تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 99 اولاول ... 4383899091929394959697 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

ایلام هستیم دوست عزیز.... استان ایلام، شهر ایلام....

متاسفانه من رفتم پرسیدم دیدیم یه شرکت گردن کلفت داره شهربازی ایلام رو اصلاح میکنه و وسیله‌مسیله‌ی جدید میکاره...!!

محیط شهر بازی کوچیکه و فقط قصر بادی-قصر توپ-قطار شادی-و چندتا ماشین شارژی داره که این چند مورد رو به مبلغ 27 تومن خرید
    واقعا؟ به نظرم این مبلغ خیلی کمه.... ولی متاسفانه تو ایلام قصر باد و شادی و توپ و ماشین شارژی زیاده.... چیزی که نداریم، شهربازیی هست که مثلا یه پسر 15 ساله بره....

من یه بار شهربازی ملت تو مشهد رو رفتم، تو یه نصف روز 60 تومن خرج کردم..... بانجی؟! باندی؟!! یا هرچی جامپینگ تهران، دوستان معمولا از ایلام راه میوفتن میرن تهران برا اون!!!

وسایل بازی خفن دیگه‌ای هم هستن که خوب وسیله‌های عظیمی هستن....مثل این سورتمه یا وسایلی که من اسمشون رو یادم نیست! ولی مثلا یه گروه 50 نفره با هم استفاده میکنن....

اگه قصد داری ساختمون بزرگی توش احداث کنی پیشنهاد میکنم اول خودت بری ساخت و سازو یاد بگیری چون بخواهی بدی پیمانکار برات بسازه اصلا صرف نداره
    پسر خاله ام تازه کارشناسی عمرانش رو گرفته.... در این زمینه ممکنه بتونه کمکم کنه... ولی من از احیای شهربازی ایلام ترسیدم واقعا... چون محیط بسیار بزرگی داره همراه یه جنگل همراهش.... 4-5 تا پارکینگ بزرگ، چرخ و فلک بسیار بزرگ و پیست های ماشین و فوتبال و اسکیت!! نمایشگاه مرکز نجوم!! هتل بسیار بزرگ ایلام!! و ... حدود 8 سال بود خوابیده بود این شهربازی... حالا امسال یه شرکت دیگه ظاهرا داره روش کار میکنه... البته نمیدونم چقد خبرش واقعی باشه...

اینکه کار دولتی، معمولا خوب کار نمیشه ولی خوب سرمایه‌ی لایتناهی داره.... به طور قطع مبالغی که من دنبالشم مثل 400-500 میلیون برا دوستان پول خورده!!

البته شهر ایوان، با جمعیت حدود 80 هزار نفر و روستا های بسیار متعدد اطرافش هم هست، که متاسفانه زمینش یه خورده گرونه.... ولی اونجا حتی پارک هم نداره چه برسه به شهربازی!! ولی نصف مسئولین استانی ایلام، ایوانی هستن و قدرت خرج کردن بالایی دارن!!

اگه پمپ بنزین نبود کنارش ارزشش خیلی بیشتر میشد
    چرا؟ پمپ بنزین دقیقا چسبیده نیست و فاصله‌ای وجود داره... ولی به هر حال نزدیک پمپ بنزینه!! از نظر انفجار و بو و اینا میگید؟

اگه منصرف شدی از خریدش یه ندا به من هم بده بیام ببینم چطوریه
    منصرف که نشدم!! ولی ترس دارم.... اگر خواستی اطلاعات بیشتر رو در اختیارت قرار میدم...شاید اصلا بتونیم با هم کار کنیم در این خصوص!!!

من واقعا اگر بخوام تصمیم جدی بگیرم در موردش، سرمایه‌ی فامیل ها هست که بخوان سرمایه گذاری بکنن ولی مبلغ رو چندان بالا نمیتونن ببرن!!! فقط از نظر خرید زمین میتونن کمک بکنن که مثلا هر 4000 متر رو بخریم!

2. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من دقیقا در مورد شهر شما اطلاعات ندارم اما یه تحقیقی کنید ببینید مثلا تو این زمین ها میشه شهرک مسکونی ساخت ؟ گاز و آب و برق داره ؟

من از بچگی تو مسائل اقتصادی مهارت داشتم یادم بچه بودم و 10 سالم بود یه بار رفته بودیم تو یه شهرکی که تازه داشت مسکونی میشد و زمین هاش واقعا مفت بود یعنی با 50 میلیون
    میتونستی نصف شهرکو بخری. اما اون موقع بچه بودم و پول نداشتم اما خیلی دوست داشتم تمام اون شهرکو بخرم اما خوب نه پولش بود و نه سنم قد میداد

تا اینکه بزرگ شدم و با پدرم رفتم اونجا قیمت بگیرم دیدم زمین 160 متریش شده 40 میلیون. اون زمان اگه جای پدرم بودم راحت میتونستم حداقل نصف اون شهرکو بخرم
    الان میلیاردر شده بودم اما افسوس که نشد

در مورد این زمین ها دقیقا چطوریه وضعیتش ؟ یعنی به هیچ وج اجازه نمیدن توش ساختمون مسکونی بسازی ؟
    اگه میشه مسکونی ساخت همین الان برو بخر که فردا دیره

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

نه مسکونی نمیشه زد.... از لحاظ مسکونی جای بدی افتاده و بیرون از شهره!!! تو ایلام با بیرون شهر ملت حال نمی‌کنن!! تمرکز رو مرکز شهر و شهرک سازی عمده به سمت مخالف هست.... تو فاصله‌ی 10-15 دقیقه‌ایش شهرک سازی داره (البته ما شهرک سازی نداریم!!! 10-12 تا اپارتمان میسازن!!)......ساختمون های زیادی هم در حال ساخته و زمین خالی اطرافش هم زیاده...

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دوستان عزیز با حدود 20 تومن چه کاری میشه راه انداخت که سودش خوب باشه ؟حالا ممکنه تا 30 هم بشه برد بالا

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

13 کمک................

سلام بچه ها من نه بانکم جور شد نه مغازه!!
    حالا یه پیشنهاد کار دارم
    طرف آشناست میگه بیا پیش خودم شابلون زنی روی چوب و...
    من اصلا سررشته ندارم از این کار
    اگه میشه بگید شابلون چیه و شابلون زنی و ...؟
    میگه باید کامپیوتر بلد باشی(من نمیدونم از چیه کامپیوتر باید سر در بیارم؟)
    گفته شنبه برم ببینه بلدم یا نه؟
    اگه میشه راهنمایی کنید چه چیزی بلد باشم این کارو از دست ندم خیلی لنگ پولم
    ممنون از زحمتی که میکشید منتظر جوابم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بنظرتون خرید و فروش ماشین خوب هست ؟
    میتونم روی سودش حساب کنم ؟
    پولم در حد پراید هست و بیشتر هم ندارم یا بنظرتون برم اوراق مشارکت بگیرم با سود 20 %
    لطفا اگه تجربه ای در این زمینه دارین در اختیارم بزارین
    با تشکر

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

بنظرتون خرید و فروش ماشین خوب هست ؟
    میتونم روی سودش حساب کنم ؟
    پولم در حد پراید هست و بیشتر هم ندارم یا بنظرتون برم اوراق مشارکت بگیرم با سود 20 %
    لطفا اگه تجربه ای در این زمینه دارین در اختیارم بزارین
    با تشکر
    عزیز فقط سکه و دلار ماشینم یه زمانی خوب بود من یه کسی میشناسم 2 سال پیش قبل عید ال نود اسم نوشتش البته از طرف سر کارش اسم نویسی کردش بعد عید 3 تومن سود کردش
    البته تو سکه و دلار هم باید حواست جمع باشه چون ریسکش بالاست البته بستگش به مبلغتم داره

9. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام دوستان
    خیلی دوست دارم کار کنم اما چه کاری؟
    رشته دانشگاهیم کامپیوتره ترم دومم هنوز چیز خاصی یاد نگرفتم
    برنامه نویسی رو دوست دارم اما بیشتر از اون کارای فوتوشاپی رو.
    کارایی که میکنم تقریبا مث آتلیه هاس یکم ضعیف تر .خوشم نمیآد برم آتلیه بزنم
    نظرتون چیه طراحی کارت ویزیت یاد بگیرم بنظرتون درآمد داره هیچی راجبش نمیدونم
    اگه کسی میتونه کمکم کنه ممنون میشم
    طراحی کارت ویزیت بد نیستش و همچنین شرکتهایی که کار تبلیغ انجام میدن
    باید فتوشاپ -کرل -فری هند و چند تا نرم افزار دیگم هستش که تقیبا تخصصی هستش رو یاد بگیری البته باید علاقه داشته باشی به نظر من که از برنامه نویسی بهتره بازار کارشم خوبه حقوقشم بین 500 تا 1 تومن میشه البته از 500 به بالا باید حرفه ای باشی و میشی مدیر چند نفر دیگه
    یه سرم به همشهری قسمت طراح با کامپیوتر بزنی بازار کارش دستت میاد که چه جوریه

در آغاز فعالیت iruni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض راه اندازی خدمات کامپیوتری

عرض ادب و احترام. ممنون میشم راهنماییم کنید. من میخوام یک دفتر خدمات کامپیوتری بزنم که داخلش هرجور خدمات کامپیوتری رو داشته باشم از فروش سیستم و جانبی تا نرم افزار و تعمیرات تا بیای خدمات موبایل، دوباره بری تا برنامه نویسی نرم افزار یا وب، آموزش، طراحی، چاپ و خلاصه همه چی... اگه کاسبی نگرده حتی بازم بازترش میکنم تا دزدگیر و دوربین مداربسته و ........!

من هیچ اطلاعاتی از اتحادیه و این سیستمها ندارم فقط میدونم متخصصم و هرکاری بلدم و میخوام برای خودم کار انجام بدم

الان این همه کار من برای خودم ردیف کردم و علناً تک تکشون رو هم توی مغازه و ده جای دیگه نوشتمش برم اتحادیه بگم جواز خدمات کامپیوتری بهم بدید نمیگن دامنه کارم زیاده و مثلاً نمیتونم کار موبایل یا چاپ انجام بدم؟

میشه بجای درگیر شدن با اتحادیه برم شرکت کامپیوتری ثبت کنم؟ بنظرتون آیا این فکر خوبیه؟ آخه فکر کنم اگه شرکت کنمش مالیات سنگین میخوره؟ اصلن شرکت ثبت کنم میتونم همه این کارهارو باهاش انجام بدم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

12. این کاربر از iruni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تو رو خدا چند تا کار پر درآمد با سرمایه 500 تا 700 میلیون پیشنهاد بدید لطفا
    مرسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •