تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 329 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان من هر چی اهنگ میریزم تو گوشی HTC میاره اما میرم تو قسمت RECENT ADDED که جدیدترین اهنگ هایی که ریختمو نمیاره چی کا کنم خسته شدم؟
    بعد این کلید HOME و BACK رو چه جوری BACKLIGHT رو خاموش کنم؟؟؟؟
    مرسی

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من هر چی اهنگ میریزم تو گوشی HTC میاره اما میرم تو قسمت RECENT ADDED که جدیدترین اهنگ هایی که ریختمو نمیاره چی کا کنم خسته شدم؟
    مرسی
    مدل گوشیتون چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

htc desire x

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی
    برای اون یه ریستارت کافیه!

برای اون کلید ها تنظیمی در رام رسمی وجود نداره!

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

1 نه
    2 احتمالا با یه مرورگر خوب مثل dolphin کارت راه بیافته
    3 تنها راهش اینه که در ایکی ثانیه باطری رو در بیاری ! البت نرم افزار handcent یه قابلیت داره که قبل از ارسال پیام میتونه ازت بپرسه که پیام رو بفرسته یا نه . خودم از این قابلیتش استفاده میکنم
    4 چه گوشی ؟ چه ورژن اندرویدی ؟ معمولا اکانت راحت پاک میشه . اخطارش به انگلیسی چی هست ؟ احتمالا با اکانت تنظیم نکرده برای Sync ؟
    یه بار داشت اشتباهی از دستم در میرفت اس ام اسه خاموش نکردم ولی دکمه خاموش رو نگه داشتم تا ارسال نشه فک کنم انتن نداده بود ارسال نشد! خخخخخخ
    گوشی خودم دیگه. گلکسی پاکت 5300 ورژن 2.3.6 / فارسی هستش. میگه به تنظمیات کارخانه برگردونید این حرفا تا پاک بشه! D: عجبا بیکاره اینم خخخخخ / اونی که گفتی رو نمیدونم. دی

یه سوال:
    طرف اس میده بهم من میخوام ذخیرش کنم به یکی بفرستم. چطوریه؟ ذخیره کردمش ولی چطوری از داخل اس بیارمش بالا؟
    Last edited by Ghaioom; 18-08-2013 at 19:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام.
    خواستم بدونم راهی هست که دفترتلفن گوشی اچ تی سی با اندروید 2 رو اورد تو گوشی اچ تی سی جدید با آندروید نسخه 4؟
    دوستم گوشیش رو عوض کرده و حالا از دفترتلفنش که پشتیبان گرفته تو اندروید 4 نمیتونه استفاده کنه.

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان

من چند تا سوال داشتم

این نرم افزار هایی که به عنوان بهینه ساز باتری برای دانلود میزارن تاثیر داره یا فقط خودش بیشتر باری مصرف میکنه؟؟؟

در ضمن دوستان من چند تا آنتی ویروس نصب کردم ولی از اونجایی که همیشه فعال بود باتریم زود خالی میشد آیا آنتی ویروسی هست که این طوری نباشه؟؟؟

نرم افزار battry booster برای بهینه سازی خوبه یا همش چرنده و خودش (چون همیشه فعاله) بیشتر باتری مصرف میکنه؟؟؟

پیشا پیش ممنون
    Last edited by salar79; 18-08-2013 at 18:38.

پروفشنال ehsan102's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد مقدّس

پيش فرض

یه سوال:
    طرف اس میده بهم من میخوام ذخیرش کنم به یکی بفرستم. چطوریه؟ ذخیره کردمش ولی چطوری از داخل اس بیارمش بالا؟
    به ذخیره کار نگیر ،
    انگشت مبارکت رو ، روی اس ام اسی که برات میاد نگه دار بعد forward یا هدایت رو بزن و به نفر بعدی بفرست

سلام.
    خواستم بدونم راهی هست که دفترتلفن گوشی اچ تی سی با اندروید 2 رو اورد تو گوشی اچ تی سی جدید با آندروید نسخه 4؟
    دوستم گوشیش رو عوض کرده و حالا از دفترتلفنش که پشتیبان گرفته تو اندروید 4 نمیتونه استفاده کنه.
    سلام
    با نرم افزار های بکاپ از دفترچه تلفن بکاپ بگیر
    Go backup
    My backup
    بعد توو گوشی دیگه ریستور کن

یه راه دیگه هم هست که میتونی شماره هارو توو اکانت جیمیل ذخیره کنی
    بعد توو گوشی جدید بریزی

سلام دوستان

من چند تا سوال داشتم

این نرم افزار هایی که به عنوان بهینه ساز باتری برای دانلود میزارن تاثیر داره یا فقط خودش بیشتر باری مصرف میکنه؟؟؟

در ضمن دوستان من چند تا آنتی ویروس نصب کردم ولی از اونجایی که همیشه فعال بود باتریم زود خالی میشد آیا آنتی ویروسی هست که این طوری نباشه؟؟؟

نرم افزار battry booster برای بهینه سازی خوبه یا همش چرنده و خودش (چون همیشه فعاله) بیشتر باتری مصرف میکنه؟؟؟

پیشا پیش ممنون
    نرم افزار های بهینه چند کاره مثه zdbox خوب هستند و مصرف باتری رو تا حدی میگیره

از نظر من آنتی ویروس واسه آندروید نیازی نیست ،
    من یک سال و نیمه که گوشی اندرویدی دارم ، حتی یکبارم نصب نکردم ، با وجود اینکه توو این مدت به اینترنت متصل بودم ، و فلش ویروسی هم زیاد بهش وصل کردم ، اما گوشی خودم ویروسی نشده
    چون فلش هایی که ویروسی بودن ، ویروسشون برای کامپیوتر تعریف شده نه برای اندروید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    Last edited by ehsan102; 18-08-2013 at 19:59.

9. این کاربر از ehsan102 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

به ذخیره کار نگیر ، انگشت مبارکت رو ، روی اس ام اسی که برات میاد نگه دار بعد forward یا هدایت رو بزن و به نفر بعدی بفرست
    دادا من بخوام اس رو حذف کنم ولی متنشو ذخیره کنم باید چیکا کنم خو؟! من اس ذخیره نمیکنم پاک میکنم. حالا یه اسی میاد مثلا میخوام ذخیرش کنم به کسای دیگه بعدا ارسال کنم. چرا پیش نویسها نداره این اندروید؟!

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام یکی از دوستام گوشیش گلکسی نکسوس هست براش اپ دیت بیشتر از 4.1.2 نمیاد چجوری باید برد بالا تر الان فکر میکنم اگه 4.3 نیومده باشه حداقل تا 4.2.2 که باید اومده باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •