سلام ...
دوستان این پورت شده یا برای پی سی ساختن ؟؟
منظورم اینه که دکمه ها و اینا مشکلی نداره ؟؟
سلام ...
دوستان این پورت شده یا برای پی سی ساختن ؟؟
منظورم اینه که دکمه ها و اینا مشکلی نداره ؟؟
خیلی چیزا داره. شما به حرکت خودت مردم نور پردازی دقت کن چقدر خوبه تازه نخواسته مثل بازی gta وقت بزاره. شما وقتی میدوی به کفش کاراکترت دقت کن جوراب زیرش رو هم درست کردن کدوم بازی اینکارو میکنه؟
جایی من داشتم از یک پنجره شکسته میرفتم تو که سایه من رو شبشیه ها افتاد و من کلی کف کردم چون تو هیچ بازی این نکته رو ندیده بودم.
جالب ترین نکتش اینه که شما معمولا با نهایت 3 تیر میمیری.
ولی یک نکته ضعیف داره . من از roy همکارم توی ad vice بدم میومد(خودتون برید جلو میفهمید چرا) سوار ماشین میشدم جاش میزاشتم بعد که میرسیدم به مقصد میدیدم تو ماشینهاز نظر من وقتی همکارتو جا میزاری باید اخطار میداد که بری سوارش کنی
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
دکمه که مشکلی نداره ولی خوب پورت شده ولی بهتر از پورت gta
سلام من بازی رو نصب کردم بعد کرک کردم واسه تتا بود
حالا که میخوام اجراش کنم میگه که بازی یه باز ران شده
ارور مسخره ای میده![]()
برو تاپیک مشکلات نصب همه توضیحات رو داده
سلام آقا من یکم زبانم افتضاحه
الان عین اسگل ها دارم میچرخم
میگم وقتی خون رو روی دیوار دیدیم
و ثبت کردیم بعد باید چه کار کنیم؟
بقل ماشین یه پرچم زرده میرم اونجا اتفاقی نمی افته
یکی راهنمایی کنه
پرچم زرد که مکانیه که باید بری یا چک پوینتیه که انتخاب کردی. برو اونورتر تصویر یک تفنگ رو میبینی توی شیشه.
اینم راهنمای تک تک مراحل بازی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پرچم زرده چه مکانیه؟پاسگاهه؟
پرچم زرد یعنی set destination محلی که بعنوان مقصد مشخص شده .
خیلی بازی باحالیه مخصوصا اون دفترچه یادداشته که همه چیز توش ثبت میشه . حالت چهره ها و صحبت کردنشون خیلی طبیعیه . حواست باید به همه جا باشه ، بگردی دنبال سرنخ و.... درکل بازی تو پیه .
سلام من میرم یک جا دارم از یک مرده به نام کالو بازجویی میکنم اما من میرم بیرون این مرده سرمون داد می کشه میگه برگرد تو یکی کمک کنه.
باید از اون جوری حرف بکشی که به قتل اعتراف کنه بعد از اون تو درجت ارتقاع پیدا میکنی میشی بازرس و یه همکار باحال میاد پیشت. راهنمای رد کردنش رو هم چند پست بالاتر گذاشتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)