یه چیزه هیتمن 1 خیلی باحال بود وقتی به کسی تیر می خورد یه تیکه قلمبه گوشت ازش میفتادتو هیچ بازی همچین فیزیکی ندیدم خیلی باحال بود
یه چیزه هیتمن 1 خیلی باحال بود وقتی به کسی تیر می خورد یه تیکه قلمبه گوشت ازش میفتادتو هیچ بازی همچین فیزیکی ندیدم خیلی باحال بود
ولي بهترين بازي هيتمن همين نسخه 4 هست...
راستي 5 كي مياد؟
یک چند تا عکس ازش در زدند و بعلاوه صفحه بازی در سایت گیم اسپات
تو عکس یک برجهست که گفته میشه تو کاناداست احتمالا تو کانادا بپلکی
من عکس رو دیدم انگار این عکس جزء والیپرهای هیتمن 4 بود
دوستان اگه کسی نسخه مثلا کم حجم و افتضاحه شماره 4 این بازی رو گرفته یا می خواد بگیره من لینک تورنت سالم و پر سرعت ازش دارم که دیشب دانلود کردم هم فیلم ها و هم دیالوگ و موسیقی کامله
پیغام بده واسش بفرستم![]()
میشه یکی بگه آخر این بازی چی شد ؟![]()
آخرش که هیتمن میمیره پس نسخه ی 5 قضیه ش چیه ؟![]()
یکی میگفت هیتمن 4 دو جور میشه تمومش کرد.
آخرش میشه از جا پا شد و همه رو کشت![]()
چه جوری باید اینکارو کرد ؟
اگر خوب دقت کنی در انتهای بازی صدای ضربان قلب هیتمن رو میشنوی , در واقع یه راه باریکه برای ادامه داستان .
اگه در همون قسمت که هیتمن با لباس سفید خوابیده پشت سر هم دکمه W رو بزنید بلند میشه و باید محیط رو پاک سازی کنید تا پایان اصلی بازی رو ببینید...
اولش آره صدای قلبش میاد ولی بعدش یه دفعه صفحه کلا قرمز میشه و هیتمن و با تابوتش میبره زیر زمیناگر خوب دقت کنی در انتهای بازی صدای ضربان قلب هیتمن رو میشنوی , در واقع یه راه باریکه برای ادامه داستان .![]()
ممنون از راهنماییت ... باحال بوداگه در همون قسمت که هیتمن با لباس سفید خوابیده پشت سر هم دکمه W رو بزنید بلند میشه و باید محیط رو پاک سازی کنید تا پایان اصلی بازی رو ببینید...فقط من موندم چرا هیچ جایی نمینویسه تند تند w رو بزن
گیمر از کجا بفهمه باید این کارو کنه
![]()
Last edited by 3Dmajid; 05-06-2011 at 08:35.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)