تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 125 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسی
    منظور از دست نرفتن اطلاعات چیه؟ یعنی من چیکار باید بکنم که این اتفاق نیافته ؟ توی کدوم قسمت توضیح
    دادن؟
    پست شماره 899 توضیح دادن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان عزیز. من شیفته این L502 شدم فقط یه چند تا سوال دا رم از دوستان :

1) گرافیک این دستگاه چه بازی هایی رو با رزولوشن بالا جواب میده ؟

2) کدوم ورژن این دستگاه تی وی تیونر داره ؟

3) کدوم گارانتی بهتره ؟

4) دوستان از کسایی که این لپتاپ رو دارن خواهش میکنم با ویندوز 7 یه rating بگیرن و نتیجه رو اینجا بزارن .

ممنون از پاسختون

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان من هنوز جواب دو سوال مهم رو نگرفتم:

1 - چرا وقتی دستگاه رو روشن میکنم کمی توی wellcome صبر میکنه بعد میاد بالا؟ واسه دیگران چقدر طول میکشه؟

2 - این جریان TV رو هم کسی نگفت باید دقیقا چطوری فعال کنیم اون روش رو انجام دادم ولی جوابی نگرفتم!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

3) کدوم گارانتی بهتره ؟

4) دوستان از کسایی که این لپتاپ رو دارن خواهش میکنم با ویندوز 7 یه rating بگیرن و نتیجه رو اینجا بزارن .

ممنون از پاسختون
    تا حالا همه بازیهای جدید رو اجرا کرده اونم رو advanced
    ورژن که نمیدونم!یعنی همه به یه اسم هست و ورژن خاصی نداره
    تو صفه های قبل بچه ها این کار رو کردن اما زیاد به rate خوده ویندوز اعتماد نکن..

5. 2 کاربر از sami-z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

تا حالا همه بازیهای جدید رو اجرا کرده اونم رو advanced
    ورژن که نمیدونم!یعنی همه به یه اسم هست و ورژن خاصی نداره
    تو صفه های قبل بچه ها این کار رو کردن اما زیاد به rate خوده ویندوز اعتماد نکن..

ممنون از پاسخت دوست عزیز.

تو چند تا پست خوندم دوستان میگفتن که این بدنه لپتاپ برق داره . منظورشون کدوم لپتاپ بوده l501 بوده یا l502 ??

شما این این لپتاپ رو داری ؟ منظورم l502 هست . گرمایی که بعضی دوستان میگن واقعا اینقدر هست یا نه ؟

داره خودمونی میشه reza-shady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    world wide web

پيش فرض

دوست عزیز اون برق نیست بلکه الکتریسیته ساکن هست که چون بدنه این لپتاپ از جنس آلمینیوم هست توش جمع می شه و با برخورد دست یا چیزای رسانای دیگه تخلیه می شه
    اونم اینقدر ناچیز هست که به جز با دستگاه نمی شه تشخیصش داد
    البته من L501 دارم ولی در کل هر دو سری این لپتاپ درست مثل هم هستن و فقط در سخت افزار کمی تفاوت دارن

8. این کاربر از reza-shady بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

3) کدوم گارانتی بهتره ؟

ممنون از پاسختون
    دوست من حلا که شیفته لپ تاپ قوی و خوب هستی پیشنهاد میکنم در مورد HP dv6-6090ee هم یه بررسی و فکری بکنی چیز حقیه و قیمت خوبیم داره

10. 2 کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست من حلا که شیفته لپ تاپ قوی و خوب هستی پیشنهاد میکنم در مورد HP dv6-6090ee هم یه بررسی و فکری بکنی چیز حقیه و قیمت خوبیم داره

بله شما درست میفرمایید. بیشتر دوستان من دیدم بین این دو مدل موندن که کدوم رو انتخاب کنن.

خیلی نظرات مختلفه. من چون الان خودم دل دارم inspiron 1525 واسه همین از دل راضی هستم. با اچ پی تا حالا کار نکردم واسه همین ازش زیاد نمیدونم. نظرات دوستان هم خیلی مختلفه. یکی میگه داغ میکنه یکی میگه اچ پی گارانتی جالبی نداره . یکی میگه خرابیش زیاده.

از طرفه دیگه میگن اچ پی کارت گرافیکش قوی تره. امکاناتش تقریبا بیشتره . واللا آدم گیج میشه کدوم رو انتخاب کنه. البته هنوز دارم بررسی میکنم. امیدوارم به یه نتیجه خوبی برسم. از شما هم بابته پیشنهادت ممنونم.

پروفشنال tranceyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

1 - چرا وقتی دستگاه رو روشن میکنم کمی توی wellcome صبر میکنه بعد میاد بالا؟ واسه دیگران چقدر طول میکشه؟

2 - این جریان TV رو هم کسی نگفت باید دقیقا چطوری فعال کنیم اون روش رو انجام دادم ولی جوابی نگرفتم!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sami-z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

بله شما درست میفرمایید. بیشتر دوستان من دیدم بین این دو مدل موندن که کدوم رو انتخاب کنن.

خیلی نظرات مختلفه. من چون الان خودم دل دارم inspiron 1525 واسه همین از دل راضی هستم. با اچ پی تا حالا کار نکردم واسه همین ازش زیاد نمیدونم. نظرات دوستان هم خیلی مختلفه. یکی میگه داغ میکنه یکی میگه اچ پی گارانتی جالبی نداره . یکی میگه خرابیش زیاده.

از طرفه دیگه میگن اچ پی کارت گرافیکش قوی تره. امکاناتش تقریبا بیشتره . واللا آدم گیج میشه کدوم رو انتخاب کنه. البته هنوز دارم بررسی میکنم. امیدوارم به یه نتیجه خوبی برسم. از شما هم بابته پیشنهادت ممنونم.
    این مدل از اچ پی فقط کارت گرافیک بهتری داره...دیگه امکانات خاصی نداره و دل xps ازش تو بقیه موارد سرتره...
    ر.ی ram 8GB هم نمیشه مانور داد چون همین دل رو هم میتونی موقع خرید پول بیشتری بدی و 8 گیگ بزاری
    مزیت کارت گرافیک L502 اینه که مصرف انرژی پایینی داره و 3D پلیر هم هست

14. این کاربر از sami-z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •