چطوری میشه یه اکانت آفلاین ساخت؟
تشکر.
چطوری میشه یه اکانت آفلاین ساخت؟
تشکر.
وقتی Glide میکنی ctrl رو بگیر ( space رو ول نکن ) وقتی یکم رفت پایین Ctrl رو ول کن تا بیاد بالا و اوج بگیره
create a new account رو بزن
وقتی نوشته های قوانینش برای تایید اومد برو پایین یک لینک هست نوشته Create offline account ( یک همچین چیزی ) اون رو بزن
ببخشید تو side quest riddler من دو نفر رو نجات دادم بعد که فرکانس بعدی رو پیدا میکنم میگه هنوز زوده چجور میشه جای نفر بعدی رو پیدا کرد؟ممنون.
دوستان اینها هستند بعضی مال تمام ورژن هاست بعضی تک ورژنه هستند.لینکهارو بزنید وارد سایت مربوطه بشید start download رو بزنید و لذت ببرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by saeedblack; 08-01-2012 at 16:39.
سلام ببخشید اون مرحله که باید از روی اتشفشان رد بشی سر سکوی دوم گیر کردم یک نفر گفت L CTRLدایو کن وقتی نوشته PULL UPاومد LCTRLرو ول کن که وقتی این کار میکنم پرت میشه پایین اعصابم بهم ریخته![]()
اینا همه موقع اجراش یوزر و پس همین سات رو میخاد.
ببخشید ... Arkham city یعنی چی ؟ چه زبوننیه ؟
شهر آرخام(انگلیسی!)
یه شهره اسمش آرخامه : دی
بازی خوبیه ولی یه مشکل اساسی که داره اینه که بر پایه موتور nvidia phsyx ساخته شده که به نظر شخص من یه افتضاح توی پردازش فیزیکه!!
یعنی حتی وقتی توی بازی phsyx رو روی high میگذاری با اینکه فیزیک خیلی فوق العاده ای رو به بازی اضافه نمیکنه ولی خرخره GPU رو میجوه و فریم رو در بعضی از صحنه ها حتی تا 60 درصد کاهش میده!!...دیگه وقتی cpu رو به عنوان phsyx processor معرفی میکنی که بماند...اصلا فریم تعطیل میشه میره پی کارش!!!
در صورتی که موتور havok با اینکه به نظر شخص من فیزیک خیلی بهتری در بازیها ارائه میده که اون رو در بازی نظیر red faction ثابت کرد(بازی واقعا در تخریب و فیزیک حرف نداشت) ولی نحوه فریم دهیش فوق العاده بهتره بود....قبول دارم گرافیک این بازی خیلی بهتره ولی یادتون باشه که havok برای پردازش فیزیک از cpu استفاده میکنه نه GPU!!...البته همین طور که گفتم nvidia phsyx هم میشه CPU رو به عنوان پیش فرض فیزیک قرار داد ولی در اکثر مواقع این کار اوضاع رو بدتر میکنه!!
البته به نظر من توی گرافیک و مخصوصا هوش مصنوعی هم واقعا بیشتر میشد کار کرد... طرف درست از بیخ گوشش رد میشم یا پرواز میکنم حتی شک هم نمیکنهدر صورتی که در بازیهایی نظیر splinter cell وقتی یه نفر رو take down میکردی حداقل نفر بغلیش مثل جلبک هنوز به حرف زدنش ادامه نمیداد
ولی در کل بقیه المانهای بازی خوبه مخصوصا داستان که نحوه روایتش واقعا قشنگه و یه جورایی حالت یه فیلم اکشن سینمایی به بازی داده و اگه از حق نگذریم یکی از دلایل اصلی جذابیت بازی هم همین فاکتورش هست
این نه یک نقد بود و نه تفسیر بازی فقط یه بررسی فنی بازی از نظر تکنیکی بود پس لطفا به فن های این بازی مخصوصا کسانی که فکر میکنند این بازی باید به عنوان GOTY سال انتخاب بشه برنخوره
Last edited by mehdy.z; 09-01-2012 at 00:01.
جلبک رو خوب اومدی خب تاریکه بتمن هم سیاهه و البته سریع پس کسی متوجه رفت و آمد نمیشه دیگه
Goty رو به این ندیم به چی بدیم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)