مطمئنی ؟
اگه دانگل هم خریدی مگه PES رو دانگل اجرا نمیشه ؟
مطمئنی ؟
اگه دانگل هم خریدی مگه PES رو دانگل اجرا نمیشه ؟
از چی مطمعنم از بتمن ارخام ؟ آره میگم دارم بازی میکنم البته زیاد نه مگه همون نیست که اولش جوکر رو داره میبره به زندون (سیاهچال) بعد جوکر فرار میکنه؟
دانگل هم ندارم منتظر م برای 3.55 بیاد بعد از درایور چه بازی های تاپ دیگه ای -- شده؟
نه اون نیست
ARKHAM CITY»نظور ما بود که قابل اجرا نیست.اونی که تو میگی فکر کنمARKHAM ASYLUMهست
تقریبا هیچ بازیه دیگه ای فیکس نشده همونU3وBF3
در کامل کردن حرف ساجد جان این بازی ها هم هست
Fifa 12
اینم که خودت گفتی Driver
House of the Dead: Overkill
Alice : Madness Returns
DeathSpank
Angry Birds
Sonic Generations
+
لیست بازی های PSN
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shahin_mp3; 23-01-2012 at 00:16.
آخرین اخبار مربوط به ه.ک:دوستان خبر های بسیار جالب و عالی ای برای ما کپی باز ها هست که شما رو هم در جریان میزارم.
این اخبار مارو امیدوار میکنه که هر چه زودترcfwورژن4عرشه بشه و این یعنی یه قام خیلی خیلی بزرگ در مورد این موضوع.
قضیه اینه که هکری به نامps3henتونسته قسمتinstall packageرو توی فریم ویر رسمی4و بدون هیچ تغییری یعنیofwاجرا بکنه.
اما خوب این به تنهایی کافی نیست و با این فقط میشد ابزار رسمی سونی مثلofwها و...رو به کنسول اضافه کرد و خبری از بکاپ منیجر و این حرف ها نیست.
خوب همونطور که گفتم این به هیچ دردی نمیکرد ولی چندی پیش هکر دیگه ای به اسمdevil 303 تونست یه فایل منیجر بسازه که رویofw 4نصب میشه و کاملا اجرا میشه.اما این منیجر به کار کپی باز ها نمیخوره و فقط باهاش میهش توی محیط های مخفی پرسه زد.
اما تا اینجا به هیچ درد ما نمیخوره ولی ps3henدوباره اعلام کرد که میتونه منوdebugرو رویofw4فعال کنه و تا حد زیادی هم پیش رفته و داره به دستاوردی میرسه که به زودی اعلام میشه.
اگه بتونه به دیباگ برسه میشه ofwرو دور زد و ما تا حد زیادی بهcfw 4نزدیک میشیم.
سلام به همگی دوستان عزیز
من امروز یه PS3 120 gb گرفتم. -- شده با فریمور 3.5 و یه دیسک اورجینال برای اجرای بازیها
فروشنده چند تا بازی هم ریخت روش واسم و بهم گفت واسه شروع بازی میری تو منو Game و بالا پایین می کنی تا به Multi man برسی و فکر کنم دکمه L1 رو گفت بزنم.
آقا آوردمش خونه یکم باهاش ور رفتم که بازی کنم ولی نشد و نمی دونم چی شد اصلاً Multi man نیستش!
نمی دونم حذف شده؟
دوستان التماس می کنم بگید باید چه کنم؟؟؟
اگه اینجا جای بحثش نبود عذر می خوام
خوب احتمالا نبوده یا نمیتونی پیدا کنی شایدم دستت خورده حذف شده.
توی پست اول آموزش نصب و همه چیز رو توضیح دادم بخون جواب میگیری.
ولی بعیده که پاک شده باشه دقیقا بگرد پیدا میکنی
فریم ور من 3.60هست.میشه کاریش کرد؟؟
/
سوال دیگه:
-- این ورژن جدید نیومده برای خواندن بازی pes2012
نه.مگر اینکه باe3flasherداونگرید کنی.
هزینش حدود80تومنه.
سوال های مبهم نپرسید ورژن جدید چی آخه؟
فعلا این بایز بدون دانگلtrue blueقابل اجرا نیست.
ممنون دوست عزیز
شنيدم ميگن بازي pes2012 براي اجرا بايد دستگاه آپديت بشه ... ورژن دستگاه من ٣.٥٥ هستش
ومیگن برای اجرای بازی نیاز به فریمور جدید هست مثل 3.7 یا 3.72
خواستم ببینیم این فریمور ها نیومده؟ یه راهنمایی کنین چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)