سلام به همگی
من موهام فکر میکنم معمولی تا کمی چرب باشه هم شوره خشک داره هم چرب و کمی ریزش.
ولی جالب اینکه وقتی شامپو ملایم یا روزانه میزنم احساس میکنم سرمو خوب تمیز نمیکنه
وقتی شامپوی موی چرب میزنم مثل سابال دوکری خیلی خشک میشه و فکر میکنم پوست سرم برعکس شروع میکنه به ترشح چربی و موهام بدتر از قبل چرب میشه
شامپوهای نرم کننده دارم که اصلا به سرم نمیسازه و ریزش میده
حالا میخوام هم تجربیاتمو بگم هم ازتون در مورد شامپویی که حد اقل ریزش نده کمک بگیرم
(شامپوی شماره 1 و 2 رو دکتر باریک بین پیشنهاد دادن)
1-ناتور ویتال که البته به نظر من نیچر ویتال هست ویتامینه و ضد ریزش: ریزش رو زیاد کرد
2-نیسیم ضد ریزش مخصوص موهای معمولی تا چرب: 3 بار استفاده کردم و ریزش و بدتر کرد
3-سبوفان: اونم یه کم ریزش رو زیادکرد
4-اکوفن: ریزش رو یکم زیاد کرد
5-کورپور سانو ضد شوره و چربی: خیلی ریزش داد
6-بیوکسین ضد شوره: اصلا تاثیری روی شوره نداشت ولی سرم تا دو روز چرب نمیشد و ریزش معمولی
7 بیوکسین مخصوص موهای چرب: همون مساله ای که گفتم اولش سرم خیلی خشک و بعد خیلی چرب میشد
8 از این هد اند شولدر تقلبی ها: که خوب نبود
9- کنین کلوران: موها رو تمیز نمیکرد
10 ضد ریزش فولیکا: اون موقع موهامو از ته زده بوده نمیدونم ریزش داد یا نه ولی اونم خوب تمیز نمیکرد
11-هگور روزماری: بازم موهامو از ته زده بودم یکم موها رو بی حال میکرد
12- فیتو: که برام واقعا عجیب بود که اینقدر تعریف میکنن چون هیچ شامپویی تو عمرم به این اندازه ریزش نداده بود اونم تو اولین بار استفاده
.
.
.
خوب حالا در مورد این چند تا شامپو که با توجه به کل مطالبی که تو سایت خوندم و جمع بندیی که کردم به نظرم اومد ازبقیه بهتر بودن خواهش میکنم اونایی که تجربه دارن نظر بدن در مورد اثراتی که این شامپوها روی مو و پوست میذارن از نظر
1- ریزش
2-نداشتن نرم کننده
3-زیاد نکردن شوره
4-میزان خشک کردن یا چرب کردن پوست سر
که شاید هم من به نتیجه برسم هم کسایی که این مشکلات رو دارن
1-آنافاز دوکری
2-فیتوم اکتیو ایوروشه
3-ضد ریزش و شوره اریکه
4-ضد ریزش اردن
5-ضد شوره emeron
6-لامینین
7-medilann
8-در مورد کلیر که خیلی نظرات متفاوته و میگن الان اصلش وجود نداره من در یه سایتی دیدم که یه نفر گفته بود این بسته بندی جدیدا که نقریبا مکعب مستطیل شکل هست و لیبل هم داره هم امکان داره تقلبی باشه و شکل بشته بندی خود شرکت ترک هم که اصلا با اینایی که تو ایرانه فرق داره
9- در مورد سینره هم که بعضیا گفتن خیلی خوبه و خیلی ها هم گفتن خوب تمیز نمیکنه و خارش و پوسته و ریزش ایجاد کرده که من خیلی جاهای دیگه با این موضوع برخورد کردم
بچه ها حواهشا جواب بدین روی همین پست هم اگه جواب بدین خیلی لطف کردین