تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 107 اولاول ... 4383899091929394959697103 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

در آغاز فعالیت the special one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

InterFc.ir- پس از مشکلات فراوانی که خط دفاع اینتر در مسیر دفاع از قهرمانی های تیم به همراه آورد، سران نراتزوری حاضرند برای تقویت دفاع تیم، در مرکاتو تابستان هزینه های زیادی خرج کنند.
    به گزارش روزنامه ایتالیایی کوریره دلو اسپورت، ماتس هاملس، مدافع جوان بوروسیا دورتموند، به عنوان هدف اول خریدهای دفاعی اینتر در تابستان خواهد بود.
    هاملس 22 ساله با نمایش اعجاب بر انگیزش در این فصل به همراه دورتموند در بوندس لیگا، توجه همگان را به خود جلب کرده است. بوروسیا دورتموند در این فصل تنها 19 گل خورده داشته و مدتهاست که صدر جدول بوندس لیگا را در اختیار گرفته است. این در حالی ست که اینتر تنها در 7 بازی این فصل، توانسته است دروازه خود را حفظ کند.
    به همین علت، نراتزوری در تلاش است تا هاملس را علی رغم سخت بودن مأموریت خریدش، جذب کند، چرا که علاوه بر قیمت فراوان وی، دورتموند چندان علاقه ای به از دست دادن مدافع جوان خود ندارد.
    هاملس محصول آکادمی جوانان بایرن مونیخ بوده و تا سال 2014 با دورتموند قرارداد دارد و به نظر می رسد که اینتر برای خرید هاملس باید مبلغی بیش از 15 میلیون یورو هزینه کند.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جلسه سه ساعته میلان برای خرید گانسو

آنها سرسختانه به دنبال خرید این ستاره برزیلی هستند.

سایت گل – میلان در راه خرید گانسو، بازی‌ساز سانتوس پیشرفت قابل توجهی داشته و سه ساعت با دوستان گانسو جلسه گذاشته است.

تیاگو فرو، مدیر برنامه‌های گانسو، گائتانو پائولیلو، ایجنت ایتالیایی، آدریانو گالیانی مدیر اجرایی میلان، و آریدو برایدا مدیر ورزشی میلان در ویا توراتی دیدار کردند تا درباره آینده این بازیکن 21 ساله صحبت کنند.

گانسو در اوایل این ماه به اسکای اسپورت ایتالیا گفته بود که آینده‌اش در ایتالیا بود و حالا نیست. با این حال میلان قصد دارد مذاکرات را ادامه دهد و این بازیکن جوان بااستعداد را بخرد.

جاکومو پترالیتو، ایجنت جفرسون فارفان هم در دفتر میلان دیده شده و به نظر می‌رسد این مهاجم شالکه هم زیر نظر میلان قرار گرفته.

فارفان 26 ساله در تابستان هم تحت نظر میلان بود. او می‌داند که شالکه به احتمال بسیار زیاد در لیگ قهرمانان فصل بعد حضور ندارد و این می‌تواند باعث جدایی او شود.

منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تایوو با میلان به توافق رسید

بر اساس گزارشات،تایوو در راه میلان است...

بر اساس گزارش روزنامه اکیپ،تایوو موافقت کرده تا در تابستان،پس از اتمام قراردادش،به میلان بپیوندد.

تایوو که به زودی گذرنامه اروپایی خودش را هم دریافت خواهد کرد،با یک قرارداد سه ساله به میلان خواهد پیوست.

مدیر ورزشی باشگاه مارسی مذاکرات تایوو و روسونری را تایید کرد و به نظر میرسد توافقات در نهایت حاصل شده و مشکلات این مدافع چپ نیجریه ای ، به زودی حل خواهد شد.

شوت غیر قابل مهار تایووی 26 ساله،جام حذفی را تقدیم مارسی کرد.او به عنوان جانشین آنتونینی و زامبروتا پای به میلان میگذارد.

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ملاقات میلان و مدیر برنامه های فارفان

میلان امروز با مدیر برنامه های فارفان هم ملاقاتی داشت...

در حالیکه امروز روسونری ملاقاتی را با نمایندگان گانسو داشت،بلافاصله بعد از آن،مدیر برنامه های جفرسون فارفان هم با مسئولان میلان دیدار کرد.

گفته شده که فارفان به میلان پیشنهاد شده و به نظر میرسد باشگاه در حال سنجیدن شرایط او برای خرید در تابستان است.این ملاقات به مدت 30 دقیقه به طول انجامید.

میلان شدیدا به دنبال ساختن یک تیم قوی برای فصل بعد است.تیمی که بتواند لیگ قهرمانان را فتح کند.این اولویت اصلی آلگری برای فصل بعد است.

فارفان 26 ساله،این فصل عملکرد بسیار خوبی در لیگ قهرمانان داشته و نقش مهمی در رسیدن شالکه به نیمه نهایی ایفا کرده است.البته او برابر منچستر یونایتد چندان خوب بازی نکرد.او این فصل بازیکن بسیار کلیدی برای تیمش بود اما مطمئنا دوست دارد فصل بعد هم در لیگ قهرمانان بازی کند.

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آلگری : این میلان را دوست دارم
    ماکس آلگری که در آستانه افتخاری بزرگ در کارنامه مربی گری خویش با باشگاه میلان ایتالیا می باشد در صحبت هایی اعلام کرد " من واقعا به این میلان علاقه مند هستم"

روسونری در حال حاضر با 8 امتیاز اختلاف در صدر جدول به سر می برد و تنها به 4 امتیاز دیگر در فاصله 4 هفته به پایان سری آ نیاز دارد تا به نوعی در آستانه فتح اسکودتو قرار گیرد.

آلگری در مصاحبه با خبر گزاری آنسا گفت " من واقعا این میلان را دوست دارم و شخصا معتقد هستم که تیمم از ماه ژآنویه تا کنون پیشرفت های بسیاری را مخصوصا در خط دفاعی کرده است و معمولا تیم هایی که دفاعی عالی داشته باشند می توانند قهرمان شوند"

آلگری که در آستانه اولین کسب اسکودتو با باشگاه روسونری در فصل نخست خود می باشد همچنان ترجیح می دهد تا از قاطعیت فتح اسکودتو سخن نگوید و به نوعی همچنان فروتنی را ترجیح می دهد.

او در این باره گفت " من بسیار خوش شانس بودم که در سالی که باشگاه سرمایه گذاری خوبی در بازار نقل و انتقالات می کرد وارد باشگاه شدم"

میلان بازیکنانی چون زلاتان ایبراهیموویچ , روبینیو , آنتونیو کاسانو و مارک فن بومل را به خدمت گرفت.

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هنوز انتقالم به میلان قطعی نشده است!

این روزها سران میلان به شدت در تلاش هستند تا ستاره برزیلی باشگاه سانتوس را به خدمت بگیرند و او را کمتر از 1 ماه دیگر به سن سیرو بکشانند.

در حالی که همه چیز از انتقال این ستاره به باشگاه روسونری خبر می دهد گانسو در صحبت های اعلام کرد " هنوز هیچ چیز قطعی نشده است"

این هفته نمایندگان پائولو هنریکو گانسو با سران روسونری جلسه ای را ترتیب دادند تا انتقال این بازیکن را در تابستان پیش رو یا ژانویه 2012 به میلان به نوعی هموار تر سازند.

این جوان 21 در این باره گفت " با این حال هنوز هیچ چیز قطعی نشده است و من در حال حاضر بازیکن سانتوس هستم و نمی دانم دقیقا چه مدت در اینجا خواهم ماند"

"من می خواهم در اروپا بازی کنم و این چیزی است که من واقعا تمایل دارم اما هیچ نظری ندارم که چه اتفاق هایی خواهد افتاد"

نزدیک ترین باشگاه به گانسو در حال حاضر میلان ایتالیا می باشد اما باشگا ه های دیگری چون اینتر و رئال مادرید اسپانیا در کمین این ستاره ارزشمند هستند.

منبع:

کد:
    !

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برنامه بازیهای هفته 35سری آ؛ میلان در پی تثبیت قهرمانی زودهنگام

سایت گل- هفته سی و پنجم رقابتهای سری آ، شنبه شب با برگزاری دو دیدار آغاز می شود و در این دیدارها چزنا میزبان اینتر خواهد بود و ناپولی رده سوم در خانه به مصاف جنوا می رود. سایر دیدارهای این هفته یکشنبه و دوشنبه برگزار خواهد شد

در پایان هفته سی و چهارم این رقابتها، میلان با 74 امتیاز صدرنشین جدول است و اینتر با 66 امتیاز رده دوم را مال خود کرده است. ناپولی با 65 امتیاز در رده سوم است و تیمهای لاتزیو،اودینزه، رم، یوونتوس، پالرمو و فیورنتینا در رده های بعدی هستند

برنامه دیدارهای این هفته سری آ بدین ترتیب است:

شنبه 10 اردیبهشت (30 آوریل)

چزنا- اینتر (ساعت 20.30)

ناپولی – جنوا (ساعت 23.15)

یکشنبه 11 اردیبهشت (1 می)

میلان – بولونیا (ساعت 17.30)

کیه وو- لچه (ساعت 17.30)

پارما – پالرمو (ساعت 17.30)

سمپدوریا – برشا (ساعت 17.30)

کاتانیا – کالیاری (ساعت 17.30)

فیورنتینا – اودینزه (ساعت 17.30)

باری- رم (ساعت 23.15)

دوشنبه 12 اردیبهشت (2 می)

لاتزیو – یوونتوس (ساعت 23.15)

منبع:

کد:

در آغاز فعالیت the special one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

- تمرکز فوق العاده ایلکان بر روی یووه
    "پول کافی برای تشکیل تیمی بزرگ وجود دارد"
    "می خواهم مانند بایرن و بارسا در ورزشگاه جدید موفق باشم".
    - بارسا مو را متهم می کند.
    - برلسکونی: "تکلیف اسکودتو کاملا مشخص شده است".
    - پاتزینی، بدون گل و یا قهرمانی: "من می خواهم پیروز شوم".
    - ویلاس بواس، عجب نمایشی: پورتو ویارئال را غرق کرد.

- یووه: 100 میلیون یورو برای مرکاتو.
    پروژه ایلکان: "مانند بارسا خواهیم بود".
    - مورینیو متهم می شود.
    - برلسکونی: "روزی سیدورف رئیس میلان خواهد شد".
    - اینتر در تعقیب ساندرو، هافبک برزیلی تاتنهام.
    - پاستوره: "بس است دیگر، من در پالرمو می مانم".

- یووه ثروتمندتر؛
    سرمایه تیم افزایش پیدا خواهد کرد، پول هواداران نیز خواهد بود.
    - همه علیه مو، تحقیق یوفا، پرز در رؤیای ونگر است.
    - برلسکونی: " توقع چنین کاسانویی را نداشتم".
    - گانسو در میلان؟ واکنش اینتر کاسیمیرو خواهد بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

کوتاه از ایتالیا

مهمترین اخبار امروز فوتبال ایتالیا را با هم مرور می کنیم

سایت گل-

نقل و انتقالات

بار دیگر شایعه انتقال گانسو، ستاره جوان برزیلی به میلان قوت گرفته است.

گفته می شود یوونتوسی برای فصل نقل و انتقالات بودجه ای 100 میلیون یورویی در اختیار دارند. آنها قصد دارند تبس و نیمار را به تورین ببرند.

توتی، کاپیتان اسطوره ای رم اعلام کرد:" مونتلا شایسته ابقا در پست مربیگری رم است."

آتیلیو لومباردو، کمک مانچینی در منچسترسیتی گفت:" رد پیشنهاد یوونتوس دشوار است.

احتمال دارد لاتزیو دروازه بانش را تغییر دهد. در صورتی که موسلرا قراردادش را تمدید نکند، مدیران باشگاه برنی از ناپولی یا ویویانو از بولونیا را به خدمت خواهند گرفت.

سری آ

سیلویو برلوسکونی، مالک باشگاه میلان، در مورد آینده این باشگاه گفت:" ما می توانیم بارسلونا شویم. سیدورف؟ او روزی سرمربی میلان می شود.

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یوونتوس به دنبال سرخیو آگرو

ملی‌پوش آرژانتینی مورد توجه یوونتوس قرار گرفته.

سایت گل – سرخیو آگرو، ملی‌پوش آرژانتینی توجه یوونتوس را جلب کرده است.

باشگاه تورینی قصد دارد در تابستان به تقویت تیم بپردازد. آنها فصل 11-2010 را بسیار ناامیدکننده پشت سر می‌گذارند و خرید مهاجمی جدید اولویت اصلی آنهاست.

یوونتوس نیمار از سانتوس و لئاندرو دامیائو از اینترناسیونال را هم می‌خواست، اما آنها اکنون رو به آگرو 22 ساله آورده‌اند.

این مهاجم ارزشمند بیش از 150 بازی رسمی برای اتلتیکو انجام داده. او در تابستان 2006 از ایندیپندینته به این تیم پیوست. گفته می‌شود او به دنبال چالشی جدید است و ممکن است به ایتالیا برود.

آگرو با باشگاهش برای قراردادی جدید مذاکره می‌کند و در قرارداد فعلی‌اش، مبلغ بازخریدش 45 میلیون یورو درج شده است.

منبع:

کد:

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •