access point names هستش که تنظیمات اشتراک تو اونه.گزینه ای که اینترنت رو فعال یا غیر فعال کنه نیست.گوشی بدون گارانتی و ساخت چین تحت لیسانس سامسونگه.
    سیم کارتمو هم رو گوشی دیگه ای امتحان کردیم راحت کانکت میشد.تا یه سه چهار روز پیش هم با همین سیم کارت با استار و ویو525 راحت از اینترنت دانلود میکردم.به چنتا تعمیرکار هم نشون دادم هیشکی نفهمید مشکلش چیه!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    آره منظورم همونه.تنظیماتو از سایت همراه اول مخصوص همین گوشی گرفتم.یا سیم کارت ایرانسل بدون دردسر کانکت میشه.اونی که گفتی تو این گوشی نیست بجاش mobile network هست که اونم پنج تا زیر منو داره که یکیشون access point names هستش که تنظیمات اشتراک تو اونه.گزینه ای که اینترنت رو فعال یا غیر فعال کنه نیست.گوشی بدون گارانتی و ساخت چین تحت لیسانس سامسونگه.
    سیم کارتمو هم رو گوشی دیگه ای امتحان کردیم راحت کانکت میشد.تا یه سه چهار روز پیش هم با همین سیم کارت با استار و ویو525 راحت از اینترنت دانلود میکردم.به چنتا تعمیرکار هم نشون دادم هیشکی نفهمید مشکلش چیه!
    تو همون mobile network تیک اولی باید فعال باشه
    تیک اون رو زدی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •