البته به نظره من america بویه ورسوز میده و فوتوریتی بوی اترنیتی میده![]()
البته به نظره من america بویه ورسوز میده و فوتوریتی بوی اترنیتی میده![]()
وای ورسوز! یادمه ریختمش دور
![]()
من رفته رو مخم!! کسی میتونه ادکلن های ارگانیک رو معرفی کنه؟؟ ادکلن هایی که طبیعی باشند؟
در ضمن میخوام aqua quorum رو بخرم اما نه اینترنتی!! کسی فروشگاهی رو میشناسه که اینو داشته باشه؟؟
Last edited by Amin.M.1986; 26-06-2011 at 09:59.
واسه کدوم شرکته ؟حتما black Diomond رو هم یه تستی بزن،بوش کپی لالیک مشکی هست و قیمتش هم 29 تومنه
فوتریتی رو چه شرکتی میزنه؟best رو هم یادمه واقعا خوشبو بود
راستی دوستان نظرتون راجع به دیویدف گیم چطوره؟
والا شرکته خاصی نداره.بگی فوتوریتی میخوام پیدا میکنی.قیمتش هم 2800 یا 3 تومن بود تا پارسال
من دیروز یک افتر شیو 250 میل old spice گرفتم.14 تومن. فکر می کردم بوش خیلی قویتر باشه . ولی بوش خیلی کمه . متاسفانه ادکلنش هم اینجا پیدا نمیشه. البته 2 مدل اینجا است یکی Original و دیگری classic که من original رو گرفتم. شما خواستید بگیرید کلاسیک رو امتحان کنید و اینجا بگید. تازه ازش کمی هم چشیدم! به طرز وحشتناکی تلخ و بدمزه بود.ولی خیلی بوی ملایمی داره. یعنی کسی بخواد شما رو ببوسه متوجه میشه
اینه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:34 PM ---------- Previous post was at 08:30 PM ----------
شاید این باشه
BLACK DIAMOND canali
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها به جمع بندی رسیدم که chic رو بخرم.کسی نظری نداره؟ کلا عطر خز و خیلی نشده؟ زیاد استفاده نمیشه؟
َAmerica مدل زیاد داره و فقط 3-4 تایی مدل مشکی داره یادمه یکیش بوش تقریبا همون بود فقط یه نمور تندتر رو جعبش زده بود floral-woody فکر کنم ... البته خود فوتوریتی مردونش هم 2 تا مدل من ازش دیدم که یکیش کرم رنگ بود و زیاد جالب نبود من مشکی رو می گم(البته احتملا شما هم همونو می گی)
همونیه که دوستمون لینک کرده... بوش 10 دقیقه اول بسیار تیزه ولی بمونه خوب میشه
شرکت Jean Yves Cosmetics
Last edited by aminjigar; 27-06-2011 at 04:48.
بچه ها من دیروز اشانتیون 212 نقره ای رو گرفتم میتونم بگم اگر 50 تومن بابت اصلش میدادم واقعا عزادار میشدم من نمیفهمم چطور این قدر ازش تعریف میکنن بعضیا اصلا ارزششو نداره
راستی در مورد پست chic هم نظرتون رو بگید دیگه بابا میخوام بخرو دلم قرص باشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)