سلام دوباره
از شما ممنونم
راستش این سوت دیگه همیشگی شد موقع حرکت هم صدا میاد. لنت ها یعنی مرخص شدن؟
ممنونم
سلام دوباره
از شما ممنونم
راستش این سوت دیگه همیشگی شد موقع حرکت هم صدا میاد. لنت ها یعنی مرخص شدن؟
ممنونم
جدیدا رو دوگانه ها تمام آپشن ها رو قرار دادن مثل ایربگ و هیدرولیک.
جدیدا که میگم منظورم از حداقل 6 ماه پیشه، اگر می خواید ماشین خودتون رو دوگانه دستی کنید بهتره از محل های معتبر بپرسید و مشکلات احتمالی رو هم باید کنار بیاد باهاش.
اینی که شما میگی رو من نشنیدم، ولی یه کارت رو شنیدم که با هزینه 55000 تومن یکساله و فقط برای امداد خودرو و تعویض زاپاس به درد میخوره.
مورد صدا رو ماشین گارانتی داره، نمایندگی ببرید درست میکنن، حتما تا قبل از 24000 ببرید که اگر مشکل از دیسک و صفحه بود رایگان عوض بشه بعد از این کیلومتر دیسک و صفحه گارانتی نداره.
نمیشه گفت که لنتها مرخص شدن، احتمال داره که مشکل از دیسک یا پمپ ترمز هم باشه، من باشم چرخهای جلو رو باز میکنم یه ساعت اندازه گیری (تراشکاری ها دارن) میزارم رو دیسک و دیسک رو با دست میچرخونم تا از تاب داشتنش مطمئن بشم، بعد باید پمپ ترمزها رو تست کنید که لنتها رو زیادی به دیسک می چسبونه یا نه، اگر خیلی از عمر ماشین گذشته(بیشتر از دو سال) باید باز بشن و تمیزکاری و گریسکاری بشه داخلش، بعد یه دست لنت خوب و اصلی کره ای از نمایندگی میندازین روش تا مشکل رفع بشه.
ببخشید یک سوال دیگه؟
چجوری میتونم کیلومتر ماشین رو پایین بیارم و دیاگ هم مشخص نکنه؟
تو این زمینه اطلاعی ندارم.
دوستان کسی تا حالا با این موضوع روبرو شده که نشانگر سرعتش خراب باشه یا توی پرایدها بیشتر از مقدار واقعی نشون بده ؟
آخه من به خاطر کارم باید هفته ایی یکی دو بار تا قم برم و اگه از اتوبان تهران قم رفته باشید میبینید چه توی مسیر رفت چه برگشت یه جاهایی یه تابلو هایی هست که هر سه لاین رو پوشش میده و وقتی از زیرشون رد میشیم ( چهار پنج متر مونده که به تابلو برسیم ) اگه سرعت زیره 120 باشه هیچی نشون نمیده ولی اگه بالای 120 باشه ، اونوقت به رنگ قرمز سرعت رو نشون میده .
این تابلوها حدودا سه تا توی مسیره رفت هست سه تا هم برگشت .
من بعضی وقت ها با حدوده 125 تا سرعت از زیرشون رد شدم که هیچی نشون ندادن ، در صورتی که باید سرعتم رو غیر مجاز میزد . یه بار هم با 132 تا سرعت از زیرشون رد شدم که نوشت 122 . یه چند باری امتحان کردم و همیشه حدوده 10 کیلومتر از اون چیزی که عقربه نشون میداد کمتر نشون میده .
دیروزم دیگه گازشو گرفته بودم با حدوده 142 تا از زیره تابلو رد شدم ولی دیدم بازم نوشت 131 . من احساس میکنم عقربه سرعتم مشکل داره ولی اینو از یکی دو نفر دیگه هم شنیده بودم که سایپا عمدا کاری میکنه که سرعت 10 تا بیشتر نشون بده تا ملت از حد واقعی کمتر برن ( به خاطر مسائل ایمنی ) .
کسی تا حالا با یه همچین چیزی برخورد کرده ؟
پشت صفحه کیلومتر یک آیسی هست ک میشه پروگرام کرد به هر مقداری که بخای
این فقط مختص پراید نیست، خیلی از خودروهای داخلی این مشکل (البته اگر اسمش مشکل باشه!) رو دارن. شما با جی پی اس گوشی سرعت رو کنترل کنید برای پراید حدود 9 کیلومتر بیشتر نشون میده. بیشتر جنبه ایمنی داره و ایراد حساب نمیشه
پس درست حدس زدم که عمدا سرعت سنج رو دست کاری میکنن .
دوستان من یه مشکل دیگه هم دارم :
من پرایدم رو آخر 91 گرفتم و تا الان 14000 کیلومتر باهاش راه رفتم . یه سری مشکلات جزیی داشته ولی تا الان مشکل جدی خدا رو شکر نداشته ولی یه چند روزی هست احساس میکنم ماشین توی سرعت های بالا ( 120 به بالا ) دیگه مثل قبل به جاده نمیچسبه و سر پیچ ها کنترل عقبه ماشین و یا جلوی ماشین دیگه مثل قبل تو دستم نیست ،
امروز یکی دو بار واقعا احساس خطر کردم به خصوص از ناحیه جلو و همین مسئله خیلی منو نگران کرده .
حالا فکر میکنید مشکل از چیه ؟ جلو بندی ؟ تنظیم باد ؟ یا چیزه دیگه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)