تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 93 از 115 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

داره خودمونی میشه xmehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بنزما جدیدا فکر کنم دوپینگ می کنه
    تبریک به طرفدارای رئال
    +
    امیدوارم چلسی دور بعد به شالکه بخوره که بهترین قرعه ممکنه
    اگه به رئال و منچستر بخوره کارش خیلی سخته
    به جز اینا تیمای دیگه مشکل ساز نیستن و بردنشون سخت نیست ....
    =)))))

خدا خیرتون بده بابته شاد کردن دل اعضای فروم

بصورت اپیدمی شده این حرکت مثلا میخواین بگین بارسا کیلو چنده؟ مگه تیمه؟ نه بابا خدا کنه با بارسا بازی کنیم خیلی تیم ضعیفی هست و بهترین قرعه شالکه هست و بارسا

ولی فردا شب موقع قرعه کشی کسانی هم که به هیچ چیز اعتقاد ندارند دستها را بالا نگه میدارند و میگویند خدایا به هر تیمی بخوریم جز بارسا در ضمن خدا جون اونو که تو فروم زدم برای این بود که یکم کری بخونم ها ولی خدایا این دفعه فقط نخوریم به بارسلونا , واگر خدا جون نخوریم به بارسا من توبه میکنم که بنده خوبی برات باشم فقط اینبار دعا هامونو مستجاب بگردان

just kidding

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دور بعدی بازیها با وقفه شروع میشه؟ خدا کنه باز فاصله نیفته حس و حال بازیها از بین میره

انقدرم شالکه شالکه نکنین همین شالکه هم می تونه شاخ بشه...
    Last edited by malkemid; 17-03-2011 at 12:42.

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فان‌درسار: امیدوارم به تاتنهام و چلسی نخوریم!

او به دنبال فتح جام حذفی هم هست.

سایت گل - ادوین فان‌درسار، دروازه‌بان منچستریونایتد فاش کرده که می‌خواهد به چلسی و تاتنهام در مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان نخورد.

یونایتد با برد دو بر یک مقابل مارسی به دور بعدی راه یافت.

تاتنهام با برد مقابل میلان به دور بعد رسیده و چلسی هم به احتمال فراوان امشب صعود می‌کند.

جمعه قرعه‌کشی مرحله بعد انجام می‌شود و دروازه‌بان هلندی می‌گوید: «قطعا ترجیح می‌دهم به تیم‌های خارجی بخوریم!»

خاویر ارناندس که دو گل زد تا یونایتد مارسی را ببرد، در این فصل 16 گل زده و فان‌درسار از او ستایش کرده است: «او پدیده بوده. با حضور او بسیار خوشحالیم.

او می‌داند توپ کجا می‌رود و فرار را انجام می‌دهد. دیگران می‌توانند به آسانی او را بیابند. او شوق رسیدن به موقعیت مناسب را دارد.»

فان‌درسار همچنین افزود می‌خواهد جام حذفی را به لیست افتخاراتش بیافزاید: «این هدف من است. این راهی عالی برای پایان دادن به دوران بازی‌ام است.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/3/16

اوزیل: امیدوارم به شالکه رائول بخوریم

ستاره آلمانی از صعود تیمش به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال است

سایت گل- مسعوت اوزیل ،ستاره خط میانی باشگاه رئال مادرید از برد 0-3 تیمش مقابل لیون و راهیابی رئال به مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا بسیار خوشحال است و امیدوار است که مادریدی ها در این مرحله از رقابتها مقابل شالکه به میدان بروند

مادریدی ها توانستند دردیدار برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 0-3 از سد لیون عبور کنند تابدین ترتیب با نتیجه 1-4 درمجموع دو دیدار رفت و برگشت به دور بعد برسند

در پایان این مسابقه مسعوت اوزیل به خبرنگاران گفت:« از اینکه برای این تیم بازی می کنم و در کنار این بازیکنان به میدان می روم واقعا خوشحالم. واقعا احساس خوبی دارم که با این بازیکنان گام به زمین چمن می گذارم و از بازی کردن با آنها لذت می برم.»

ستاره 22 ساله و آلمانی رئال مادرید امیدوار است که تیمش در دوربعدی رقابتها مقابل شالکه قرار بگیرد:« الان ما از مرحله یک هشتم به دور بعد رسیده ایم و تنها به فتح جام قهرمانی فکر می کنیم.برایم مهم نیست که حریف بعدی مان چه تیمی باشد ولی ترجیح می دهم مقابل شالکه محبوب من بازی کنیم که رائول را هم در خدمت دارد.»

اوزیل در طول سالهای 2006 تا 2008 دراین تیم آلمانی بازی می کرد و رائول گونسالس تابستان گذشته به این باشگاه آلمانی پیوست.

کد:
    2011/3/17

کاربر فعال انجمن ریاضیات *M!L4D*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    The Hell

پيش فرض

همون سال که یکی از بدترین دوران بارسلونا بود ولی با این حال تو همونجا هم حق ما برد بود ولی سال بعد دو تیم در اوجشون بودن و اختلافشون تونستیم تو فینال! ببینیم
    همیشه هم اخرین بازی ملاک هست اونم تو فینال که بارسلونا براحتی حریف را از پیش رو برداشت
    اینم 2 عکس برای زنده شدن خاطرات اون سال!

بازم میگم اعتماد به نفس خوبه ولی زیاد داشتنش هم خیلی جالب نیست :ی
    هه ... شما ها فعلا" خیلی به تیمتون مطمئنید اونوقت ما اعتماد به نفس داریم؟

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حریف ما بهتر است جلسی و یا اینتر نباشند - خوزه مورینیو

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

خوزه مورینیو عنوان کرد که آن ها امسال مستحق صعود به مرحله ی 1/4 بوده اند...

خوزه مورینیو سرمربی رئال مادرید حذف لیون و صعود به 1/4 بعد از 7 سال را یک اتفاق معمولی خواند.

غول اسپانیایی دیشب در بازی ای خوب توانست لیون را در سانتیاگو برنابئو 3-0 شکست دهد و در مجموع با نتیجه ی 4-1 این تیم را حذف کرده و به 1/4 نهایی صعود کند.

مورینیو بعد از بازی گفت:

"ما رئال مادرید هستیم و صعود به 1/4 کاملا برای ما عادی است. در مقابل لیون پیروزی ــه خوبی را کسب کردیم و بازی ای که به نمایش گذاشتیم مستحق همچین پیروزی ای بود."

مورینیو در مورد قرعه کشی ای که فردا برگزار خواهد شد گفت:

"اینکه چه کسی حریف ما شود زیاد مهم نیست اما دوست ندارم که در مقابل اینترمیلان یا چلسی بازی کنم زیرا روبرو شدن با تیم سابقم ممکن است مرا احساسی کند و احساسات روی من تاثیر بگذارد."

کد:
    مهم نیست که حریف بعدی ما چه تیمی باشد - رونالدو

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

رئال مادرید دیشب توانست جواز حضور در مرحله ی 1/4 را کسب کند و رونالدو ستاره ی این تیم عنوان کرد که از هیچ تیمی هراس ندارند...

کریس رونالدو عنوان کرد که رئال مادرید بالاخره طلسم 1/8 را شکست و توانست به جمع 8 تیم برتر اروپا صعود کند و آماده ی بازی با هر تیمی است ...

رئال مادرید دیشب در یک بازی ــه بسیار خوب توانست انتقام سال پیش را از لیون به بهترین نحو ممکن بگیرد و این تیم را در خانه 3-0 در هم بکوبد و به مرحله ی 1/4 نهایی برسد.

رونالدو به سایت رسمی باشگاه گفت:

"همه ی تیم هایی که به 1/4 راه می یابند بدون شک همگی قدرتمند و خطرناک هستند و باید به همه ی تیم ها احترام بگذاریم."

رونالدو بعد از یک ضربه ای که در بازی خود نتوانست ادامه بدهد و از بازی خارج شد:

"چیز مهمی نیست. اگر رئال مادرید شکست بخورد یعنی من شکست خورده ام و به همین دلیل خواستم که بازی کنم ، دوری 14 روزه برای من واقعا طولانی بود . اینکه دوباره بازی کنی حس فوق العاده ای به آدم میدهد."

کد:
    "ما در مقابل دیدگان مادریدیسموها به دور بعدی راه یافتیم"-مارسلو

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

مارسلو که توانست در بازی دیشب دروازه المپیک لیون را باز کند به مصاحبه با رسانه ها پرداخت.

"ما بسیار خوشحال هستیم این پیروزی بسیار مهم و روحیه بخش بود برای ما خدا رو شکر توانستیندر جلوی چشم هوادارانمان به دور بعدی صعود کنیم اکنون می توانیم کار رو با آرامش بیشتری دنبال کنیم"

"ما سعی کردیم تمام کار های ای که مربی ازمون خواست رو در زمین به نمایش بگذراریم,ما به اینکه در قرعه کشی به چه قرعه ای بر بخوریم فکر نمی کنیم , و با توجه به نام آن تیم و با حمایت تماشاگرانمان به مصاف آنها می رویم.

"همیجا حمایت خودم رو از آبیدال اعلام می کنم و امیدوارم هر چه زودتر بهبود یابد وقتی این گونه مساِئل به وجود می آید رقابت ها به کنار می رود.

کد:
    مورینیو:"در مسیر درستی قرار داریم و قهرمانیها در نهایت بر سر راه ما می آیند"

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

"ما در مرحله 1/4 هستیم چون از حریف بزرگمان بهتر بودیم"

ژوزه مورینیو از عملکرد تیم مقابل المپیک لیون بسیار راضی بود.

"ما در مرحله 1/4 هستیم چون بهتر بودیم.لیون حریف بزرگی است که همین مسئله ارزش پیروزی ما را دوچندان میکند.هم در دفاع و هم در حمله و هم در کناره ها بسیار خوب بودیم.خوشحالم و همچنین کاملا آرام هستم چرا که فکر میکنم بودن در 1/4 نهایی برای ما عادی است"

"فوتبال مثل زندگی است.شما باید زندگی کنید چرا که نمیدانید فردا زندگی خواهید کرد یا خیر.اگر امشب حذف میشدیم نمیتوانستیم به 1/4 راه یابیم بنابراین ریسک کردیم.کریستیانو از لحاظر ذهنی قوی بود و به من گفت آماده بازی کردن است.مربی بدنساز ما گفت که او میتواند بازی کند.بازی بعدی ما نزدیک است بنابراین ممکن است او نتواند بازی کند.شاید او شروع بازی را از دست بدهد."

"چالشهای کوچکی به دست آوردیم.اگر در اینگونه مراحل پیروز شوید،سخت تلاش کنید و باور داشته باشید قهرمانیها در نهایت بر سر راهتان می آیند.کار ما کار تیمی است که همین باعث میشود قهرمانیها بر سر راهمان بیایند.ما در مسیر درستی قرار داریم و قهرمانیها یا این فصل یا فصل آینده به دست می آیند.تیمهای من معمولا در فصل دوم عملکرد بهتری دارند.رئال مادرید سرانجام عناوین قهرمانی به دست می آورد"

"نظری در مورد حریفمان در مرحله بعدی ندارم اما دوست ندارم که به چلسی یا اینتر بخوریم چون از لحاظ عاطفی روبرو شدن با آنها مشکل است.اگر به آنها بخوریم خب خورده ایم.ما حرفه ای هستیم اما من دوست ندارم این اتفاق بیفتد"

"همدردی با آبیدال مسئله ای فراتر از رقابت است.ما همه برای اینگونه مشکلات کنار هم هستیم.برایم مهم نیست برای چه تیمی بازی میکند،آن بازیکن چه کسی است یا این که او را دوست دارم یا خیر.همه میخواهیم او خوب شد و دوباره بازی کند.رئال مادرید به سادگی آنچه را که همه فکر میکنند بیان میکند"

کد:

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

=)))))

خدا خیرتون بده بابته شاد کردن دل اعضای فروم

بصورت اپیدمی شده این حرکت مثلا میخواین بگین بارسا کیلو چنده؟ مگه تیمه؟ نه بابا خدا کنه با بارسا بازی کنیم خیلی تیم ضعیفی هست و بهترین قرعه شالکه هست و بارسا

ولی فردا شب موقع قرعه کشی کسانی هم که به هیچ چیز اعتقاد ندارند دستها را بالا نگه میدارند و میگویند خدایا به هر تیمی بخوریم جز بارسا در ضمن خدا جون اونو که تو فروم زدم برای این بود که یکم کری بخونم ها ولی خدایا این دفعه فقط نخوریم به بارسلونا , واگر خدا جون نخوریم به بارسا من توبه میکنم که بنده خوبی برات باشم فقط اینبار دعا هامونو مستجاب بگردان

just kidding
    اتفاقا من اصلا با بارسا مشکلی ندارم و پستم هم شوخی بود و خواستم شما یه پست بدی
    بارسا هم همون حکم رئال و منچستر که گفتم رو داره ولی اینجوری که شما هم میگی دیگه نیست!
    کلا همون طوری که میگم چلسی به اون تیما بخوره به مشکل می خوره بارسا هم به رئال و منچستر و چلسی بخوره به مشکل می خوره و همین جوری کشکی نیست

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

بنزما جدیدا فکر کنم دوپینگ می کنه
    تبریک به طرفدارای رئال
    +
    امیدوارم چلسی دور بعد به شالکه بخوره که بهترین قرعه ممکنه
    اگه به رئال و منچستر بخوره کارش خیلی سخته
    به جز اینا تیمای دیگه مشکل ساز نیستن و بردنشون سخت نیست ....
    اخی.........
    منظورت بارسا هست؟؟؟؟؟؟؟؟
    امسال که لیورپول جلوتون دبل کرد،نکنه میخواین بارسا هم این بلا رو سرتون بیاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
    از الان هرکی به بارسا بخوره حذفه،فقط برین دعا کنین....

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

یه چیز دیگه،خدایا شانچستر رو با یه تیم خوب رو به رو کن(تاتنهام،شالکه و شاختار) نباشه ها

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

این ایراداتون از بنزما هنوز تموم نشده؟ دی: ( دریبل های رونالدو رو دیدی ؟ دی: )
    عجب باحالی تو دی:
    -----
    اون شوت رو دیدی؟
    توپ 1 متر عقب تر بود ازش
    اگه بنزما مصدوم نشه میتونیم بهش خیلی امیدوار باشیم
    این بحث بنزما بی فایدس..
    به هیچ جا نمیرسیم..
    چون تو هنوز فکر میکنی من با بنزما دشمنی دارم!
    به نظرم تنها تیمی که میتونه رئال رو در مرحله بعد حذفق کنه همین بارسلوناست
    واسه همین ترجیح میدم تا مراحل بالاتر(فینال دی: ) نخوریم بهش
    منم قبول ندارم..
    اول اینکه مسابقات اصلا قابل پیش بینین نیست(خداییش هوادارای اینتر هم برد اینتر مقابل بایرن رو پیش بینی نمیکردن بعد بازی رفت!)...
    بعد اینکه چلسی یه بازی قدرتی ارائه میده که همین باعث میشه کار رئال خیلی سخت بشه...
    منچستر هم که همون اسمش کافیه واسه ترسیدن!: دی
    در حالیکه بارسا اینطوری نیست...
    البته من خودم شخصا دوست دارم اگه قراره با بارسا بازی کنیم، تویه فینال باشه...تک بازی..تخصص خوزه و...
    ولی تو کانون هواداران رئال همه دست به دعا شدن که به بارسلونا نخورن چقدر نظرات شما با بقیه طرفداران رئال فرق میکنه :ی
    اشتباه گرفتی عزیز..
    اون کانون هوادارای بارساس که میترسن بخورن به رئال!
    ضمن اینکه بخاطر ال کلاسیکو رفت و اون نتیجه، خیلی از رئالیها از ال کلاسیکو بیشتر استقبال میکنن...
    +
    به احتمال زیاد، شاخدار برای بارساس بازم!: دی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    قرعه کشی مرحله بعد بازی ها فردا ساعت 14:30 به وقت تهران برگزار میشه.

8 تیم مرحله بعد بازی ها:

محتوای مخفی: Source 

18 March at 12.00CET, Nyon
    The pairings from the quarter-finals onwards are determined by an open draw in which no teams are seeded and clubs from the same national association can be drawn against each other. The side drawn first will play the first leg at home. The last-four fixtures are also determined while an additional draw will define whether the winner of semi-final 1 or the winner of semi-final 2 will be considered, for administrative purposes, the home side in the final
    UEFA.COM

دوستان میتونید از این صفحه به صورت آنلاین از نتایج قرعه کشی مطلع بشید:(با سرعت 64 هم قابل مشاهده هست!)
    کد:
    Last edited by Masoud-Susa; 17-03-2011 at 15:12.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •