تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 508 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 5072

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام

کفش
    1.برای خریدن کفش به رنگش دقت کنید .سعی کنید کفش سفید رنگ نخرید چون هزار تا بدبختی برای نگه داریش دارید.نه میشه واکسش زد و نه به راحتی تمیز میشه

کیف
    2.مواظب باشید که حتما زیپ کیفاتونو ببندید .چون اگه یادتون بره مثل من خیلی چیزاگم میکنید

3.سر جلسه امتحان حتما چیزایی که لازمه رو ببرید مثل پا کن.من تو 5 تا امتحانی که دادم پاک کن نبرده بودم به خاطر همین کلی رنج کشیدم!!!

2. 5 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اگه رفتین خواستگاری از دختره بپرسین ایا کسی در فامیل و اشناهاشون هست که حرفشو بدون هیچ قید و شرطی قبول کنه اگه گفت آره باهاش ازدواج کنین اگه گفت نه بی خیال بشین

4. 4 کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اگر پستی یا مقام یا نه اصلا! اگه توی کارای دولتی یا خصوصی هستین.یا کلا کار می کنین صبح به صبح که سر کار می رین به خودتون قول بدین ارباب رجوع را راه بندازین! چون باور کنین خود شما هم توی ترافیک و آلودگی و حوادثی که روزانه اتفاق می افته جواب بدین
    به زور مشتری رو به دفتر یا اداره نکشونین! که اگه اتفاقی بیفته شما هم مسئولین حتی اگه خودتون ندونین
    مخلص کلام اینکه؛
    تلاش کنین کاری رو به عهده شماست صحیح و کامل انجام بدین

6. 11 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اگه رفتین خواستگاری از دختره بپرسین ایا کسی در فامیل و اشناهاشون هست که حرفشو بدون هیچ قید و شرطی قبول کنه اگه گفت آره باهاش ازدواج کنین اگه گفت نه بی خیال بشین
    دوستان لطف کنید تجربه ای رو که بیان میکنید ، کامل باشه !

راستیش من اصلا نفهمیدم شما چی گفتید !
    یعنی اینکه حتما باید توی فامیلِ دختر یک فردی باشه که هرچی میگه ، دختره بدون هیچ قید و شرطی قبول کنه ؟
    مثلا طرف بگه برو بمیر ! دختره هم بره بمیره ؟!
    شما بر چه اساسی این تجربه رو بیان کردید ؟

من خودم مخالف هستم که توی این تاپیک به بحث بپردازم ، اما گاهی آدم چیزهایی میخونه که تعجب میکنه !

8. 5 کاربر از 3alimx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان لطف کنید تجربه ای رو که بیان میکنید ، کامل باشه !

راستیش من اصلا نفهمیدم شما چی گفتید !
    یعنی اینکه حتما باید توی فامیلِ دختر یک فردی باشه که هرچی میگه ، دختره بدون هیچ قید و شرطی قبول کنه ؟
    مثلا طرف بگه برو بمیر ! دختره هم بره بمیره ؟!
    شما بر چه اساسی این تجربه رو بیان کردید ؟

من خودم مخالف هستم که توی این تاپیک به بحث بپردازم ، اما گاهی آدم چیزهایی میخونه که تعجب میکنه !
    عزیزم این حرف من نیست این نتیجه تحقیق یه روانشناس بزرگ ایرانی هست نکته ریزی هم که داره اینه بعضی وقتا تو زندگی مشکلات و سو تفاهوماتی به وجود میاد که توسط زن و شوهر قابل تجزیه و تحلیل نیست و لازمه یه فرد اشنا دخالت کنه اگه همسرتون حرف شخصی رو بدون قید شرط تو فایمل قبول داشته باشه خیلی میتونه کمک کنه

10. 3 کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

عزیزم این حرف من نیست این نتیجه تحقیق یه روانشناس بزرگ ایرانی هست نکته ریزی هم که داره اینه بعضی وقتا تو زندگی مشکلات و سو تفاهوماتی به وجود میاد که توسط زن و شوهر قابل تجزیه و تحلیل نیست و لازمه یه فرد اشنا دخالت کنه اگه همسرتون حرف شخصی رو بدون قید شرط تو فایمل قبول داشته باشه خیلی میتونه کمک کنه
    زن و شوهری که نتونن مشکلشون رو حل کنن،همون بهتر از هم جدا بشن و برن پی کارشون!!
    -----------------------
    استاد های عقده ای رو شناسایی کنین،سر کلاسشون جیک نزنین!! اگه ازتون پرسید 2+2 خودتون رو هنگ کرده نشون بدین!!
    من درس های تخصصی کامپیوتر رو خیلی خوب بلدم چون کارمه!!
    سر کلاس این استاده هر چی میگفت سریع اولین کسی بودم که جواب میدادم،هیچوقت هم سر کلاسش پر رویی نکردم و ازش اجازه گرفتم برا بیرون رفتن!!!
    اونوقت،اومده کلاس گذاشته،8 نفر از خل و چلای کلاس که فقط بلدن مخ استاد بزنن تو کلاسش جمع شدن،عین سوالای امتحان رو براشون گفته!! سالن 130-40 نفری امتحان به مدت 3 ساعت داشت به مخ خودش فشار می اورد که اساسا این سوالات هیچوقت اسمشون رو هم شنیدن تو جزوه یا نه؟!!!!
    اونوقت بچه ها اعتراض کردن که چرا اینقد سخت اوردی،گفته تو کلاس فلان،اقای فلانی تو رو من وایساده و خواسته نشون بده بیشتر از من حالیشه!!!! الان همه اعتراض ها به منه!!

استاد های با مرام رو بشناسین!!!
    زنگ زدم به استاده،میگم استاد امتحان رو خوب دادم،ولی برا معدلم احتیاج دارم بهم کمک کنین! میگه تو رو که سفید تحویل میدادی همون 20 رو بهت میدادم چون فعال بودی!!به بچه های کلاس هم بگو نگران نباشن به همه نمره قبولی میدم!!

فرقشون تو اینه که دومی،وقتی میبینه سر کلاسش بچه ها فعالن،حال میکنه،سوال اسون تر میاره،به همه هم نمره میده!! اولیه وقتی میبینه بچه هاش سر کلاس فعالن،فک میکنه دارن باهاش کل کل میکنن و سوال سخت میاره و همه رو هم میندازه!!

12. 9 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

واسه دوستای دانشگاهیتون که باهاشون خیلی صمیمی نیستید اسرار زندگیتون رو فاش نکنید .خیلی هاشون خنجر میزنند

همیشه پیگیر کارهای اداری و دانشگاهی باشید .وقتی میگن انجام میدیم باز هر روز بهشون زنگ بزنید و هر هفته مراجعه حضوری داشته باشید.کارتون رو زودتر انجام میدن .چون میخوان دست از سرشون بردارید.اگر هم گفتن یک بار گفتیم فلان چقدر شما مراجعه میکنید چرا اذیتمون میکنید اعتنا نکنید

14. 8 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان وقتی تو روزی هستید که فرداش امتحان دارید ، حتما کامل استراحت کنید به به گفته ی دوستاتون واسه کمک و رفع اشکالاتشون زود تر نرید دانشگاه یا مدرسه
    چون واقعا خسته میشید و سرجلسه خمار میشید و همه ی سوالاتو قاطی میکنید
    حس کمک به همکلاسیتونو تو اون موقع بیخیال بشید و به روزهای طول ترم های بعدی موکول کنید.چون اون موقع وقت کمک نیس.

16. 5 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

توی اتوبوس شلوغ خیلی مواظب جیب‌تان باشید

در ساعات شلوغی سوار اتوبوس نشوید

18. 3 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

اینم تجربه من : سعی کنید فقط به کیبورد و سیستم خودتون عادت نکنید چون آخرش میشین مثل من که باید 4-5 ساعت پشت یه میز کامپیوتر دیگه باشین
    Last edited by legolas 224; 28-06-2011 at 23:49.

20. 4 کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •