ایلام هستیم دوست عزیز.... استان ایلام، شهر ایلام....
متاسفانه من رفتم پرسیدم دیدیم یه شرکت گردن کلفت داره شهربازی ایلام رو اصلاح میکنه و وسیلهمسیلهی جدید میکاره...!!
واقعا؟ به نظرم این مبلغ خیلی کمه.... ولی متاسفانه تو ایلام قصر باد و شادی و توپ و ماشین شارژی زیاده.... چیزی که نداریم، شهربازیی هست که مثلا یه پسر 15 ساله بره....محیط شهر بازی کوچیکه و فقط قصر بادی-قصر توپ-قطار شادی-و چندتا ماشین شارژی داره که این چند مورد رو به مبلغ 27 تومن خرید
من یه بار شهربازی ملت تو مشهد رو رفتم، تو یه نصف روز 60 تومن خرج کردم..... بانجی؟! باندی؟!! یا هرچی جامپینگ تهران، دوستان معمولا از ایلام راه میوفتن میرن تهران برا اون!!!
وسایل بازی خفن دیگهای هم هستن که خوب وسیلههای عظیمی هستن....مثل این سورتمه یا وسایلی که من اسمشون رو یادم نیست! ولی مثلا یه گروه 50 نفره با هم استفاده میکنن....
پسر خاله ام تازه کارشناسی عمرانش رو گرفته.... در این زمینه ممکنه بتونه کمکم کنه... ولی من از احیای شهربازی ایلام ترسیدم واقعا... چون محیط بسیار بزرگی داره همراه یه جنگل همراهش.... 4-5 تا پارکینگ بزرگ، چرخ و فلک بسیار بزرگ و پیست های ماشین و فوتبال و اسکیت!! نمایشگاه مرکز نجوم!! هتل بسیار بزرگ ایلام!! و ... حدود 8 سال بود خوابیده بود این شهربازی... حالا امسال یه شرکت دیگه ظاهرا داره روش کار میکنه... البته نمیدونم چقد خبرش واقعی باشه...اگه قصد داری ساختمون بزرگی توش احداث کنی پیشنهاد میکنم اول خودت بری ساخت و سازو یاد بگیری چون بخواهی بدی پیمانکار برات بسازه اصلا صرف نداره
اینکه کار دولتی، معمولا خوب کار نمیشه ولی خوب سرمایهی لایتناهی داره.... به طور قطع مبالغی که من دنبالشم مثل 400-500 میلیون برا دوستان پول خورده!!
البته شهر ایوان، با جمعیت حدود 80 هزار نفر و روستا های بسیار متعدد اطرافش هم هست، که متاسفانه زمینش یه خورده گرونه.... ولی اونجا حتی پارک هم نداره چه برسه به شهربازی!! ولی نصف مسئولین استانی ایلام، ایوانی هستن و قدرت خرج کردن بالایی دارن!!
چرا؟ پمپ بنزین دقیقا چسبیده نیست و فاصلهای وجود داره... ولی به هر حال نزدیک پمپ بنزینه!! از نظر انفجار و بو و اینا میگید؟اگه پمپ بنزین نبود کنارش ارزشش خیلی بیشتر میشد
منصرف که نشدم!! ولی ترس دارم.... اگر خواستی اطلاعات بیشتر رو در اختیارت قرار میدم...شاید اصلا بتونیم با هم کار کنیم در این خصوص!!!اگه منصرف شدی از خریدش یه ندا به من هم بده بیام ببینم چطوریه
من واقعا اگر بخوام تصمیم جدی بگیرم در موردش، سرمایهی فامیل ها هست که بخوان سرمایه گذاری بکنن ولی مبلغ رو چندان بالا نمیتونن ببرن!!! فقط از نظر خرید زمین میتونن کمک بکنن که مثلا هر 4000 متر رو بخریم!