تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 124 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1233

نام تاپيک: سایپا 131

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوست عزیز بنده در حد تجربه خودم پیشنهادی میدم، و متخصص نیستم.
    در مورد لنت و سوت کشیدن، مشکل برمیگرده به جنس لنت و چون ما تو ایران زندگی میکنیم و هیچ جنسی همیشه کیفیت همیشگی نداره نمیشه پیشنهاد خاصی به شما بدم ولی لنت گلد اصلی کره ای اگر گیر بیاد یا برید از نمایندگی لنت کره ای شرکتی بگیرید شاید اوضاع بهتر بشه.
    در کل چون فقط موقع ترمز گرفتن سوت میکشه قابل تحمله! چون بعضا خودم تجربه کردم که لنت در همه مواقع در حال سوت کشیدن هست (ماشین رو با سرعت کم کنار جدول برونید ببینید سوت میکشه یا نه)
    لنت عقب شما هم نیاز یه رگلاژ یا تعویض داره چون میگید 12 تا تقه میکنه، اصولیش 5 تا هست. به مکانیک نشون بدید
    برای بوستر اگر عمل نکنه شما به هیچ عنوان ترمز ندارین، همین که میگید ترمز کار میکنه یعنی بوستر داره عمل میکنه، برای امتحان کردنش هم ترمز رو در حالت خاموش چند بار فشار بدین تا چوب بشه بعد در حینی که پا رو پدال ترمزه ماشین رو روشن کنید ترمز به ارامی میره پایین تا یه جایی وای میسته.

سلام دوباره
    از شما ممنونم
    راستش این سوت دیگه همیشگی شد موقع حرکت هم صدا میاد. لنت ها یعنی مرخص شدن؟

ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پراید گاز سوز کارخونه فاقد فرمان هیدرولیک هست متاسفانه
    اگه از طریق شرکت سایپا دوگانه کنم چی یا شرکت های معتبر؟
    جدیدا رو دوگانه ها تمام آپشن ها رو قرار دادن مثل ایربگ و هیدرولیک.
    جدیدا که میگم منظورم از حداقل 6 ماه پیشه، اگر می خواید ماشین خودتون رو دوگانه دستی کنید بهتره از محل های معتبر بپرسید و مشکلات احتمالی رو هم باید کنار بیاد باهاش.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    قضیه این کارتهای vip چیه که از نمایندگی تماس میگیرن و میگن برای یک سال حدود 70000 تومان در میاد؟؟
    میگن رویس ادواری رایگان و تخفیف بیمه ای شخص ثالث حدود20 درصد داره و کلی امکانات دیگه که این قدر گفت که من گیچ شدم......
    راستی من وقتی که کلاچ میگیرم و میخوام دنده عوض کنم یه صدای خر خر از ماشین میاد ولی تا کلاچ رو ول میکنم صدا قطع میشه و بیشتر هم موقعی که ماشین سرده صدا میده و در گرما صداش کمتره اما قطع نمیشه
    بیشتر هم در تعویض دنده 2 به بالا صدا داره
    میونه از دیسک و صفحه باشه یا از گیربکسه
    ماشینم هم مدل 1391 و دوگانه سوزه وحدود 17000 کیلومتر کارکرد داشته
    اینی که شما میگی رو من نشنیدم، ولی یه کارت رو شنیدم که با هزینه 55000 تومن یکساله و فقط برای امداد خودرو و تعویض زاپاس به درد میخوره.
    مورد صدا رو ماشین گارانتی داره، نمایندگی ببرید درست میکنن، حتما تا قبل از 24000 ببرید که اگر مشکل از دیسک و صفحه بود رایگان عوض بشه بعد از این کیلومتر دیسک و صفحه گارانتی نداره.

4. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوباره
    از شما ممنونم
    راستش این سوت دیگه همیشگی شد موقع حرکت هم صدا میاد. لنت ها یعنی مرخص شدن؟

ممنونم
    نمیشه گفت که لنتها مرخص شدن، احتمال داره که مشکل از دیسک یا پمپ ترمز هم باشه، من باشم چرخهای جلو رو باز میکنم یه ساعت اندازه گیری (تراشکاری ها دارن) میزارم رو دیسک و دیسک رو با دست میچرخونم تا از تاب داشتنش مطمئن بشم، بعد باید پمپ ترمزها رو تست کنید که لنتها رو زیادی به دیسک می چسبونه یا نه، اگر خیلی از عمر ماشین گذشته(بیشتر از دو سال) باید باز بشن و تمیزکاری و گریسکاری بشه داخلش، بعد یه دست لنت خوب و اصلی کره ای از نمایندگی میندازین روش تا مشکل رفع بشه.

پروفشنال Masoud-2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

ببخشید یک سوال دیگه؟

چجوری میتونم کیلومتر ماشین رو پایین بیارم و دیاگ هم مشخص نکنه؟

7. این کاربر از Masoud-2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ببخشید یک سوال دیگه؟

چجوری میتونم کیلومتر ماشین رو پایین بیارم و دیاگ هم مشخص نکنه؟
    تو این زمینه اطلاعی ندارم.

9. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی تا حالا با این موضوع روبرو شده که نشانگر سرعتش خراب باشه یا توی پرایدها بیشتر از مقدار واقعی نشون بده ؟

آخه من به خاطر کارم باید هفته ایی یکی دو بار تا قم برم و اگه از اتوبان تهران قم رفته باشید میبینید چه توی مسیر رفت چه برگشت یه جاهایی یه تابلو هایی هست که هر سه لاین رو پوشش میده و وقتی از زیرشون رد میشیم ( چهار پنج متر مونده که به تابلو برسیم ) اگه سرعت زیره 120 باشه هیچی نشون نمیده ولی اگه بالای 120 باشه ، اونوقت به رنگ قرمز سرعت رو نشون میده .
    این تابلوها حدودا سه تا توی مسیره رفت هست سه تا هم برگشت .
    من بعضی وقت ها با حدوده 125 تا سرعت از زیرشون رد شدم که هیچی نشون ندادن ، در صورتی که باید سرعتم رو غیر مجاز میزد . یه بار هم با 132 تا سرعت از زیرشون رد شدم که نوشت 122 . یه چند باری امتحان کردم و همیشه حدوده 10 کیلومتر از اون چیزی که عقربه نشون میداد کمتر نشون میده .
    دیروزم دیگه گازشو گرفته بودم با حدوده 142 تا از زیره تابلو رد شدم ولی دیدم بازم نوشت 131 . من احساس میکنم عقربه سرعتم مشکل داره ولی اینو از یکی دو نفر دیگه هم شنیده بودم که سایپا عمدا کاری میکنه که سرعت 10 تا بیشتر نشون بده تا ملت از حد واقعی کمتر برن ( به خاطر مسائل ایمنی ) .

کسی تا حالا با یه همچین چیزی برخورد کرده ؟

کاربر فعال انجمن مقالات هـک و امنیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    U /\/ |< /\/ 0 \/\/ N

پيش فرض

پشت صفحه کیلومتر یک آیسی هست ک میشه پروگرام کرد به هر مقداری که بخای

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان کسی تا حالا با این موضوع روبرو شده که نشانگر سرعتش خراب باشه یا توی پرایدها بیشتر از مقدار واقعی نشون بده ؟

آخه من به خاطر کارم باید هفته ایی یکی دو بار تا قم برم و اگه از اتوبان تهران قم رفته باشید میبینید چه توی مسیر رفت چه برگشت یه جاهایی یه تابلو هایی هست که هر سه لاین رو پوشش میده و وقتی از زیرشون رد میشیم ( چهار پنج متر مونده که به تابلو برسیم ) اگه سرعت زیره 120 باشه هیچی نشون نمیده ولی اگه بالای 120 باشه ، اونوقت به رنگ قرمز سرعت رو نشون میده .
    این تابلوها حدودا سه تا توی مسیره رفت هست سه تا هم برگشت .
    من بعضی وقت ها با حدوده 125 تا سرعت از زیرشون رد شدم که هیچی نشون ندادن ، در صورتی که باید سرعتم رو غیر مجاز میزد . یه بار هم با 132 تا سرعت از زیرشون رد شدم که نوشت 122 . یه چند باری امتحان کردم و همیشه حدوده 10 کیلومتر از اون چیزی که عقربه نشون میداد کمتر نشون میده .
    دیروزم دیگه گازشو گرفته بودم با حدوده 142 تا از زیره تابلو رد شدم ولی دیدم بازم نوشت 131 . من احساس میکنم عقربه سرعتم مشکل داره ولی اینو از یکی دو نفر دیگه هم شنیده بودم که سایپا عمدا کاری میکنه که سرعت 10 تا بیشتر نشون بده تا ملت از حد واقعی کمتر برن ( به خاطر مسائل ایمنی ) .

کسی تا حالا با یه همچین چیزی برخورد کرده ؟
    این فقط مختص پراید نیست، خیلی از خودروهای داخلی این مشکل (البته اگر اسمش مشکل باشه!) رو دارن. شما با جی پی اس گوشی سرعت رو کنترل کنید برای پراید حدود 9 کیلومتر بیشتر نشون میده. بیشتر جنبه ایمنی داره و ایراد حساب نمیشه

13. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس درست حدس زدم که عمدا سرعت سنج رو دست کاری میکنن .

دوستان من یه مشکل دیگه هم دارم :
    من پرایدم رو آخر 91 گرفتم و تا الان 14000 کیلومتر باهاش راه رفتم . یه سری مشکلات جزیی داشته ولی تا الان مشکل جدی خدا رو شکر نداشته ولی یه چند روزی هست احساس میکنم ماشین توی سرعت های بالا ( 120 به بالا ) دیگه مثل قبل به جاده نمیچسبه و سر پیچ ها کنترل عقبه ماشین و یا جلوی ماشین دیگه مثل قبل تو دستم نیست ،
    امروز یکی دو بار واقعا احساس خطر کردم به خصوص از ناحیه جلو و همین مسئله خیلی منو نگران کرده .
    حالا فکر میکنید مشکل از چیه ؟ جلو بندی ؟ تنظیم باد ؟ یا چیزه دیگه ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •