سلام من پسورد جیمیلم رو تغییر دادم.حالا وقتی خروجی میگیرم و بعد میخام وارد بشم میبینم پسوردم ب صورت خودکار هست اونجا مشکل از کجاست؟
سلام من پسورد جیمیلم رو تغییر دادم.حالا وقتی خروجی میگیرم و بعد میخام وارد بشم میبینم پسوردم ب صورت خودکار هست اونجا مشکل از کجاست؟
سلام . پاسووردِ خودکار یعنی چی ؟
سلام . روی reply کلیک کنین و ایمیل فرستنده رو ببینید . حتماً کلاهبردار و دزد پاسوورد هست .
سلام دوستان
بنده از مرورگر موبایل که خودش پـــروکـــسی داره استفاده میکنم .
وقتی وارد gmail میشم , اون پائین نوشته
Last account activity
و کنارش نوشته details
وقتی روش کلیک میکنم نوشته
از یک جای دیگه هم داره این account استفاده میشه .
This account is being used from another location
زیرش هم یک دکمه داره که روش نوشته
Sign out from other sessions
وقتی دکمه رو میزنم میگه
successfully signed out other sessions
شما هم در مرورگرهاتون این رو دارین ؟
کش و هیستوری مرورگرو حذف کنید .یا از تنظیمات چکمارک ذخیره پسورد وو بردارید.:rolleyes:
Tapatalk
سلام
این گزینه جهت دیتایل دادن هست. در چندین صورت دو یا چند موقعیت نشون میده.
اول اینکه واقعا ه+ک شده باشید
دوم اینکه از تو سیستم هنگام لوگ این شدن مارک ساین این میsine in me رو زده باشید.
سوم اینکه ------ مرورگر که استفاده میکنید (بجز اپرا مینی)جی پی اس هم روشن باشه و مرورگر پیشفرض گوشی باشه.
اگه به سلامت سیمکارتتون مطمئن هستید پسورد دوم فعال کنید و شناسی توسط شماره موبایل.حداقل برا ی مدت کوتاه.
Tapatalk
با سلام و عرض ادب من یک اکانت جیمیل داشتم که بنا به دلایلی مجبور شدم یکبار حذفش کنم و دوباره بسازم حذف انجام شد ولی دوباره که خواستم بسازم جیمیل ارور میده لطفا راهنمایی کنید اون جیمیل خیلی مهم هستش تمام کار من با اونه
سلام
اگه مدت زیادی از حذفش نمیگذره میتونید با restore برگردونینش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عرض ادب و احترام خدمت شما
من دیروز این کارو کردم و الان هر کاری میکنم نمیتونم بفهمم چجوری برگردونم...میشه خواهش کنم راهنمایی کامل کنید من وارد ریکاوری شدم ولی متوجه نشدم چجوری این کارو کنم
سلام . این لینک ریکاوری هست . قبل از ریکاوری باید از گوگل sign out کنین . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)