این بازی AA نداره؟؟؟
حتی تو کنترل پنل کارت گرافیکم هم فعالش کردم که رو همه بازی ها تاثیر داشت ولی رو این نداره.
خیلی بده.
این بازی AA نداره؟؟؟
حتی تو کنترل پنل کارت گرافیکم هم فعالش کردم که رو همه بازی ها تاثیر داشت ولی رو این نداره.
خیلی بده.
شما اگه چند صفحه قبل رو خونده بودین مشکلتون حل میشد
اینم پچ رسمی بازی برای رفع لگ ومشکلات گرافیکی و....که از طرف شرکت سازنده بازی منتشر شد.
تما م توضیحات ومشکلاتی که با این پچ حل میشه هم تو صفحه دانلود داده شده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما خودت اينو نصب كردي ؟ آخه پچ ها فايل exe اصلي رو جايگزين مي كنن و باعث ميشه كركتون بپره و تا موقعي كه كرك مخصوص پچ نياد نميشه كاري كرد .
من نصبش کردم ولی زیاد لگ های بازی رو درست نکرد و بدون کرک برام کار کرد![]()
The following issues have been fixed in this patch:
1- Quad-core CPU’s crash
2- Dreamshots are corrupted in non-16:9 aspect ratios: If you configure your game with a different resolution that yields an aspect ratio that’s not 16:9, dreamshots and snapshots were corrupted. This has been fixed.
3- Missing rain, snow and corona effects
4- CL Eye driver crashes the game
New Features:
5- D-Box motion chair support
1- فقط مشكلات مربوط به سري quad intel برطرف ميشه .
2- به ما ربطي نداره بره عكسهاي بخش مولتيه . ما كه همون سينگلشو بازي مي كنيم .
3- به خاطر اينم كه شده دانلودش مي كنم .
4- اين يعني چي ؟
5- و اين يعني چي ؟
سلام .
منم پچ رو نصب کردم .
این افکت بارونش فکر کنم اضافه شده![]()
مورد اولش هم راست میگه بعضی موقع ها وسط بازی ، بازی هنگ میکرد ( Q6600 )
مخلصیم .
سلام
من بخوام با بازی نمره بدم 9 میدم اون یک نمره هم فقط بخاطر اینه که امکاناتش خیلی کامل نیست مقلاً به صورت معمولی نمیشه دنده رو دستی کرد که این مشکل برای کسانی که با فرمون بازی می کنند خیلی اذیت کننده هست و از این جور امکانات.
تو OpenWorld چطوری میشه ماشین پلیس برداشت ؟؟ چرا با اینکه دکمه ها رو تنظیم کردم ولی وقتی با پلیس درخواست هلیکوپتر میکنه نمیفرسته ؟؟
در کل بازی خیلی خوبیه به نظرم خیلی موفق تر از بازی های قبلی بوده.
سلام مجدد
یک سوال دیگه برام پیش اومد: الان NeedForSpeed World رو دانلود کردم بعد موقعی که کانکت میشی باید آپدیت بازی رو دانلود کنی، کسی میدونه که حجم آپدیت چقدر است ؟؟ یکوقت 1 گیگ نباشه حجمش ؟؟
ممنون
چرا میشه دنده رو دستی کرد فقط یه نرم افزار میخواد که توی فکر کنم 30 40 صفحه پیش یکی از کاربرای فروم گذاشته بود من الان خودم با دنده دستی بازی میکنم
این منویی که میری که برنامه یا کلید های جدید میدی سیو نمی کنه متاسفانه رو این قسمت زیاد خوب کار نشده
من خودم هر وقت وارد بازی میشم به این مشکل بر میخورم
OW پلیس رو باید روی نقشه همون پلاکایی که آبی هست روی اونا کلیک Ctrl R رو بزنی
حدودا 1.2GB هر چی میگذره حجم آپ بازی بالا تر میره اولین آپش حدود 800MB بود
اشتباه کردی دان کردی اگه میخوای بازی کنی CD-key اورجینال باید بگیری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)