تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 639 اولاول ... 4383899091929394959697103143193593 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان
    کسی اطلاعی داره که ماکزیمم سودی که به 5 سال سپرده گذاری میدن چنده ؟! یعنی همون جریان چندبرابر و اینا !

اگه نباشه جاش خالی می مونه dirt road's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یعنی امکان نداره پول رو بالا بکشه بعد اگه پول رو بخوره بانک مرکزی پاسخگو هست؟
    بعد اگه یک ساله بذارم 5 میلیون رو ماهی چقدر بهم سود میده؟
    موسسه مالی و اعتباری مهر پشتوانه قوی داره. معتبر هست و مقدمات تبدیل شدن به بانک رو داره پشت سر میگذاره.البته اینجا به بانک ها هم حتی بطور مطلق نمیتونید اعتماد کنین!
    من اطلاع دقیقی از سود سپرده های یکساله روز شمارش ندارم ولی اگه 17% باشه میشه ماهی حدود 71000 تومن

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام به دوستان
    کسی اطلاعی داره که ماکزیمم سودی که به 5 سال سپرده گذاری میدن چنده ؟! یعنی همون جریان چندبرابر و اینا !
    منظورتون سود در سر رسیده دیگه
    من خودم بشخصه بالاترین نرخ سودی که شنیدم مربوط به سپرده سرمایه گذاری موج بانک ملت با سود(در سر رسید) 165% هست.

لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از dirt road بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

جزئیاتی از ه ک حساب کاربری 3 میلیون مشتری بانک‌ها

اخیرا خبر ه ک شدن حساب کاربری 3 میلیون کارت مشتریان بانکی کشور در فضای مجازی منتشر شده است.

این اطلاعات که در وبلاگ عامل اصلی این حمله هکری منتشر شده متعلق به فردی است که خود را "خ.ز.ف" نامیده و به گفته وی ظاهراً پیش از این سرقت اطلاعات مذکور را به مدیران عامل بانک‌ها اطلاع داده است.

برای اینکه کارت بانکی خود را در بین بیش از سه میلیون کارت قرار گرفته در سایت پیدا کنید می توانید از لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.

اما پیش از این جستجو موارد زیر را به خاطر داشته باشید.

1- عدم وجود کارت بانکی شما در بین کارتهای این سایت به معنی در خطر نبودن آن نیست.

2- این سایت تنها حاوی بخشی از کارتها آن هم در سالهای 87 تا 89 استفاده شده میباشد.

3-بانکها موظف به شناسائی اطلاعات سایر کارتهای استفاده شده هستند و ابطال آنها به عهده خود بانکها میباشد. البته اگر حفاظت از حسابهای مشتریان برایشان مهم باشد.

4-اطلاع رسانی به سایر هموطنان و ثبت شماره کارت و رمز برای کنترل در این سایت قبل از تحویل آن به بانک صادر کننده تنها راه اطمینان هموطنان به این ادعا و اثبات کذب بودن ادعاهای دیگر میباشد.

5-در هر صفحه از اطلاعات کارتها تقریبا 30000 کارت گنجانده شده است لذا شاید باز کردن صفحات در سرعت پائین و با استفاده از فیلتر شکن کمی زمانبر باشد.

fars

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------

اطلاعات تازه از ه ک 3 میلیون حساب بانکی/هشدار ه ک ر به بانکی‌ها در سال

بر اساس آخرین اطلاعات به دست آمده از ه کری که اقدام به ---- اطلاعات حدود 3 میلیون مشتری بانک‌ها کرده، "خ.ز.ف" در تیرماه سال گذشته اقدام به ارسال اطلاعات کامل 1000 کارت بانکی برای مدیران عامل آن بانک‌ها کرده و موضوع ناامن بودن بستر تبادل اطلاعات ، نرم افزار و سخت‌افزار مربوطه را به آنان گوشزد کرده بود.

وی که ظاهراً کارمند شرکت "ف.ا" است که با مجوز بانک مرکزی، خدمات پرداخت الکترونیک PSP به بانک‌‌ها ارائه می‌کرده به واسطه اختلافی که با مدیران شرکت مذکور پیدا می‌کند از این شرکت بیرون آمده و اقدام به نفوذ می‌نماید تا ناامنی زیرساخت‌های شرکت مذکور را نشان دهد.

برخی اخبار رسیده نشان می‌دهد مدیر عامل و برخی مسئولان شرکت "ف.ا" در حال حاضر خارج از کشور به سر می‌برند.

6. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

آقا الان حسابا خک شده چی کار کنیم ؟
    میگن رمز عوض کن ... خوب وقتی قبلی رو پیدا کرده جدیده رو هم پیدا میکنه ....
    نظر شما چیه ؟

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

نه دوست عزیز رمز هم داشته باشه کارت رو که نداره بدون کارت هم نمیشه کاری انجام داد

من شنیدم که مشکل نرم افزاری بو ده که برطرف کردن دیگه کسی نمیتونه ه ک کنه

9. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

نه دوست عزیز رمز هم داشته باشه کارت رو که نداره بدون کارت هم نمیشه کاری انجام داد

عقل میگه اگر قبلا تونستن پس بازهم میتونن

11. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز برای استفاده از خدمات مجازی(خریدهای اینترنتی،بانکداری الکترونیک و ...) نیازی به خود کارت نیست
    و همه کارها با یکسری اعداد و کارکتر انجام میشه.تو این مواقع امنیت رمز دوم مد نظر است.
    با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

یه چیزی رو مطمئن باشید وقتیکه شماره کارت و رم رو دارن پس به بقیقه اطلاعاتمون دسترسی دارن و خیلی راحت میتونن ازش استفادده بکنن تغییر رمز هم راهی نداره چونکه بازم به دستش میارن یا میدن دست یه شرکت دیگه که اونام بدتر از اینا از اب درمیان

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یه چیزی رو مطمئن باشید وقتیکه شماره کارت و رم رو دارن پس به بقیقه اطلاعاتمون دسترسی دارن و خیلی راحت میتونن ازش استفادده بکنن تغییر رمز هم راهی نداره چونکه بازم به دستش میارن یا میدن دست یه شرکت دیگه که اونام بدتر از اینا از اب درمیان
    دوست گرامی به این وحشتناکی که شما میگی نیست
    من خودم امروز چند تا از بانک ها کار داشتم و با پرسنل در این مورد صحبت کردم.خیلی از بانک ها برای خدمات اینترنتیشون سایت ها و درگاه هایی با امنیت بالا دارن.مثلا با رئیس شعبه یکی از شعب بانک پارسیان که صحبت میکردم گفت اصلا نیازی به تعویض رمزها نیست(اگر چه در حالت عادی هم توصیه میشه هر چند وقت یکبار رمزها تغییر کنه.)
    بانک ملی هم همینطور.
    بیشتر این داستان ها زمانی اتفاق میوفته که از کافی نت ها،مکان های عمومی، کامپیوترهای سایرین و یا آلوده و ... برای خدمات بانکی استفاده میشه.
    من خودم بشخصه بانک رفاه رو از لحاظ خدمات اینترنتی خیلی ایمن نمیدونم.

15. این کاربر از dirt road بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •