دلار داره گرونترم میشه پس اگه میخواین لپ تاپ بخرید بجونبید
یا اگه میخواین صبر کنید تا بازار رکود پیدا کنه کم کم باید 2-3 ماه صبر کنید
بابت پیشنهادت ممنون دیگه خریدم تومن ci3 ..320..820000
یه سوال واسه چی میخوای بفروشی مشکلی داری باهاش؟؟
دلار داره گرونترم میشه پس اگه میخواین لپ تاپ بخرید بجونبید
یا اگه میخواین صبر کنید تا بازار رکود پیدا کنه کم کم باید 2-3 ماه صبر کنید
بابت پیشنهادت ممنون دیگه خریدم تومن ci3 ..320..820000
یه سوال واسه چی میخوای بفروشی مشکلی داری باهاش؟؟
البته برا ما که خریدیم ، خبر خوبیه
5010 با 3 گیگ رم و core i3 قیمتش 850 هزار
برا ما پس همون 890 هزاریه![]()
چه شانسی اوردم من 700 خریدم!!![]()
نه دیگه اشتباهه محضه خرید لپتاپ فعلا با این قیمت ..
البته شدیدا داره بازار ایران رو این مساله نابود میکنه و دلم نمیاد بگم نخرید چون باعث میشه خیلی از فروشندگان به مشکلات مالی بر بخورند ...
حساب کنید امروز بازارهای قشم که مثلا نام آزاد روشون هست شدیدا به مشکل برخورده بودند و محصولات تایلندی و اندونزی به طور کل از دور خارج شده بودند و وارد نشدند .. بحث تحریم و گرونی دلار گرفتاریهای زیادی در برداره ...
من خرید و فروش لپتاپ و کلا وسایل الکتریکی زیاد انجام میدم .. الان تو خونه دو تا 5010 دارم
راستی به دوستان پیشنهاد میکنم برای اینکه از صدای این لپتاپ بیشترین لذت رو ببرند یه هدفون in eare از شرکت کریتیو به نام ep650 رو باقیمت حدود 30 هزار بخرند... البته برای نمونه گفتم .. کلا منظورم اینه در کنار یه لپتاچ همیشه یه هدفون حرفه ای هم داشته باشید
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
حالا این 890 هم که به شما گفتم گارانتیش زیگورات نبوده
امروز صحبت این بود که از فردا گرونتر هم خواهد شد ... آقا بریم زیر قیمت بازار (قیمتی که خودمون خریدیم) بفروشیم سود کنیم![]()
این هدفونه بلوتوثه؟
ازش کاملا راضی هستی؟
اما اون 850 با رم 3 گیگ مال زیگوراته، حالا قیمت 1 گیگ رم ddr3 هم بهش اضافه بشه به 900 میرسه
من عمرا نمیفروشم ، میترسم مثل خیلی جنسای دیگه جدیداش با قدیمیاش فرق کنه
شدیدا از لپ تاپم راضیمحالا اگه خاستید شاید 1 تومن فروختم
![]()
نه سیم داره ..
خواب کریتیو استاندارد جهانیه و هدفونهای بسیار خوبی داره .. من به دلیل علاقه زیادبه موسیقی همین الان چیزی در حدود 20 نوع هدفون از ساده تا فوق حرفه ای دارم که اکثرا از دو برند سونی و کریتیو هستند ...
این ep650 رو به 5010 اختصاص دادم .. به این دلیل که نویزگیرش به جرات صد در صده و از اونجایی که خوره فیلم هستم بسیار به دردم میخوره یعنی وقتی میخوام فیلم رو ببینم کوچکترین صدایی از بیرون نمیشنوم . تاکید زیادی هم رو باس داره که بیشترین لذت رو در هنگام استفاده از نرم افزاری مثل power dvd در هنگام دیدم فیلم (سینمای خانگی ) میبرید و بهرحال به صرفه هست خریدش و توصیه میشه
بچه ها dvd شما هم زياد صدا ميكنه؟
مال من صداش زياده و لپ تاپ رو هم به لرزه در مياره
لرزه زياد نيستا ولي شديدا احساس ميشه
هدسته اینه؟
من همین مدل نوکیاشو دارم ، آره درسته وقتی رو گوشه هیچ صدایی از بیرون شنیده نمیشه اما در طولانی مدت یه مقدار گوش رو اذیت میکنه
نظرت درباره هدست بلوتوث چیه؟ البته یه مدل بزرگش مثلا این
خوبشو سراغ داری؟ البته تا 30 تومن
![]()
بله همینه
به اینا میگن هدفون یا صحیحرتش ایرفون .. هدست اونایی هستند که امکان پخش صدا ازشون وجود داره و برای چت کردن معمولا زیاد استفاده میشند ..
این دیگه بسته به خودتون داره اما مسلما هدفونهایی که از شرکتهای معتبری چون کریتیو سونی سنهایزر باشند به شنوایی آسیبی نمیرسونند
در مورد هدفون بلوتوث به دلیل محدودیتهایی که در خرید وجود داره زیاد دستتون باز نیست و به هیچ وجه خروجی صدای هدفونهای بلوتوث به پای هدفونهای سیم دار نمیرسه .. بهرحال اگر قصد خرید دارید بودجوتون رو به بالای 50 تومن باید افزایش بدید .. با 30 تومن نمیتونید چیز بدردبخوری پیدا کنید .. اکثرا برای هندزفریهای بلوتوث موبایل پیدا میشند تا هدفونهای بلتوث
این دو مدل رو پیشنهاد میکنم :
هدفون بلوتوث Jabra
Creative wireless SE 2300
تازه اگر بتونید گیر بیارید ..
بازم میگم خرید هدفون بلوتوث به صرفه نیست مگر اینکه پول زیادی براش پرداخت کنید !
راستی یادم رفت بگم اون مدل نوکیا که میگید هدفون نیست هندرفری هست و از دو خانواده کاملا متفاوت هستند .. احتمالا منظورتون این بوده که برای شما هم داخل گوشی هست و شباهت دارن ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)