آقا یه سوال !
چی شد که اینجوری شد که گزینه دو میتونه هر روز نیم ساعت برنامه بذاره و تبلیغ کنه آزموناشو ؟!
خوب اگه عمو کاظم هم این کارو میکرد که کل یوم مملکت میرفتن کانون که !![]()
آقا یه سوال !
چی شد که اینجوری شد که گزینه دو میتونه هر روز نیم ساعت برنامه بذاره و تبلیغ کنه آزموناشو ؟!
من نظر خودم 90% رو گزینه 2 بود.الان دیگه مطمئن شدم که برم گزینه 2.
حالا اگه کنار گزینه 2 سنجش برم خیلی سخته؟
آخه قضیه سنجش رو کم کنی بعضیاست...
باید روشو کم کنم...![]()
کانون هم انگار تو رادیو برنامه داره. ولی احتمال میدم این گزینه 2 با صدا و سیما یه ربطی داره. چون این مهری که رو کارت های ما میزنن آرم شبکه 2 دارهآقا یه سوال !
![]()
من حتی وبلاگ نفرات اول کنکور پارسالو نگاه کردم
خودشون بین گزینه2 و قلمچی
گفتن قلمچی
تو وبلاگشونم هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جدیدا ما پست می دیم کسی جواب نمی ده!حکایتش رو نمی دونم![]()
ببخشید اگه جملمو بد نوشتم و واضح نبود. منظورم اینه که درس های پیش دانشگاهی رو خیلی سریع در برنامش میبره جلو مثلاً وقتی که ما و بیشتر مدارس تازه فصل یک فیزیک پیش رو تموم کرده بودیم گزینه 2 آزمونش از فصل 2 فیزیک پیش 1 بود در حالی که برنامه ی کانون آروم تر میره جلو و خیلی بیشتر از گزینه 2 با برنامه ی مدارس هماهنگه. کلاً همیشه گزینه 2 خیلی سریع تر از کانون میره جلو و اگه یه معلم داشته باشین که کند درس میده صد در صد برنامه ی گزینه 2 به دردتون نمی خوره. منظورم از این که جلو میره پیشروی درسی در آزموناس. بازم فکر نکنم خوب توضیح داده باشم اما امیدوارم با مثالی که زدم متوجه شده باشین چی میگم!اين رو براي من توضيح بدين نفهميدم اصلا
من که خودم پارسال کانون رفتم و بیشتر همکلاسیام کانون و چند نفر هم گزینه 2 و یک نفر هم سنجش میرفت. اونا که گزینه 2 میرفتن اصلا از برنامه اش راضی نبودن چون همون طور که گفتم برنامه اش خیلی سریع جلو میره و دانش آموزای پیش معمولا به برنامش نمی رسن. اما کانون آهسته تر برنامه ی آزموناش رو میبره جلو و پیشرویش در درسای پیش دانشگاهی کندتره و معمولا هماهنگ با بیشتر معلماس. و کانون چون 2 هفته یه باره بیشتر حس آزمون دادن رو به آدم میده تا گزینه 2 که 3 هفته یه باره. تازه چند تا از همکلاسیام که گزینه 2 بودن وسطای سال ترجیح دادن بیان کانون و از برنامه ی کانون راضی تر بودن. به هر حال به نظر من کانون بهتره. من خودم امسال که باید پشت کنکور بمونم میرم کانون و از مهرماه برا کنکور 90 درس میخونم.والا بيشتر بچه هاي كانون كه ميگن براي دانش آموزاي پيش برنامه گزينه دو خيلي بهتر از كانونه![]()
کتاب خونه اگه خوب و ساکت باشه به من یکی که خیلی میچسبه ...یادش به خیر چند بار رفتم کتاب خونه یکی یه طرف داشت برا خودش اواز می خوند چند نفر داشتن اس ام اس می خوندن و میخندیدن یکی اون کنار داشت با GF اش حرف میزد بساطی بود......یه سوال دیگه: به نظرتون تو کتاب خونه درس بخونم بهتره یا توی خونه؟
چه ربطی داره؟؟؟؟؟؟تو خوب درس بخون کلاسم نمی خواد بری اگه قبول نشدی بیا اینجا به من فحش بده
دوستان من امسال رتبم شد 40000 و این که من یه صفحه هم کتاب ورق نزدم!یه سال موندم پشت کنکور ولی اینبار با عزم!رفیقم می گه اگه بخوای تکی درس بخونی و کلاس نری،هیچ جا قبول نمی شی!نظر شما چیه؟
میخوامت زیاااااااااااااد.......
من تو رشتهي ديگه امتحان دادم. همهي درسا رو هم خودم خوندم. هيچ كلاسي نرفتم. حتي يه ساعتم معلم نداشتم. ولي رشته و دانشگاه دلخواهم قبول شدم.
خیلی مسخره است این بابک اسعدپور بهزادی هم اسمش توی شرکت کنندگان قلم چی
هم در شرکت کنندگان گزینهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم توی گاج شرکت کرده دیگه شورش در آوردنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دارم از حسودی میترکم.
داداش کوچیکم برای اولین بار داشت تنهایی میرفت تهران،ما رفتیم که برسونیمش.
اونجا یکی از دوستامو دیدم که همسن من بود رتبش شده بود 46 اینا...
حسودیم شد بهش...
چون یه زمانی از نظر درسی در یه سطح بودیم...
ولی نمیدونم چرا من افتادم به این ذلت....
من تو تمام سالهایی که مدرسه رفتم فقط حواسم به درس بود همیشه هم درسم خیلی خوب بود
نمیدونم چرا یهو اینجوری شد....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)