تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 93 از 208 اولاول ... 4383899091929394959697103143193 ... آخرآخر
نمايش نتايج 921 به 930 از 2073

نام تاپيک: Assassin's Creed: Brotherhood

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من با لئوناردو ملاقات کردم همین الان..................فقط اونجا پولم نرسید.............رفتم یه چند تا از این ایتم ها رو بفروشم...........بعد نقشه رو نگاه کردم دیدم اثری از لئوناردو نیست.............چیکار کنم دوباره بیاد؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه fokonishi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بجز فروش کاری دیگه نکردی ؟
    مثلا ماموریت فرعی ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

البانی؟
    ماشین جنگی؟
    - تپه های آلبان به ایتالیایی میشه Colli Albani... جنوب شرق واتیکانه.
    - حضور در ماموریت های War Machine در مموری 10 سکانس چهارم فراهم میشه. امکانش رو داریم که ماشین های جنگی ساخته شده توسط داوینچی رو نابود کنیم...

دوستان من با لئوناردو ملاقات کردم همین الان..................فقط اونجا پولم نرسید.............رفتم یه چند تا از این ایتم ها رو بفروشم...........بعد نقشه رو نگاه کردم دیدم اثری از لئوناردو نیست.............چیکار کنم دوباره بیاد؟
    ممنون
    -تو نقشه هر جایی که < L > سفید رنگ باشه یعنی لئوناردو...
    -اون اشیایی که بدست میاری رو نفروش... چون وجود تعدادی از اونها, برای خریدن یه سری تجهیزات و اسلحه ها از مغازه های اطراف مخفیگاه اتزیو لازمه. (Shop Quest بعد از پایان سکانس چهارم باز میشه)

4. 3 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArashNAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

ممنون
    برو سمت شرق نزدیک view point اونجا نزدیکش بشی L میاره همیشه هم هست

6. این کاربر از ArashNAM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این که گفتی یعنــــــــــــــــــــــ ــــی چه؟
    یعنی یه روزی assassin بوده؟
    سلام در قرون 15 تا 17 در اروپا و بعضی نقاط دیگه دنیا هدکورترهای مختلفی برای مدیریت گروه های مختلف بوجود میان
    همونطور که دوستمون گفتن به معنای مرکز مدیریته
    در اول بازی اتزیو میره که با سه گروه دوستی برقرار بکنه
    کورتاسن ها - دزدها و مزدور ها یا همون مرسناریس ها
    این سه گروه از معروف ترین گروه ها در اون قرون بودند که که برای زنده موندن و متلاشی نشدن توسط قدرت برتر نیاز داشتند که رهبری بشن و کارهاشون رو انجام بدن که نمونه های آشکارشو در ماموریت های این بازی می بینید
    از جمله هدکورترهای مهم دیگه میشه به هدکورهی شوالیه های تمپلار و هوسپیتالر که قدمت تاریخی داشتند اشاره که در AC1 با الطایر با خیلی هاشون جنگیدیم
    تا اینکه اساسین ها هم دارای هدکورتر میشن البته در اروپا درحالیکه در کشورهای مسلمان از قبل وجود داشته و واژه اساسین و اعتقاد از کشورهای اسلامی به اروپا بعد از جنگ های صلیبی منتقل میشه
    در AC1 به مقر اونها که المعلم اونجارو رهبری می کرد هدکورتر می گفتن که بعد ها نابود میشه (طبق داستان بازی)
    * الطایر با ماریانس دختر اروپایی که مسلمان میشه ازدواج می کنه و از اون صاحب دوتا پسر میشه و با خانواده اش به شرق میره (ویکی پدیای رسمی بازی)
    در اروپا اولین هدکورتر اساسین ها طبق بازی و طبق واقعیت در رم بنا میشه (بصورت رسمی)
    بازی AC2 اومده به شکل دیگه ای بازی رو گفته و کمی اینجارو با واقعیت تطبیق نداده و خواسته بازی بیشتر به دهن بزی شیرین بیاد
    در واقعیت چزاره بورجا بدست اتزیو و بر اثر پرت شدن از روی قلعه ویانا نمی میره بلکه ... (اگه دوست داشتید میگم در واقعیت چی میشه)
    داشتم می گفتم این هدکورتر در رم سال ها بعد از مرگ رهبرش که داستان بازی اونو اتزیو میدونه توسط ارتش فرانسه درنوردیده میشه و نابود میشه

تو بازی که سلاح دزموند hiden blade یعنی تو دنیای امروزی دزموند می خواد با این سلاح ترور کنه.یکم مسخره نمیشه.حالا اگه دزموند سفر زمانی داشته باشه بره اتزیو رو ببینه خیلی باحال میشه.فکر نمی کنم دزموند تو دنیای امروزی باشه.چون سبک اساسینی این بازی از درو دیوار بالا رفتن دزموند که نمیتونه با کلت بپره رو کله ی تمپلارا.
    مگر اینکه یوبی یه تغییر اساسی بده دزموند دیگه یه تروریست امروزی بشه.!!!
    کی بهش تعلیم بده؟؟؟؟
    فکر کنم اولین کسیم که دزموند بکشه همون دکیه خودمونه.بعدشم باید بیاد ایران یه چند نفریم لازمه اینجا ترور کنه
    سلام حالا جوگیر نشو !
    این UBI سافتی که من می بینم واسه دنیای حال هم مطمئنا میتونه فکرایی داشته باشه
    بهت قول میدم در نسخه بعدی دزموند جایگاه اصلی رو داره چرا که در AC2 و برادرهود تمام داستان حول اون می چرخید اصلا اگه دزموند نبود ما نمیدونستیم اپل کجاست اگه اون نبود اون الهه ها با ما حرف نمیزدن اونا به ما نمی گفتن چه خطری مارو تهدید می کنه
    در اواسط اساسین کرید دو ما فکر می کردیم که تنها خطر برای ما تمپلارها هستن در حالی که در آخر بازی می فهمیم خطری بزرگتر از تمپلارها مارو تهدید می کنه
    در ضمن دزموند چرا نمیتونه با کلت بپره رو کله تمپلار ها ؟ اصلا چرا باید بپره ؟
    اتزیو که تنها دارت سمی و اسلحه پنهان داشت می پرید اینکه کلت داره دستش نپره
    بعدشم این کلت و این چیزا حاصل تصورات ماست
    و ما نمیدونیم داستان بازی به کدوم سمت خواهد رفت از کجا معلوم شاید باید با انیموس به سفری دیگه ای در تاریخ بریم
    الان ما اپل رو پیدا کردیم محل معابد یا همون تمپل هارو هم پیدا کردیم و طبق گفته ژونو همون دختره الهه که به چشم دزموند دیده میشه بریم اون معابد رو احیا کنیم حالا این احیا کردن چطوریه میمونه واسه اساسین کرید ۳ که داستانش شاید متفاوت باشه
    به نظر من باید منتظر بود اما به نظر شخص من دزموند نقش اساسی رو بعنوان منتخب اون خدایان ایفا بکنه

8. 5 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

دوستان یه چیز باحال.من داشتم از بالا میپریدم رو سر یکی از دشمن ها .هنوز نرسیده یهو اتزیو شروع کرد به بالا رفتن ..هنوزم که هنوزه داره بالا میره...مثل هلیکوپتر ..
    من دکمه esc رو زدم حالا دیگه از پایین نشون میده...
    اینم عکسش (اون عدد کنار نقشه رو نگاه کنید!!!)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از AhmadReza. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

-اون اشیایی که بدست میاری رو نفروش... چون وجود تعدادی از اونها, برای خریدن یه سری تجهیزات و اسلحه ها از مغازه های اطراف مخفیگاه اتزیو لازمه. (Shop Quest بعد از پایان سکانس چهارم باز میشه)
    ایول من تو این Shop Quest بد جور مونده بودم ، جایی هست که اونا (اشیاء) رو خرید ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_dij's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کسی داستان کامل بازی رو نداره؟
    Last edited by hamed_dij; 27-03-2011 at 18:09.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ایول من تو این Shop Quest بد جور مونده بودم ، جایی هست که اونا (اشیاء) رو خرید ؟؟؟
    امکان خریدش نیست... از گشتن برخی از صندوقچه های گنج و بدن راهزن ها و دشمن ها و انجام تعدادی از ماموریتهای بخصوص آدمکشی در اروپا بدست میاد.

گوجه فرنگی (Tomato) برای تهیه Fast Poison از اون مواردیه که بپره دیگه پیدا نمیشه!
    خود من اشتباهی فروختم رفت, تو کفش موندم...

14. 4 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم اتفاقا 6 تا tomato داشتم
    فروختم
    مثه اینکه منم باید مثه شما تو کف بمونم
    سلام در قرون 15 تا 17 در اروپا و بعضی نقاط دیگه دنیا هدکورترهای مختلفی برای مدیریت گروه های مختلف بوجود میان
    همونطور که دوستمون گفتن به معنای مرکز مدیریته
    در اول بازی اتزیو میره که با سه گروه دوستی برقرار بکنه
    کورتاسن ها - دزدها و مزدور ها یا همون مرسناریس ها
    این سه گروه از معروف ترین گروه ها در اون قرون بودند که که برای زنده موندن و متلاشی نشدن توسط قدرت برتر نیاز داشتند که رهبری بشن و کارهاشون رو انجام بدن که نمونه های آشکارشو در ماموریت های این بازی می بینید
    از جمله هدکورترهای مهم دیگه میشه به هدکورهی شوالیه های تمپلار و هوسپیتالر که قدمت تاریخی داشتند اشاره که در AC1 با الطایر با خیلی هاشون جنگیدیم
    تا اینکه اساسین ها هم دارای هدکورتر میشن البته در اروپا درحالیکه در کشورهای مسلمان از قبل وجود داشته و واژه اساسین و اعتقاد از کشورهای اسلامی به اروپا بعد از جنگ های صلیبی منتقل میشه
    در AC1 به مقر اونها که المعلم اونجارو رهبری می کرد هدکورتر می گفتن که بعد ها نابود میشه (طبق داستان بازی)
    * الطایر با ماریانس دختر اروپایی که مسلمان میشه ازدواج می کنه و از اون صاحب دوتا پسر میشه و با خانواده اش به شرق میره (ویکی پدیای رسمی بازی)
    در اروپا اولین هدکورتر اساسین ها طبق بازی و طبق واقعیت در رم بنا میشه (بصورت رسمی)
    بازی AC2 اومده به شکل دیگه ای بازی رو گفته و کمی اینجارو با واقعیت تطبیق نداده و خواسته بازی بیشتر به دهن بزی شیرین بیاد
    در واقعیت چزاره بورجا بدست اتزیو و بر اثر پرت شدن از روی قلعه ویانا نمی میره بلکه ... (اگه دوست داشتید میگم در واقعیت چی میشه)
    داشتم می گفتم این هدکورتر در رم سال ها بعد از مرگ رهبرش که داستان بازی اونو اتزیو میدونه توسط ارتش فرانسه درنوردیده میشه و نابود میشه
    مرسی دستت درد نکنه
    اونم تو پ.خ بگو................بازی رو تموم کردم میخونم

16. 2 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •