دوستان یک سوال داشتم خدمتتون: من تا حالا هیچ کدوم از بازی های Mass Effect رو انجام ندادم، به نظرتون اگه مستقیم برم 3 رو تهیه کنم مشکلی داره؟ چون واقعا وقت ندارم نسخه 1 و 2 رو بازی کنم.
دوستان یک سوال داشتم خدمتتون: من تا حالا هیچ کدوم از بازی های Mass Effect رو انجام ندادم، به نظرتون اگه مستقیم برم 3 رو تهیه کنم مشکلی داره؟ چون واقعا وقت ندارم نسخه 1 و 2 رو بازی کنم.
خود سازنده های بازی گفتن که اشکالی نداره ....
ولی به نظر من اول 2 رو حتما بازی کنید چون واقعا شاهکاره(بعید میدونم 3 به خوبیه 2 باشه)
عزیز شما داستان یک و دو رو بدونی مشکلی با 3 نداری.
توضیحات کامل بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا ...مخصوصا ویدئوی لانچ بازی که فکر کنم یه جورایی طوری طراحی شده بود که گیمرهای بیشتری جذب بازی بشن و کلا EA در این زمینه ها تخصص داره![]()
یه موزییه این EA ....خدایی استاد لانچ تریلره....
حالا آف تاپیک نشه ولی کسی میدونه کی این لانچ تریلرارو طراحی می کنه ؟ خود ناشر ینی EA?
خوب بود حداقل یه کم تغییرش میدادن ...
هر چه قدر هم ناامید کننده باشه ارزش 3 بار تموم کردن رو داره![]()
خوب دیگه..شمارش معکوس بازی هم به 0 رسید ... تبریک میگم..
چقد زود گذشت..انگار همین دیروز بود که مس 3 رو تایید کردن گفتیم کی میخواد این همه منتظر بمونه....
Last edited by Steps-Rap; 06-03-2012 at 00:33.
Thumbs Up for The CRACK of the MASS EFFECT 3
OMG - بالاخره کرک هم اومد
آخ ؛ امشب رو چطوری سر کنیم ....!!!
البته هنوز تست نکردم ببینم به نسخه Deluxe میخوره یا نه ، مثل اینکه مال نسخه Reloaded ـه
داره دانلود میشه ، خبرش رو میدم
پ.ن : وارد بازی شد ، با نسخه Deluxe مشکلی نداره فقط DLC رو اجرا نکرد
لینک دانلود :
برای مستقیم کردن از سایت زیر استفاده کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by virus2009; 06-03-2012 at 02:06.
یه لینک معتبر بدین من دانلود کنم مرسی
---------- Post added at 03:23 AM ---------- Previous post was at 03:21 AM ----------
اینم لینک مستقیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)