سرویس تگ رو زدم کلا 2 تا فایل برا من به غیر از بایوس داد
Dell-Application
DELL_DELL-DIGITAL-DELIVERY_A06_R318926.exe (967KB)]
و
PLDS-Firmware
SA5_XD13.zip (2MB)
و در تب یعدی زده All files for Inspiron 15R N5110 (32 files)
اخیرا سایت دل redesign شده و بعد از وارد کردن کد 2 قسمت نمایش داده میشه که قسمت اول مربوط به سرویس تگ میشه که همون طوری که گفتید 1 یا 2 فایل بیشتر نیست اما در قسمت دیگر تمام درایورهای مخصوص لپتاپتونو به نمایش میزاره که با نام All files for Inspiron 15R N5110 نمایش داده میشه. باید بگم که برای من هم 32 تا فایل نمایش میده.gif)
حالا با این 2 فایل میتونم بفهمم کد مربوطه به وایرلسم کدومه ؟
شما از این قسمت که فقط 2 فایل داره چشم پوشی کنید و درایورها رو از قسمت All files for Inspiron 15R N5110 دانلود کنید.
به این صفحه برید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد از وارد کردن سرویس تگ میتونید نوع کارت وایرلس نصب شده روی لپتاپ پیدا کنید:

کد:
کلمه اختصاری DW به معنای Dell Wireless هست و بنابراین نام قطعه ای که در قسمت Network جستجو میکنم باید این نام باشه: Dell Wireless 1702
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کد:
متاسفانه درایوهای همه قطعات رو نداد و این جوری ک پیداست گفته خودت برو از توی 32 تا بگرد
لازم نیست که تمام 32 درایور دانلود بشه. به عنوان مثال تکنولوژی جدید نمایش تصویر با وای فای هم در لیست دانلودی من هست اما این سخت افزار روی لپتاپ وجود نداره و باید جداگانه خریداری بشه و با نصب این درایور شروع به کار میکنه که عملا به درد ما نمیخوره. لیست درایورهایی که در صفحه قبل لینک داده بودم شما دانلود کنید و نصب کنید. همین ها کافی هست. اگر این کارو انجام بدید فقط میمونه آپدیت فایروایر dvdrw که با برنامه aid 64 میتونید نامشو به راحتی به دست بیارید و به سادگی از میان 3 یا 4 گزینه در سایت دل پیدا کنید. البته نیازی ندارید که این آپدیت انجام بدید و بدون این آپدیت هم درایو dvdrw کارشو عالی انجام میده.
با تمام این توضیحات اگر میبینید که باز هم مشکل دارید در پیدا کردن درایور درست میتونید سرویس تگ لپتاپتونو برام بفرستید و براتون لینک دانلود بفرستم.